Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Ανακαλείται άδεια λειτουργίας ιδιωτικής κλινικής στην Αττική Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Κλινική στην Αττική διαπιστώθηκε ότι βρίσκεται εκτός λειτουργίας, παρότι της είχε χορηγηθεί βεβαίωση καλής λειτουργίας προ τριετίας.
«Σε ανάκληση της άδειας λειτουργίας ιδιωτικής κλινικής προχωρά η Περιφέρεια Αττικής, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην κείμενη νομοθεσία (Ν. 235/2000, 198/2007, 3918/2011), στο πλαίσιο της αρμοδιότητας της αναφορικά με την αδειοδότηση των Ιδιωτικών Κλινικών και ελέγχου καλής λειτουργίας αυτών που αφορά αποκλειστικά στην παροχή Υπηρεσιών Υγείας», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η Περιφέρεια Αττικής.




«Ειδικότερα, κατά τον συνήθη περιοδικό έλεγχο της αρμόδιας Επιτροπής Ελέγχου Ιατρικών Μονάδων, που πραγματοποιήθηκε στις 09.09.2016, διαπιστώθηκε ότι η Κλινική δεν λειτουργεί. Σημειώνεται ότι προ τριετίας χορηγήθηκε στη συγκεκριμένη Κλινική βεβαίωση καλής λειτουργίας, η οποία λήγει την 28.09.2016.

Επισημαίνεται ότι η Περιφέρεια Αττικής, δεν έχει αρμοδιότητα ως προς τον έλεγχο των οικονομικών συναλλαγών των Μονάδων Υγείας, ενώ μέχρι σήμερα, δεν υπεβλήθη από την Κλινική αίτημα για διακοπή της λειτουργίας της».

www.stogiatro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου