Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Δήμος Σπάτων, Αρτέμιδος – Πρόσληψη 6 Τεχνικών Υδραυλικών

ΤΕΧΝΙΤΗΣ
Ο Δήμος Σπάτων-Αρτέμιδος ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά έξι (6) ατόμων για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή
πρόσκαιρων αναγκών του Τμήματος Υδραυλικών και Αποχετευτικών Έργων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών.




Σοβαρό πρόβλημα επάρκειας προσωπικού θα δημιουργηθεί στα εξωτερικά συνεργεία επισκευής βλαβών του Τμήματος Υδραυλικών & Αποχετευτικών έργων, μεσούσης της θερινής περιόδου όπου είναι αυξημένες οι ανάγκες σε προσωπικό, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει στην εξυπηρέτηση των καταναλωτών και την αδιάλειπτη παροχή ύδατος προς αυτούς.
Η επταήμερη και 24ωρη λειτουργία του Τμήματος είναι απαραίτητη για να είναι δυνατή: 1) Η άμεση επισκευή βλαβών που μπορεί να προκύπτουν στο πεπαλαιωμένο δίκτυο ύδρευσης του Δήμου οποιαδήποτε ημέρα και ώρα της ημέρας. 2) Η αδιάλειπτη παροχή ύδατος στους καταναλωτές. Όπως γίνεται φανερό από τα παραπάνω, είναι αδύνατον να λειτουργήσει ομαλά το Τμήμα Υδραυλικών & Αποχετευτικών Έργων του Δήμου. Τα εξωτερικά συνεργεία πρέπει να καλύπτουν πρωινή και απογευματινή βάρδια, νυχτερινή επιφυλακή και βάρδιες Σαββάτου, Κυριακής και αργιών, ειδικά κατά τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο όπου ο Δήμος κατακλύζεται από πλήθος παραθεριστών και οι ανάγκες είναι εκθετικά αυξημένες. Για την ομαλή λειτουργία του Τμήματος, απαιτούνται τουλάχιστον δύο συνεργεία των δύο τεχνιτών για την πρωινή βάρδια και ένα για την απογευματινή βάρδια για τη Δημοτική Ενότητα Αρτέμιδος, ένα τουλάχιστον συνεργείο για την πρωινή βάρδια και την επιφυλακή για τη Δημοτική Ενότητα Σπάτων – Λούτσας, καθώς και εφεδρείες για την κάλυψη εκτάκτων περιστατικών, βαρδιών Σαββάτου (πρωινή – απογευματινή) καθώς και κενών λόγω αδειών του μονίμου προσωπικού.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στο γραφείο Πρωτοκόλλου του Δήμου μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δημ. Χρ. Μπέκα & Βασιλέως Παύλου, Σπάτα Αττικής. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά), και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτηση της παρούσας στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ
aftovi2.27210.gr

monogoneis.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου