Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Ο Δ.Μάρκου Επέτεινε την Κατάρρευση του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδας - Διευκρινίσεις

Πρώτη Δημοσίευση: 24/8/2016
Οφειλές συνολικού ύψους 602.870,35 ευρώ, συμψηφίζει με ποσά που αναλογούν σε ποσοστό τουλάχιστον 5% επί των εσόδων του από τους Κεντρικούς Αυτοτελούς Πόρους (ΚΑΠ) που προορίζονται
για κάλυψη των λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών του, ο Δήμος Σπάτων – Αρτέμιδας, σύμφωνα με απόφαση που υπέγραψε ο υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Γιάννης Μπαλάφας.







Οι οφειλές του Δήμου προς την ΔΟΥ Παλλήνης συμψηφίζονται μέχρι εξοφλήσεώς τους με μηνιαία παρακράτηση των ΚΑΠ ύψους 12.886,22 ευρώ. Το μηνιαίο παρακρατηθέν ποσό αναλογεί σε ποσοστό 5,24% επί των εσόδων του από ΚΑΠ και καθορίστηκε με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο συμψηφισμός των εν λόγω οφειλών ολοκληρώνεται εντός τεσσάρων (4) ετών, με απαλλαγή κατά ποσοστό 60% από τους πρόσθετους φόρους, τόκους, πρόστιμα εκπρόθεσμης καταβολής, καθώς και κάθε μορφής προσαυξήσεις και επιβαρύνσεις, συμπεριλαμβανομένων αυτών που προέκυψαν ή προκύπτουν από κάθε είδους φορολογικές παραβάσεις του πρώην Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων και νυν Κώδικα Φορολογικής Απεικόνισης Συναλλαγών και από παραβάσεις των διατάξεων περί Φόρου Προστιθέμενης Αξίας.

Το ανωτέρω αποδιδόμενο προς τον δικαιούχο φορέα ποσό, παραμένει σταθερό μέχρι εξοφλήσεως του συνόλου των οφειλών και δύναται να διαφοροποιηθεί μόνο κατόπιν λήψης νέας απόφασης του δημοτικού συμβουλίου, με την οποία εκχωρείται προς παρακράτηση και συμψηφισμό επιπλέον ποσοστό από αυτό που αρχικώς είχε αποφασιστεί.

www.forin.gr

5 σχόλια:

  1. Ναι ρε β....α Καραπιδάκη γιατί δεν λες από ποιες υποθέσεις χρεών του παρελθόντος προλύπτουν αυτοί οι συμψηφισμοί ; Ντρέπεσαι ;
    Ο Δήμος έχει μεγάλο αποθεματικό, μαθαίνω πάνω από 9.000.000 γιατί το κρύβεις λ......ο; Είχε ποτέ τέτοιο αποθεματικό ο Δήμος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ Δ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΣΤΑΝΑΔΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΦΥΛΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι το ψάχνεις τώρα αφού ξέρεις τι κατάσταση επικρατεί στην Ελλάδα, όσο πιο ψηλά πας τόσο φυλακή δεν βλέπεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. -ΠΟΛΥ καλα μας τα λες Σισυφε δωσε μας παρισσοτερα στοιχεια ,Ποιοι Δ Σ ψηφισαν ποιοι αντεδρασαν? τι αφορα αυτο το χρεος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο "ΣΙΣΥΦΟΣ" πάντα και καλά τα ελεγε και καλά τα έκανε Μέχρι Τώρα,αλλά με άτυχη μελάνη στιγμή που η αρθρογραφία του εναντίον του οργανωμένου εγκλήματος Μητσοφατα-Πιτσιαρπαρτακη και όλο αυτό το οργανωμένο έγκλημα που πάει απο Δήμαρχο σε Δήμαρχο έστειλε την ρεπόρτερ στο ΚΕΛΙ και στο Αυτόφωρο που θα κοστισει πολλά λεφτά επιτελούς σε εκείνη την Βατραχίνα Ξόανο Ισόβια Πρόεδρο τησ ΟΜΟ ούτε εκείνο το τομάρι ο πεινασμένος ο Λάμπρου που δήθεν ήταν πολύ φίλος της δεν πήγε στο κελί να την δει άλλα πήγε να πει οτι ο Μητσοφατα ήταν στο Τμήμα δλδ Σπίτι του σε εκείνο το Πραξικοπηματικό δεν γουστάρω να γκρεμιστεί της Πιτσιτσιαρπαχτρακη το αυθαίρετο μας έκοψε την ζωντανή παράσταση Αυθαιρεσίας και ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟΥ από την συμμορία του Δ.Μάρκου.Υπάρχουν ΕΔΩ πολλά Βιντεο αποδεικτικά Ντοκουμέντα για ΟΛΕΣ τις ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ.
    ΠΟΙΟΙ?ΖΗΣΗ,ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ,ΛΑΜΠΡΟΥ,ΚΡΟΚΟΣ.ΤΟΥΝΤΑΣ,ΝΟΜΙΚΟΣ δεν εξαίρω κανέναν απολύτως κανέναν και επιπλέον συνένοχοι στο έγκλημα είναι και ο ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΣ και η ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ και η ΝΤΕΛΑΚΗ και εκείνος ο Χρυσαυγοπουλος κ ο Κουμουνιστης"Αγνωστα ανυπαρκτα προσωπα γενικα και ειδικα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου