Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

ΒΡΑΥΡΩΝΑ: Η Καρέκλα για ΑΜΕΑ πρώτα το "Θάψιμο"... και ύστερα η "Αποκαθήλωση" (Videos)

Στο άρθρο μου: «Βραυρώνα - Εγκατάσταση της καρέκλας για Α.μΕ.Α....που "θάφτηκε"» είχα αναλύσει και προβλέψει όλους τους λόγους που καθιστούσαν ακατάλληλο το σημείο που τοποθετήθηκε, τελικά, η καρέκλα για τους αναπήρους.
Είναι πραγματικά θλιβερό να επιβεβαιώνονται οι δυσοίωνες προβλέψεις μου («Δημήτρης Μάρκου - Τον ξέρετε;») σχετικά με την ακαταλληλότητα του Δημήτρη Μάρκου για την θέση του Δημάρχου στον Δήμο Σπάτων, Αρτέμιδος. Έναν Δήμο που ΔΕΝ γνωρίζει καθόλου! Σε έναν Δήμο που ούτε καν κατοικεί!




Δυστυχώς η ιστορία δεν τελειώνει εδώ!

Την Τρίτη, 26.07.2016, συνεργείο του Δήμου, έφτιαξε έναν πολύ ωραίο ξύλινο διάδρομο, αλλά από την λάθος πλευρά της καρέκλας -από την πλευρά που έχει μπράτσο στήριξης και ήταν αδύνατον να ανέβει και να καθίσει αρτιμελής πόσο μάλλον ΑμΕΑ!
Την αμέσως επόμενη Παρασκευή, 29.07.2016, ένα συνεργείο του Πανεπιστημίου Πατρών που διαχειρίζεται τα Seatrac ξήλωσε ολόκληρη την εγκατάσταση. Ήταν τόσο βαθειά θαμμένη μέσα στην άμμο που χρειάστηκαν πολλές ώρες και στο τέλος άφησαν δυο χερούλια στην παραλία σαν ενθύμιο ντροπής!!

Και αυτή την φορά ο ανίκανος Δ.Μάρκου απέδειξε ότι έχω δίκιο, κάτι τραγικό για τον Δήμο και τους Δημότες. Όταν μπορώ εγώ να βλέπω και να επισημαίνω τόσο εξόφθαλμα και επικίνδυνα λάθη και ο Δήμαρχος με όλο αυτό το επιτελείο που χρηματοδοτούμε να παίρνει καταστροφικές αποφάσεις! Ένα επιτελείο που το χρησιμοποιεί μόνο για προβολή και ανάδειξη του ιδίου!!
Τελικά μετά από 2 χρόνια καταστροφής και λεηλασίας του Δήμου αποδεικνύει ότι είναι ένας εγκληματίας αριβίστας που το μόνο που τον ενδιαφέρει -άσχετα το κόστος και την ζημιά που θα προκαλέσει- είναι να ξεφύγει από την ανεργία.

Τι ήταν όλο αυτό; Τι εξυπηρέτησε;
Ο Δ.Μάρκου, μέσα στην αγωνία του να μην βρεθεί έκπτωτος  στην διάρκεια της θητείας του προσπαθεί να εκμεταλλευθεί ακόμη και τις ευπαθείς ομάδες, όπως οι ΑμΕΑ, για να αγγίξει το κοινό αίσθημα και να προβληθεί στο πολιτικό προσωπικό της κεντρικής εξουσίας μέσω των ΜΜΕ.
Μόνο που έχει τέτοια κοινωνική ευαισθησία που "πούλησε" το ΚΗΦΗ και το Κοινωνικό Παντοπωλείο σε ιδιωτική Εταιρεία.
Έχει τέτοιο περιβαλλοντολογική συνείδηση που ενώ προεκλογικά έταξε αποχετευτικό με σύνδεση στην Ψυτάλλεια αμέσως μετά την ενθρόνισή του στον Δημαρχιακό θώκο φέρνει συνεχώς αποφάσεις για ΚΕΛ σε διάφορα σημεία του Δήμου!!

Δείτε τα video και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Αυτό που βλέπετε αποτυπώνει την κατάσταση σήμερα:


Αυτό που βλέπετε αποτυπώνει την εικόνα που είχε μια εβδομάδα πριν την "Αποκαθήλωση":

Αυτό αποτυπώνει την εικόνα που είχε όταν τοποθετήθηκε αρχικά!


Τα σχόλια είναι δικά σας...


3 σχόλια:

  1. ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΨΕΥΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ "ΣΕ ΟΛΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ Κ ΝΑ ΛΕΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ" ΕΝΑ ΑΨΥΧΟ ΚΤΗΝΟΣ ΑΡΙΒΙΣΤΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΕΙ Κ Ο ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΣΙΣΥΦΟΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΒΑΡΑΕΙ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΑΛΙΡΟ ΑΛΛΑ Ο ΜΟΥΓΚΟΜΑΡΚΟΣ ΜΗΤΣΟΚΛΕΦΤΗΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΠΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΗΔΗ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ Κ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΤ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΤΩΤΟΣ ΣΕ ΑΡΓΙΑ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΑΡΓΙΑ Η ΠΡΩΤΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΤΩΤΟΣ ΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΟΣ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΥΤΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΚΕΛΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΩΡΑΙΑ Ο ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ.ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ Κ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΟ Κ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ? ΑΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΕΙ Κ ΤΟ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΛΟΥΚΟΥΜΙ ΙΣΩΣ ΓΙΝΕΙ Κ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΧΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ.ΡΕ ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΛΑΚΕΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΧΑΡΤΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΠΗΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΛΥΠΗΘΗΚΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΛΥΠΗΘΕΙ ΦΤΩΧΟΥΣ Κ ΓΕΡΟΥΣ ΕΔΩ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ Κ ΤΟΥΣ ΥΓΙΕΙΣ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ Κ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΛΑΣΣΑ.ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ ΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κε Δημήτρη μάρκου μόνο Ντροπή σας να μην ξαναπατείς στην Λούτσα εισαι ανεπιθυμήτος ΝΑΖΙ ρατσιστής εγκληματίας εν καιρώ ειρήνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απορω πως ψηφισατε αυτον τονν ασχετο.Στην περιφερια τον κοροϊδευαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου