Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Σπάτα, Αρτέμιδα - Τελικά υπάρχει καλύτερο Κύκλωμα και από της Σικελίας

Στο παρελθόν, είχα αναφερθεί πολλές φορές και είχα περιγράψει συμπτώματα διαφθοράς για απλούς λόγους ακόμη και για κήπο σε κοινόχρηστο χώρο.
Ήρθαν οι εκλογές και όλοι πίστεψαν ότι θα έρθει η πολυπόθητη αλλαγή. Έφυγε ένας Μάρκου και ήρθε ένας άλλος Μάρκου!!




Έταξε πολλά και μάγεψε τους ψηφοφόρους υποσχόμενος τα αντίθετα από όσα έκανε η προηγούμενη Δημοτική αρχή. Έδωσε και την μεγαλύτερη εγγύηση από όλες: "Άμεση τακτοποίηση του Αποχετευτικού με Σύνδεση στην Ψυτάλλεια"! Έχω γράψει πολλά για αυτό το θέμα.
Υπάρχουν, όμως και πολλά καθημερινά, απλά προβλήματα των δημοτών που χρειάζονται λύση. Δυστυχώς, ακόμη και σε αυτά, η σημερινή Δημοτική Αρχή έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενη. Και σας αναφέρω ενδεικτικά κάποια:

Οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε από καθαρισμό γειτονικών οικοπέδων, κοινόχρηστων χώρων, κοψίματα δένδρων, διαγραφές προστίμων ή ακόμη και απλές μετατοπίσεις κάδων μπορούν να λυθούν με το ανάλογο τίμημα. Δεν είναι απαραίτητο να είναι σε χρήμα μπορεί να είναι ακόμη και σε είδος.

Οι καταγγελίες είναι πάρα πολλές! Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν πολύ σοβαρές επιπλοκές σε όποιον ζητήσει κάτι και αρνηθεί να δώσει το "τίμημα".
Πρώτη Δημοσίευση 25.09.2016

91 σχόλια:

  1. Ονοματα Εχεις? Απο λογια Σε εχουμε Βαρεθει.,....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελα χρυσή μου δεν ξέρεις τα ονόματα απο το Πικέρμι έρχεσαι και εσύ.Μητσοπουθενάς,χαρτοπαίκτης,Λαστιχάς,Πακιστανός η Νοσοκόμα η Σουβλάκερμαν,Ο ξυρισμένος τραμπούκος,το Γιατρουδάκι,Πολιτικός,Μεσίτηε και πλειστοι άλλοι δεν ξέρω όλα τα ψευδώνυμα να τα γράψω.Εσύ Χρυσή μου γιατί είσαι ανώνυμη?

      Διαγραφή
  2. Μαλλον ειναι η χειροτερη δημοτικη αρχη ΣΕ ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που εισαι αγαπη μου να την ομορφινης ?Εκτος? εκτος? Γιαυτο σε ποναει? Παριμενε και θα σου αλαξει η τυχη....

      Διαγραφή
  3. το οτι ειναι η χειροτερη δημ.αρχη ειναι πλεον φανερο απο την ανυπαρξια τους απο το εργο που δεν παραγουν απο το οτι το μονο που τους ενδιαφερει ειναι πως θα εισπραξουν και το μονο που κανουν ειναι να ξεκατινιαζονται δημοσια και στο fb κανοντας ψευτικους λογαριασμους τρισαθλιοι και απαραδεκτοι
    οι γειτονικοι δημοι εχουν κανει με τα μεσα μαζικης μεταφ.δρομολογια συνδεσης με μετρο-προαστιακο.εχουν κοινωνικα φροντιστηρια για τους μαθητες.εχουν προγραμμα για φθηνο δημ.φαγητο.εχουν χαμηλα τιμολογια υδρευσης και δημ.τελη και δημ.υπαλληλους που ειναι τουλαχιστον ευγενεις.και φυσικα δημαρχους που ακουν την κριτικη σκεψη και συμπεριφερονται με ευγενεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι η χειρότερη τι θέλεις να κάνουμε τώρα, θα περιμένουμε τις εκλογές σε δυο χρόνια για να ψηφίσουμε άλλη δημοτική αρχή.
      Βάλε εσύ τότε που είσαι και τίμιος.
      Οι γειτονικοί δήμοι δεν δείχνουν οτι έχουν κάνει τίποτα καλύτερο, έχεις για καλούς δημάρχους τον Πιστικίδη και τον Μεθενίτη;

      Διαγραφή
    2. δεν εγραψα οι εφαπτωμενοι δημοι

      Διαγραφή
  4. το κολπο τα αρπαζουμε απο ολουσ δουλευε με 50ευρο που τα επαιρνε ο Ν.χαρτοπαιχτης να μην δει μετα μπηκε στο κολπο και ο Μ.ξυρισμενος και ανεβηκε η ταριφα στα 80 ευρω ο Μ κανει και δουλειες μονος του και παιρνει 100 ευρο αλλα αυτος το ειπε στον μουγκο και ο μουγκος τρελαθηκε γιατι τον αφησαν εξω απο το κολπο και ταριφα πηγε 200ευρο.ευτηχος ολοι αυτοι ειναι ξενοι και παμε αλλου τωρα και τα πεταμε τζαμπα δινο εν 20αρικο σε καποιον και δεν βλεπει.ο χαρτοπαιχτης και ο ξυρισμενος εχουν στησει αλλο κολπο τωρα περιμενουν νυχτα καποιον που ξερουν οτι εχει χρημα να παει να πεταξει τα σκουπιδια του σπιτιου του στον καδο και του φορτωνουν οτι πεταξε μπαζα απο 500ευροπουλα ως χιλια ζητανε αλλα επεσε ο χαρτοπαιχτησ σε ενα καλο παιδι που δεν μασαει νταβατζιλικια και θα του γαμ,,,,ι οτι εχει και δεν εχει δεν εχει ο χαροπαιχτης αρα θα παει φυλακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι επιπεδο? αρε λουτσα αθανατη με τους απανταχου της ελλαδος κολεγιοπεδα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα γίνει δήμαρχος ο γνωστός ανώνυμος και θα βάλει τάξη, δε λέω κεφαλαία μη με παρεξηγήσει επειδή τώρα γράφει με μικρά

      Διαγραφή
    2. κυρια μου
      καλα θα κανεις να σωπασεις εστω για λιγο .μονο ζημια κανεις
      η πλροφοριες ερχονται απο το κομμα σου και δεν εχεται και την καλυτερη εικονα και υπ'οψιν τιποτε δεν ειναι κρυφο.μεσα σε λιγο χρονικο διαστημα κανατε τις μεγαλητερες και περισσοτερες αντιπαθειες. κοιταξε τι θα κανετε με τους δημ.συμβουλους που περιμενουν μια θεση και λενε οτι εαν δεν γινουν θα λαλησουν.ο ανωνυμος απο την Συγγρου.

      Διαγραφή
    3. ΕΓΩ Ο ΓΝΗΣΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΑ ΚΑΙ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΧΩ ΑΦΘΟΝΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑΙ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΝΕΟΤΕΡΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΗΘΕΛΑ ΑΠΟ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΚΛΗΡΑ ΠΛΗΡΩΝΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΩ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΔΗΑΡΧΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑΣ.ΓΙΑ ΤΟ ΤΥΠΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΕΦΛΗΣ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΑΡΑ ή ΦΟΒΑΤΑΙ ή ΑΠΑΧΘΑΝΕΤΑΙ ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. Ο ΓΝΗΣΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΑΜ ΠΟΛΛΛΟΙ ΕΥΤΧΩΣ

      Διαγραφή
    4. να παρεις ποδηλατο

      Διαγραφή
    5. Γιατί ξένος ο δήμαρχος ανώνυμε με τα κεφαλαία επειδή έτυχε να έχει σπίτι σε γειτονική περιοχή, μήπως και δεν βρίσκεται τις περισσότερες ώρες της ημέρας στην πόλη; Ο κύριος δήμαρχος γεννήθηκε στην Λούτσα, μεγάλωσε πήγε σχολείο στο ίδιο μέρος εσύ που τον λες συνέχεια ξένο ΠΟΥ;

      Διαγραφή
    6. ανωνυμε 2:26
      ΞΕΝΟΣ διοτι ειναι αδιαφορος για τον Δημο του Αρτεμιδα-Σπατα
      ΞΕΝΟΣ διοτι δεν ακουει και δεχεται ΚΑΝΕΝΑΝ
      ΞΕΝΟΣ διοτι το μονο που τον ενδιαφερει ειναι η κομματικη σταδιοδρομια του και το ειπε δημοσια ''μου ειναι αδιαφορο εαν με ψηφισετε''
      ΞΕΝΟΣ διοτι εχει αγνοια των προβληματων της περιοχης
      ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ διοτι οι επιλογες συνεργατων ειναι δικες του.?

      Διαγραφή
    7. Οι συνεργάτες είναι οι ίδιοι που ήταν γύρω απο όλους τους δημάρχους και τους οδήγησαν όλους στην αποτυχία.
      Κομματική σταδιοδρομία δεν ξέρω μπορεί να είναι Νέα Δημοκρατία αλλά δεν έχει εκδηλωθεί μάλλον τον μπέρδεψες με τον Μεθενίτη.

      Διαγραφή
    8. οχι ανωνυμε 8:22
      το σκεπτικο σου ειναι λαθος
      την κατευθυντηρια γραμμη την δινει ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
      ΟΙ ΛΑΘΟς ΕΠΙΛΟΓΕς ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕς ΤΟΥ ΟΠΩς ΚΑΙ Η ΕΘΥΝΗ

      Διαγραφή
    9. @Ανώνυμος27 Σεπτεμβρίου 2016 - 12:44 μ.μ. να παρεις ποδηλατο.
      ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΤΑΩ ΠΕΤΑΛΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΑΛΗΤΗ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΥ Κ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΣΟΥΒΛΑΤΖΗ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΑΡΠΑΞΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΞΕΑΧΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕ ΚΟΣΜΑΚΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Κ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΩ ΕΝΤΟΝΑ Κ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΓΩ.

      Διαγραφή
  6. κλειστό το Πνευματικό Κέντρο Σπάτων
    γιατί πάση θυσία δεν έχει δημοσιοποιείται το πόρισμα της πυροσβεστικής για τα αίτια της φωτιάς;
    γιατί δεν ήταν ενεργοποιημένο και δεν λειτουργούσε το σύστημα πυρόσβεσης, πυρανίχνευσης.
    γιατί δεν λειτουργεί το ασανσέρ, αν υπάρεχει;
    το κόστος ανέγερσης του κτιρίου έφτασε 400.000.000. Την εποχή που με αυτό το ποσόν έκτιζες «παλάτια».
    Γιατί το ιδιοκτησιακό καθεστώς δεν έχει ξεκαθαρίσει τόσα χρόνια;
    Τι γίνεται και αν έχει καταγραφεί η υπόλοιπη κινητή και ακίνητη περιουσία του αείμνηστου Χρήστου Μπέκα.
    ο σημερινός δήμαρχος, έχει όλα τα στοιχεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναι είναι κλειστό το Πνευματικό Κέντρο αλλά οι τσέπες του Δ.Μάρκου και της υπολοίπους της κομπανίας είναι ανοικτές 24 ώρες 365 ήμερες επί πέντε χρόνια λέγεται από πολύ έγκυρη {αυτός που τα έδωσε} ότι μόνο ο Δ.Μάρκου από τό Πνευματικό Κέντρο ήθελε 200εκτ και πάρει ήδη 77εκτ ευρώ οι άλλοι όλοι μαζί έχουν πάρει περίπου 7-7.5 εκτ ευρώ.Γιατί ο Γκινοσάτης,ο ΚιτσοΜάρκου,Μαργέτης.Χ.Μάρκου και οι λοιποί δεν είναι στην φυλακή και οταν παρελαβε ο Δ.Μάρκου τα βρήκε όλα σωστά και ευχαρίστησε την προηγούμενη Δημοτική Αρχή για την συνεργασία της και την βοήθεια που του προσέφερε γίνεται κατανοητό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ
      γιουργια στον ταβλα με τα κουλουρια

      Διαγραφή
    2. ΡΕ ΦΑΓΑΝΕ Κ ΤΟΝ ΤΑΒΛΑ Κ ΕΧΟΥΝ ΧΩΣΕΙ ΔΟΝΤΙ Κ ΣΤΟ ΜΠΕΤΟΝ Κ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ

      Διαγραφή
  8. Γιατι ρε παιδια οταν θελουν να βρισουν καποιους βριζουν μονο τους λουτσιοτες τυχαιο? Η εχουν καποια (Ρετσινια)? οπως ας πουμε ΄χολερα΄!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 3:21 έτσι είναι ο ανώνυμος με τα κεφαλαία μάλλον δεν χωνεύει τους Λουτσιώτες και ξεσπάει στον δήμαρχο τους τα ίδια έκανε κάποιος Αριστογείτων με τον προηγούμενο δήμαρχο ολόιδια περίπτωση λέμε

      Διαγραφή
    2. ΑΣΤΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΟΥΡΛΟ ΗΤΑΝΕ Ο ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΤΕΜΠΕΛΗΣ

      Διαγραφή
    3. Εκπληκτικός ο Αριστογείτων! Μας λείπει. Τον έχω εντοπίσει, νομίζω και μάλλον σταμάτησε να σχολιάζει για λόγους υγείας. Μακάρι να επέστρεφε!

      Διαγραφή
    4. Κρίμα περιμέναμε να δούμε την μεγάλη τιτανομαχία Αριστογείτονα και ανώνυμου με τα κεφαλαία, θα ανέβαζε στα ύψη την σελίδα του Σίσυφου.

      Διαγραφή
    5. Πραγματι ο Αριστογειτων ηταν εξαιρετικος και ευστοχος με μορφωση. Μακαρι να ειναι καλα ο ανθρωπος

      Διαγραφή
    6. Περίεργο όταν σταμάτησε να γράφει ο ένας άρχισε ο άλλος

      Διαγραφή
  9. ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΚΑΝΕΙΣ Η ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ? ΕΞΗΓΗΣΑ ΤΥΧΑΙΑ ΔΕΝ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΚΕΙ ΗΘΕΛΕ ΕΚΕΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ.ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ-ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΘΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΞΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣ ΓΕΝΗΘΗΚΕ ΑΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΜΟΛΙΣ ΜΠΟΡΕΣΕ ΞΕΧΑΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΤΥΧΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΩ ΞΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΣ ΣΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΑ ΑΠΛΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ ΑΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΑΘΙΑ ΛΟΥΤΣΑ Η ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ ΘΑ ΧΑΘΕΙ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟΥΤΣΙΚΟ ΤΩΝ ΣΠΑΤΩΝ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΣΘΧΕΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΑ Κ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΣ ΛΗΣΤΗΣ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είναι μεγάλη βλακεία να τον κατηγορείς για το που μένει αυτό είναι κάτι που δεν έχει καμιά σχέση με την δουλειά του σαν δήμαρχος. Οι πολίτες όταν τον ψήφισαν το γνώρισαν έμενε απο πριν εκεί, η ευθύνη λοιπόν πάει στους πολίτες που ψήφισαν έναν άνθρωπο που δεν μένει στην περιοχή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μας ειναι αδιαφορο που μενει
      οσοι τον ψηφισαν ,τον ψηφισαν για οτι ελεγε
      την ευθυνη την εχει ο ιδιος που κανει αντιθετα απο αυτα που ειπε

      Διαγραφή
    2. Στον ανώνυμο με τα κεφαλαία να το πεις αυτό. Το κάθε θέμα είναι ξεχωριστή περίπτωση άλλο το ΚΕΛ, άλλο οι ληστείες αν έχει κάνει και άλλο που μένει.
      Φυσικά και δεν έχει καμιά σημασία που μένει αν τις ώρες εργασίας βρίσκεται πάντοτε στον δήμο.

      Διαγραφή
    3. ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΗΜΟΥΝ ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΚΑΚΑΒΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΕΦΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΝΕΑ. ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΘΑ ΤΑ ΠΩ

      Διαγραφή
  11. Να σου ευχηθω καλος πολιτης μεθάυριο ο γιος σου. Αρκει να μην γινη ρουφιανος σαν του λογου σου.ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 5:49 σε ποιον το λες αυτό το πράγμα στον ανώνυμο με τα κεφαλαία;

      Διαγραφή
  12. ΕΝΤΑΞΕΙ 5:49 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ. ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΙΜΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΡΟΥ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΏΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΌΜΕΝΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝ.ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΜΕΝΕΙ ΑΛΛΟΥ,ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ,ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ,ΨΕΥΤΗΣ,ΛΑΜΟΓΙΟ,ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΣΙΣΥΦΟ".Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Δ.Υ. ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΑΣΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ 24ΩΡΕΣ,365 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΩΝ Κ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.Ο "ΣΙΣΥΦΟΣ" ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣΕ ΟΛΟΥΣ Κ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΤΟ ΟΤΙ ΜΕΝΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΔΗΜΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ Κ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΤΟΥ ΠΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ.ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΛΕΦΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΦΥΤΟ Δ.ΜΑΡΚΟΥ.ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΕΛ,ΑΛΛΟ ΟΙ ΛΗΣΤΕΙΕΣ,ΑΛΛΟ ΟΙ ΑΡΠΑΓΕΣ ΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΥΤΟ Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΑΡΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΡΑΦΛΑ Κ Η ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΤΟΥ Κ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΣΕΝΤΟΥΚΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΤ ΑΛΑΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Κ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑ ΜΟΥΓΚΟ ΝΤΙΓΚΙΝΤΑΚΑΣ ΦΥΤΟ?ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΒΛΑΚΑΣ,ΣΕ ΚΛΕΒΕΙ ΣΕ ΛΗΣΤΕΥΕΙ,ΘΑ ΣΟΥ ΡΙΞΕΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ Κ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Κ ΕΣΥ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΜΟΝΟ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.ΕΓΩ ΦΟΡΑΩ ΣΩΒΡΑΚΟ ΟΧΙ ΣΤΡΙΓΚΑΓΚΙ Κ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΩ ΑΚΟΜΑ Κ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ 30-40.000€ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΚΙΟΛΑΣ.Ή ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ Η ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΛΛΑ Ο ΛΑΣΤΙΧΑΣ Κ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΤΕ ΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΗ ΑΚΟΜΑ Κ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ Κ Ο ΧΑΡΟΠΑΙΧΤΗΣ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΛΕΦΤΑ.ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΑΙ Κ ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΗΣΕΙ Κ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ Δ.ΜΑΡΚΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μένει πουθενά αλλού μένει στα σύνορα του δήμου με το Πικέρμι, σε διαβεβαιώ οτι βλέπει την Λούτσα και απο το σπίτι του.

      Διαγραφή
    2. Κοριτσάκι μου Βλέπει απλά άρα δεν Βλέπει τα Σπάτα Ουτε απο μακριά.Απλά ένας τεμπέλης,άχρηστος,ανίκανος γενικά και ειδικά.Μοναδικό το ταλέντο του στην ΑΡΠΑΧΤΗ αυτό είναι ο καλύτερος όλων.ΔΗΜΑΡΧΟ θέλω όχι ματάκια από μακριά και να καταστραφούν τα πάντα φτάνει ΕΓΩ ο Δ.Μάρκου να φύγω με πολλά πολλά λεφτά για πολλές ζωές χωρίς εργασία.Δεν έχει καμιά δικαιολογία να μένει εκτός δήμου μόνο τον φόβο για το λιντσάρισμα του και σε αυτό έχει δίκιο και φοβάται άλλα το προκαλεί ο ίδιος.

      Διαγραφή
    3. Μετακόμισε μήπως και πήγε λίγο πιο μακριά απο το κέντρο όταν έγινε δήμαρχος;
      Άν ΝΑΙ έχεις δίκιο διαφορετικά αν έμενε και πιο πριν δεν στέκουν αυτά που γράφεις. Οι κάτοικοι βασικά τον ψήφισαν επειδή γεννήθηκε, μεγάλωσε, έβγαλε δημοτικό, γυμνάσιο και λύκειο μέσα στην πόλη.

      Διαγραφή
  14. Ο 5.49. Ακουσε Κυρα ευχομε ολοψυχα ο Γιος σου να παρει απο σενανε που απο οτι φενετε εχεις και κοτσια και¨καρηδια¨και οχι απ΄τον μαλακα τον αντρα σου και τον Αρχιρουφιανο και για να μη νομισεις οτι φοβαμε σαν κανενα ανθροπακι του λογου σας το ονομα μου ειναι ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΝΤΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΤΟ ΔΕ Τ.Η.Λ.6977299077 ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΔΙΑ-ΚΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ας μας πει και ο αντρας σου το ονοματου αν εχει ΑΡΧΙΔΙΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ-ΜΕΘΥΣΟΣ-ΒΛΑΚΑΣ
      ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ.. Ο 5:49 ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ ΒΛΑΚΑ

      Διαγραφή
  15. Υπάρχουν και πολλοί προβοκάτορες ανώνυμοι να είστε σίγουροι σε αυτό όποιος δεν το καταλαβαίνει είναι ηλίθιος. Ο αυθεντικός ανώνυμος είναι ΕΝΑΣ ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟ.ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΕΛΗΜΑ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΑ ΙΣΟΒΙΑ Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ.ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ "ΙΣΟΒΙΑ" ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΟΣ ΙΔΙΟΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΜΕΣΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΗ Η ΠΑΛΙΑ ΦΡΟΥΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ.Η ΑΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ,Η ΜΗΠΩΣ Η ΛΙΑ,Η Ο ΣΕΡΕΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ.Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΕΧΕΙ ΙΣΟΒΙΑ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΦΑΝΕ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ.ΛΙΤΖΑΡΙΣΜΑ ΟΠΟΥ ΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ.ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΠΟΥ ΠΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΤΣΟΥΡΜΟ 10-15 ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΤΣΚΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ θα τους τσακίσει στο ξύλο, μα αν τους τσακίσεις στο ξύλο θα φανεί ποιος είσαι

      Διαγραφή
  17. ΡΕ ΚΟΠΕΛΛΑ ΜΟΥ ΕΣΥ Ο 7.59 πμ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙΣ? ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ. ΟΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΦΙΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμε με τα κεφαλαία τσάμπα το παλεύεις δεν κάνεις τίποτα, 3 χρόνια λες τα ίδια ο δήμαρχος είναι ακλόνητος θα λες άλλα 2 πάλι δεν θα κάνεις τίποτα πρόσεχε μόνο αν ξανακερδίσει και τις άλλες εκλογές μην πάθεις κανένα εγκεφαλικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οριοταν η μαί΄μου το αφεντικο με εχει αφησει νηστικη το αφεντικο με εχει αφησει νηστικη (Ο Γυφτος) και ο κοσμος χειροκροτουσε νομιζοντας οτι αυτη χορευε.Εξηγισε μας ο με τα κεφαλεα νηστικος εισε η χορευης?

      Διαγραφή
    2. εξηγησέ μας έχεις τελειώσει το δημοτικό σχολείο;

      Διαγραφή
  19. Και πανεπιστιμιο! πειραζει που ειμαι δυσιλεκτικος; οπως και ο Αισταίν ας πουμαι! Θεωρω πιο χρησιμο εναν δυσιλετικο παρα εναν ανο΄ι΄το ! δεν συμφωνης ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πράγματι οι δυσλεκτικοί και χρήσιμοι είναι και υψηλό δείκτη νοημοσύνης έχουν.
      τώρα εσύ δ υ σ ι λ ε κ τ ι κ ο ς είναι νέα κατηγορία και η επιστήμη σηκώνει τα χέρια

      Διαγραφή
  20. Σας διαφεύγει το γεγονός οτι οι πιο μεγάλες μπούρδες γράφονται ή λέγονται απο ανθρώπους με ψηλό δείκτη νοημοσύνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είμαι υπεύθυνος για ότι γράφω
      όχι για ότι καταλαβαίνεις
      και μια και είμαι συνταξιούχος έχω χρόνο

      Διαγραφή
  21. ¨Όποιος η όποια τον πετύχει θα τον σκοτώσει στο ξύλο γιατί απλά είναι ένοχος εγκληματίας και οι άλλοι έχουμε το ηθικό ανάστημα να τσακίσουμε κάθε αλήτη.Το θέμα μας ειναι ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ, οι σχολιαστές,ή ο αλήτης Δ.Μάρκου και η κλίκα του που μέσα σε δύο χρόνια έγιναν τόσο εξόφθαλμα προκλητικά οικονομικά άνετοι? Νομίζω ότι χάσατε κάθε γνώση ποιος είναι ο εχθρός μας.Δυο χρόνια Δ.Μάρκου είδε κάποια γειτονιά βελτίωση? ΟΧΙ Τον ψηφίσαμε ΜΟΝΟ γιατί έλεγε ότι είναι ξεκάθαρα ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ με το ΚΕΛ και η μόνη λύση είναι η Ψυττάλεια,τώρα που είδε τα λεφτά θέλει να κάνει ΚΕΛ με τα λύμματα να πηγαίνουν ακατέργαστα στην θάλασσα ΜΑΣ οχι απλά ξύλο θέλει αλλά σκότωμα με βασανιστήρια στην πλατεία.Με την λογική του Αρχιφασιστα που έχεις ούτε εσύ δεν έχεις δικαίωμα να γράφεις γιατι δεν εχεις πανεπιστημιακές σπουδές και μάστερ.Όποιος δεν ξέρει να γράφει ΨΗΦΙΖΕΙ αρα έχει μεγάλη αξία η γνώμη του.Ο Κατραμαδος και Κρόκος τους έμαθαν τα κολλυβογράμματα τι θέλεις να γράψουν παραπάνω γιατί ξερει να γράφει η να μιλάει ο Δημητράκης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. κ.Δημητρίου,οι απαντήσεις μου αφορούν τα σχόλια 12:02 5/10/16 και 9:02 5/10/16 πού πετούν ''λάσπη'' σε όποιον κάνει κριτική στα Δημοτικά θέματα και δρώμενα από τα οποία μόνο χαρά δεν έχω.Δεν είμαι φυσικά φασίστας, και εάν έχω η όχι πανεπιστημιακές σπουδές εγώ το γνωρίζω,βεβαίως η κάθε ψήφος έχει την ίδια αξία άσχετα με το εάν ο ψηφοφόρος γνωρίζει τι και γιατί ψηφίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κα Δημητρίου δεν θέλουμε βρισιές θέλουμε προτάσεις, 2 χρόνια εδω μέσα όλοι τον βρίζουν αλλά όταν τον βλέπουν μπροστά τους του κάνουν υποκλίσεις.
    Θα τους σκοτώσουν στο ξύλο πήγαινε να το πεις σε αυτούς που τρέχουν να φωτογραφηθούν μαζί του και του κάνουν like στο facebook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μας έφτασε στην λύση βια στην ύπουλη βια που μας ασκεί συνέχεια για να βγάλει ο ίδιος και η κλίκα του περισσότερα χρήματα.το πρόβλημα είναι ακριβώς αυτό που λέτε τον ψηφίσαμε 9.000 δημότες και μόνο 100-200 άτομα ξέρουν που θα πάει και πότε σε δημόσιο χώρο.Ολα τα κάνουν κρυφά και μουλωχτά να μην το πάρουμε είδηση οι πολλοί.Από τους 9.000 ψήφους θα έπρεπε να έχει τουλάχιστον 2.000 άτομα χειροκροτητές πάντα και παντού,εσείς είδατε κάπου σε κάποια εκδήλωση να είναι πότε περισσότεροι από 100 άτομα?Δεν ανακοινώνουν τίποτα ποτέ στο παρά πέντε βάζουν μια ανάρτηση στην σελίδα του Δήμου.ότι μαθαίνουμε το μαθαίνουμε από αυτήν την εφημερίδα αφότου έχει γίνει και βλέπουμε φωτογραφίες στα προσωπικά τους facebook και όσοι του γράψουν την αλήθεια τον σβήνουν,λες και οι εκδηλώσεις του δήμου είναι μια οικογενειακή εκδήλωση μιας μεγάλης οικογένειας ποτέ κανένας ξένος ποτέ άγνωστο άτομο μόνο οι ίδιοι και ίδιοι.Δέν είμαι ούτε προκατειλημμένη,ούτε φανατική αλλά μέχρι τώρα μόνο παρακολουθούσα παθητικά διαβάζοντας τα πάντα,αλλά μόνο εδώ σε αυτήν την εφημερίδα,γράφονται όλα και μπορούν να μιλήσουν όλοι.

      Διαγραφή
  24. Την εξισωση του "ΣΧΡΕΝΤΙΚΕΡ"την ξερετε? Μη φοβαστε δεν ειναι κορακιστικα! Φυσικα οι περισσοτεροι αν δεν εχετε σπουδασει Φυσικη, δεν την ξερετε.Προς θεου δεν το παρεξηγω.Μην παρεξηγητε και εσεις ομως καποιον ανορθογραφο! (Που ξερεις μπορει να λεει αληθεια περι δυσλεξιας) Δεν τα ξερουμε ολοι, ολα! Απλα το "πνευμα" δειτε αυτο εξετασθε αυτο ειναι το σημαντικο η"ουσια"!!
    Φυσικα και αυτο αν μπορειτε? Ουτε αυτο ειναι παρεξηγησημο,αλλωστε! Αν εγω π.χ. σε κανω "σκουπιδι" με δυο λογια (οχι πολλα) σε οτι ανοητο-προκλητικο-εμπαθη-κομπλεξικο κοκορευομενος θελεις να προβαλεις, δεν φταιω εγω το πνευμα φταιει!! Υ.Γ. Εχετε ενα δικιο ομως η ανορθογραφια ειναι αισθητικα ενοχλητικη! Συγγνωμη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. H εξίσωση Σρέντινγκερ ((Γερμανικά)Schrödinger) είναι μία διαφορική εξίσωση η οποία προτάθηκε από τον Αυστριακό φυσικό Έρβιν Σρέντινγκερ το 1925
    τελικά όχι πτυχίο δεν πήρες ούτε από έξω δεν πέρασες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Die gegenwärtige Situation in der Quantenmechanik Schrödinger ΒΕΒΑΙΩΣ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΓΑΤΑ ΤΟΥ Κ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΤΕ.ΕΝΑΣ ΜΕΣΑΙΑ ΝΟΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΧΙ ΚΤΗΝΟΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΤΥΧΙΟ Η ΣΠΟΥΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΕΡΕΙ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΗ ΤΟΥ.ΕΣΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΙΣΑΙ ΚΤΗΝΟΣ ΜΕ ΠΤΥΧΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΣΠΟΥΔΩΝ.ΜΙΛΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΠΙΟΛΑΛΙΑ ΣΟΥ ΑΝ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΤΑΤΑΣΩ Κ ΕΓΩ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΣΤΑ ΚΤΗΝΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΥΤΕ ΠΡΟΝΗΠΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΚΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ?ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΛΕΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΟΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΟΡΟ.Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΟΛΩΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΤΣΑΤ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟΥ.ΕΣΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΡΑΓΕ ΠΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΣΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟ ΟΡΟ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η διπολική διαταραχή είναι μια ψυχική νόσος
      άμεσα σε ιατρό

      Διαγραφή
    2. εντάξει 'εξυπνε'σε καταλαβαμε ΑΠΘ.χωρις πτυχιο

      Διαγραφή
  27. Σαν Φυσικος τα πας καλα ,απο ευγενια σκιζεις, ασε απο αμβοφροσυνη προς ενα συναδελφο εκει κι αν εισαι τελειος,απο πολιτικη δεν μας ειπες πως τα πας? Εισαι κρυμενος? Μη δισταζεις ολες οι πυλες ειναι μπροστα σου!Εκτος και αν εχεις καποιο κρυφο κουσουρι? Οπως εγωπαθεια -ωραιοπαθεια-φιλαρεσκια-ναρκισσισμο-υπερεγω η οτι τελος παντων εσυ νομιζεις?? Η δικη μου εντυπωση "ΨΩΝΙΟ" Συγχωρεσε μου την απαντηση αλα με προκαλεσες "SOUPER ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Γιατι απαντας αφου ξερει πολλα και πραγματικα σωστα.Να μαθεις κανα ρημαδι αγγλικο για να απαντας.αφου σε εκανε αμμο απαντασ ελληνοβλακογυφτικα το ΣΟΥΠΕΡ ειναι ετσι ελληνικα κ ετσι λατινικα SUPER.Τοσα αγγλικα ξερω και ειμαι και χωρις πτυχιο.χαχαχαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Κριμα ! Αλλο στειρα γνωση και αλλο επικοδομητικη ευαισθησια- φαντασια Ταδε Εφη Αϊνσταην!Ενας ανοητος-ασχετος Φυσυκος Στους ξερολες ¨συναδελφους του την τοτε εποχη ΚΡΙΜΑ!!Ξερολας=ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ!! Σας εχω πει κατα επαναληψη την ουσια μωρε κοιταξτε οχι την λεπτομερεια αλλα απο οτι φαινεται δυο γραμματα παραπανω (ορθογραφιας)νομιζετε οτι ειναι ολη η ζωη, και πάλι ΚΡΙΜΑ!! σχετικα με το οτι με εκανε σκουπιδι αστο και βασικα μην απαντάς μονος σου στον εαυτο σου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. "Ηλι Ηλι,ΛΑΜΑ ΣΑΒΑΧΘΑΝΙ"και Παρεδωσε........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ρεεεε κακομοιρο γεροντακι συνεχιζεις τωρα στα εβραικα απο την θρησκεια οπως θα ξερεις και καποια τουρκικα και καποια αλβανικα λογω καταγωγης.Δεν σε πηρε ειδηση οτι απαντησες με ανοησιες για να ξεφυγεις απο το κλουβι που σε εχωσε ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ.Ασε να το παιξει καποιος που μπορει δεν παιζεται ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ με ανοησιες.Τον παρακολουθω ειναι πολυ πολυ μπροστα απο αυτα που μπορουμε να κταλβουμε εμεις οι αγραμματοι και το κανει ηρεμα χωρις επιδειξη σαν εσενα ξερει και μας γραφει να μαθουμε κατι και εμεις.Αμο σε εκανε και περιμενω να δω πως θα σε κανει λασπη και για πια δουλεια.Νομιζω οτι εσυ εισαι το κομπλεξικο γεροντακι με τον καλο της ορθογραφια ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ο-η ανοητη συκια? το βλημα με την ορθογραφια-ανοησια σε καρφωνη παντα μονο ορθογραφια εμαθες ολη την ζωη σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ANOHTE ΔΑΛΑΙ ΛΑΜΑΡΙΝΑ ΟΥΤΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Κ Ο ΚΟΣΜΟΣ Κ Η ΖΩΗ.ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ ΣΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ Κ ΣΤΑ ΑΡΑΜΑΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙΣ ΚΛΠ ΚΛΠ.ΕΔΩ ΑΝΟΗΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΑΞΕΣΤΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ Κ ΟΧΙ ΛΗΣΤΕΣ Κ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ Δ.ΜΑΡΚΟΥ Κ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΗΓΕ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ Κ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙ ΜΠΕΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΦΤΑΙΓΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΠΑΞΑΝ ΤΟ 1ΕΚΤ € Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ Δ.ΜΑΡΚΟΥ.ΟΠΟΙΟΣ Κ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ Κ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑΜΤΑ ΤΙΣ ΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΝΤΙΡΛΑ ΑΚΥΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥ Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΑΡΚΕΤΑ Κ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΜΟΥΓΚΟ ΠΙΘΙΚΑΚΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΥΤΑ ΛΕΜΕ Κ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΕΔΩ.ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΘΕΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΠΕΣΤΗΝ Κ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΚΑΚΟΠΙΣΤΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ Κ ΣΥΓΝΩΜΗ ΝΑ ΒΑΛΩ Κ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΜΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ.ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΘΕΤΙΚΟ ΣΚΑΣΕ Κ ΒΡΙΖΕ Κ ΕΣΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Υπάρχουν τα αρμόδια όργανα όπως ο εισαγγελέας για να τον παραπέμψει σε δίκη σε περίπτωση παράνομου πλουτισμού και ο ελεγκτής νομιμότητας της περιφέρειας που μπορεί να τον θέσει σε αργία.
    Για τα συγκεκριμένα πρόσωπα δεν λέει τίποτα ο ανώνυμος μονάχα αυτοί μπορούν να τον ρίξουν απο την θέση του δημάρχου πριν λήξει η τετραετία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΤΕ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ Κ ΜΟΝΟΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΡΥΔΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΙΣΟΒΙΑ ΔΛΔ 2-3 ΧΡΟΝΑΚΙΑ Κ ΞΑΝΑ ΕΞΩ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΞΟΔΕΨΕΙ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ.ΜΟΝΟ Ο ΑΚΙΣ ΠΗΓΕ Κ ΕΜΕΙΝΕ ΦΥΛΑΚΗ.ΔΛΔ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ Η ΤΗΣ ΜΑΣΤΟΥΡΑΣ Η ΤΟΥ ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟΥ,Η ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑ?ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΦΤΩΧΟΙ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ,ΧΑΡΤΟΠΑΙΧΤΕΣ,ΛΑΣΤΙΧΑΔΕΣ,ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΜΕΤΡΟΥΣΑΝΚ ΤΟ ΣΕΝΤ,ΑΛΛΟΙ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΙΛΑΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ,ΑΛΛΟΙ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ,ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΜΟΝΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ,ΕΓΙΝΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΝΕΤΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΞΕΧΡΕΩΣΑΝ ΟΛΟΥΣ Κ ΟΛΑ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΤΟΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟ.ΤΑ ΛΑΕΦΤΑ Κ Ο ΒΗΧΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΡΥΨΕΙΣ.ΔΕΣ ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΑΥΤΑ Κ ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΣΗ ΦΤΩΧΕΙΑ Κ ΜΙΖΕΡΙΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΙΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Κ ΑΠΟ ΤΑΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ,ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΛΑΔΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΞΕΓΛΙΣΤΡΗΣΟΥΝ.ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ.ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΣΟΥ Η ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Δικαιολογίες αν είχε κάνει εγκλήματα κάποιος θα είχε επέμβει ο εισαγγελέας ή ο ελεγκτής δυο χρόνια κυβερνάνε. Δεν χρειάζεται να είσαι μέλος της συμμορίας για να τους καταγγείλεις μπορεί να το κάνει και ο πολίτης. Με το σκεπτικό σου οι μισοί δήμαρχοι στην Ελλάδα τέτοιοι είναι.
    Στο τέλος γράφεις οτι οι δήμαρχοι έχουν πενταετία όλοι το γνωρίζουμε αυτό, αυτό είναι δική σου παραδοχή οτι θα είναι δήμαρχος και ο Δ.Μάρκου όπως όλοι οι άλλοι μέχρι το τέλος της πενταετίας του. Στην συνέχεια θα κριθεί στις νέες εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΟΗΤΑ ΗΛΙΘΙΟΣ? Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΑ ΚΟΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΕΝΟΥ ΠΤΩΜΑΤΟΣ Δ.ΜΑΡΚΟΥ?ΑΥΤΟΣ Κ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΣΑΣΤΑΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΗΔΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΥΠΑΡΞΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ Η ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΙΑ ΝΑ ΣΤΡΙΜΩΞΕΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ ΑΛΛΑ ΤΑ ΙΣΟΒΙΑ ΤΑ ΕΦΑΓΕ ΑΠΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΟΡΓΑΝΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΡΙΓΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ Κ ΜΕΤΑ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ.Ο ΗΛΙΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥΥΥ ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ 8-10 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΞΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΦΕΣΗ ΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10-15 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΩΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΧΕΙ Ο ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ Κ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΘΑ ΦΑΕΙ 6-8 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΔΛΔ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΡΕΕΕΕΕΕ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΖΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΩ Κ ΕΓΩ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΟΥ ΖΗΤΕ ΜΕ ΟΥΣΙΕΣ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΟΥΤΕ ΟΥΣΙΕΣ .ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ.Ο ΣΙΣΥΦΟΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ Κ ΤΟ ΕΠΑΙΞΕ Ο ΚΛΗΤΗΡΑΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΘΑ ΚΛΕΨΕΙ Κ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΚΟ ΣΚΛΗΡΟ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΟΝΟ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΛΛΟ 10-20% ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΠΟΔΕΚΤΟ Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ 200-300% ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ Κ ΤΟΝ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΚΟΜΑ Κ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ Κ ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ.ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΦΡΑΓΚΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟΣΟ ΑΚΡΙΒΑ ΓΟΥΣΤΑ ΠΟΥ ΛΙΓΟΙ ΕΙΧΑΜΕ Κ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣΟΤΗΣΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΓΟΥΣΤΑ.ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΕΓΩ ΣΤΑ ΣΤΕΚΙΑ ΤΟΥ ΕΚΕΙΝΟΣ ΗΡΘΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΥΦΟΣ Κ ΧΡΗΜΑ Κ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΠΙΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΣΕ ΚΑΛΑ ΣΤΕΚΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ ΜΙΣΘΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΣ Κ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ
    ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ
    ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΠΙΕΖΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΒΑΛΟΥΝ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΟ ΜΕΛΙ
    ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΦΟΣ ΨΑΧΝΕΙ ΤΙ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΡΕΑ ΣΤΟ FB ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΖΕΤΑΙ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ
    ΕΜΕΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Μια παράκληση μην την λέτε στον ανώνυμο με τα κεφαλαία.
    Θα σταματήσει να γράφει με ποιόν θα γελάμε μετά αφού βλέπετε όταν δεν γράφει αυτός πέφτει νέκρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΙΡΑΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ειναι ο μοναδικος που λεει και γραφει τα πραγματ οπως πραγματικα ειναι χωρις νεκροσεντονα κ σκουπιδια κατω απο το χαλι χαλι μας.Εσις ολοι οι αλλοι ψαχνετε να χωθητε στην μασσα εμεις εν ξερουμε υοσα πολλα κ ει ειδικα θεματα μονο αυτος κ ο ΣΙΣΥΦΟΣ μιλανε στο απεραντο Νεκροταφειο Νεκροτομειο του μητσοκανενα ,σας πειραξε που ειπε αυτοπου ολοι βλεπουμε μεσα σε δυο χρονακια ατομα που το τα διοευρο τα θεορουσαν ποσο μεγαλο τωρα πετανε κατοσταρικα ανετα λες κ ειναι τιποτα επιχειρηματιες πανω στην ανθιση ρε ουστ κοπριτες συμμοριτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Μπορεί να έχει δίκιο ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ αλλά τι σημασία έχει αυτό αφού δεν υπάρχουν αποτελέσματα απο λόγια χορτάσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ξερετε τι τεριαζει σε αυτο το BLOG ? Ειδε ο "Γυφτος την γεννια του" και αναγαλιασε η καρδια του!!!! Οχι για ολους βεβαια.... Ο με τα κεφαλαια αστον αυτον. Αυτος ειναι "Μακραν¨". Ειναι κατι σαν μαί΄μου που ειπε και καποιος αλλος.Το θεμα ειναι οι υπολοιποι εχουμε κατι ενδιαφερον να πουμε η να αλλαξω πλευρο????....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 11:36 με αυτο το πλευρο να κοιμασαι κυρια μου και οταν ξυπνησεις θα εισαι πιασμενη

      Διαγραφή
  43. Εσύ τι κάνεις δεν μπαίνεις καθόλου, μπαίνεις και διαβάζεις μόνο ή θέλεις να γράψεις αλλά δεν ξέρεις τι θα γράψεις;
    Ο με τα κεφαλαία ρίχνει κάποιες βαριές κατηγορίες στους συμπολίτες σου που πρέπει να απαντηθούν για να ξέρουμε αν ισχύουν, η σιωπή σημαίνει αποδοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΜΑΙΜΟΥΔΟΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΙς ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ.!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Οσο πιο ψηλα ανεβαινει η μαί΄μου τοσο πιο πολυ φαινεται ο ποπος της!!Για αυτο μη γραφετε με κεφαλαια αφηστε αυτόν που γραφει μονο. Τον ποπο του ετσι κι αλλιως αυτος μας τον εχει δειξει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΣΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΡΟΣΤΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΠΟΠΟΥ ΜΟΥ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Οπα! μαγκιες και σε ειχα για τελειος βλακα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΚΩΛΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Κ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ Κ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΛΟΥ ΤΡΩΕΙ Κ ΠΙΝΕΙ Κ ΑΛΛΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΩΛΟ ΟΧΙ ΠΟΠΟ ΟΥΤΕ ΠΩΠΩ ΠΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΒΡΕΦΗ Κ ΠΩ ΠΩ ΑΚΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΑΡΕΣ.ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΡΥΦΕΣ ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ Κ Ο ΨΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΕΛ ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΣΚΕΤΟΙ ΚΩΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΠΙΘΗΚΟΣ Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΜΑΙΜΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ ΕΝΑ ΤΣΙΡΚΟ ΜΑΙΜΟΥΔΩΝ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ ΜΑΙΜΟΥΔΟΔΗΜΑΡΧΟΥ? ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕ ΕΡΙΞΕ Κ ΑΥΤΟΥΣ Κ ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΟΥΣΤ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΛΗΣΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμε με τα κεφαλαία με αποδείξεις να βρίζεις όχι αυθαίρετα για να μπορούν οι άλλοι να απαντήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα σου απαντησω εγο γιατι ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ δεν σε πηρε ειδηση.κοριτσι μου η γεροξουρα μενεις στην λουτσα η στα σπατα η μενεις μακρια σαν τον μητσοπουθενα αν εμενες εδω γιρω θα εβλεπες το λεφτα να τα εχουν κατι γιφτοπιναλες πριν γινουν αντιδημαρχοι τι αλλο να σου πει ρεεεε στραβουλιακα εσυ πληρωθηκες να σωσξς τα κλεφτρονια ολοι τους ξερουμε τι απενταρι ησανε ξαφνικα εγιναν ανετοι με τα κατοσταρικα ματσο στην τσεπη θελει πολλα να καταλαβης που τα βρικαν κι τα αρπαξαν

      Διαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου