Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Σπάτα: Η Έρημη Πόλη που αποσυντίθεται (Video)

Έτσι την Παρέλαβαν...αλλά χειρότερη την κατάντησαν! Είναι πραγματικά τραγική η εικόνα...
Το video αυτό τραβήχτηκε στις 24.08.2013! Βλέπετε καμία διαφορά;





Η δημοτική Αρχή υποσχέθηκε ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να βελτιώσει και να δώσει ζωή στην πόλη! Εσείς βλέπετε καμία διαφορά με το σήμερα;

Η δικαιολογία: "έγινε με την προηγούμενη Δημοτική Αρχή" δεν μας πείθει...

Σε κάποιους Δήμους της χώρας μας η παρούσα Δημοτική Αρχή έστειλε φυλακή τους προηγούμενους που είχαν καταστροφική διαχείριση για τον Δήμο.

Στον δικό μας Δήμο η παρούσα Δημοτική Αρχή, όχι μόνο δεν κυνήγησε τους προηγούμενους αλλά τους ανταγωνίζεται και κοντεύει να τους ξεπεράσει!
Ακολουθεί μια καταστροφική πρακτική της αχόρταγης διαχείρισης που διέπεται μόνο από τους ιδιωτικούς, προσωπικούς, κοντόφθαλμους στόχους των στελεχών της αδιαφορώντας για το κοινό καλό, εκτός αν αυτό μπορεί να αποδώσει σε προσωπικό όφελος.

Ακόμη και η αντιπολίτευση δεν ασχολείται... Άλλωστε η αντιπολίτευση ήταν παρούσα όταν κλείνανε τα καταστήματα. Δεν έκαναν ούτε ένα διάβημα, έστω για τα "μάτια του κόσμου"!

Τελικά από ποιον περιμένουμε να μας σώσει, να μας υπερασπιστεί και να μας συνδράμει;
"Σίσυφος"

2 σχόλια:

  1. Τα μαθατε ο σαντηλας παραιτήθηκε απο ολους και απο ολα!! οποιος τον αναγκασε πρεπει να επανορθωσει τον χρειαζομαστε ολοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΕ ΧΡΗΣΤΟ ΑΝ ΦΗΓΗΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΦΑΝΕ ΠΕΡΗΣΩΤΕΡΑ ΚΑΤΣΕ ΓΙΑΤΙ ΗΣΕ ΑΞΙΟΣ ΟΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΧΡΗΑΖΩΝΤΕ ΤΑ ΣΠΑΤΑ..ΚΑΛΗ ΧΤΟΝΙΑ Ο ΦΙΛΟΣΟΥ ΜΑΝΩΛΗΣ Ι.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου