Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

ΚΕΛ ΠΑΙΑΝΙΑΣ – ΚΟΡΩΠΙΟΥ: ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΕΙ…

Η πλάκα των εγκαινίων κάτω απ' την ανάρτηση των στοιχείων ενός έργου υποδομής, απαραίτητου για την αναβάθμιση των τοπικών κοινωνιών που θα εξυπηρετούσε / (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )
Όταν στις 23 Νοεμβρίου του 2013 εγκαινιαζόταν ο βιολογικός καθαρισμός των δήμων Παιανίας – Κορωπίου, κανείς δεν περίμενε ότι σήμερα, δύο χρόνια σχεδόν μετά κι ενώ το έργο έχει
ικανοποιητικά προχωρήσει, θα σταματούσε λόγω έλλειψης χρημάτων, καθώς η χρηματοδότηση σύμφωνα με τον αρμόδιο υπουργό κ. Μάρδα «εκτιμάται ότι όταν ομαλοποιηθεί η ρευστότητα του Ελληνικού Δημοσίου, ο προγραμματισμός του ρυθμού μεταφοράς των κονδυλίων θα επαναπροσδιοριστεί, καθώς ο χρηματοδοτικός προγραμματισμός για την κάλυψη των αναγκών ρευστότητας προσαρμόζεται με βάση το ύψος των εσόδων του Προϋπολογισμού».




Η κατάληξη αυτή ήταν βέβαια αναμενόμενη καθώς όλα τα χρηματικά διαθέσιμα οδηγούνται στην κάλυψη τρεχουσών αναγκών, καθώς έχουν στεγνώσει τα πάντα αφού έχει σταματήσει η βοήθεια έξωθεν. Αν αυτό δεν είναι στάση εσωτερικών πληρωμών, ας μας πει κάποιος τι επιτέλους είναι! 

www.kirkinews.gr

4 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΡΑΦΛΗ ΜΑΙΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΦΤΩΧΟ ΦΤΗΝΙΑΡΙΚΟ ΓΚΑΖΟΝ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΦΛΑ ΤΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΚΗΠΟΥΡΟ Κ ΘΑ ΤΟΥ ΕΣΤΡΩΝΕ ΩΡΑΙΟ ΚΑΛΟ ΓΚΑΖΟΝ ΣΤΗ ΚΑΡΑΦΛΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΝΟΣ ΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ4 Ιουλίου 2016 στις 8:00 π.μ.

    ΝΑ ΤΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΝΑ.ΤΙ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕΣ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΑΤΟ ΤΟ ΚΙΡΚΙΑΠΑΤΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΓΛΥΨΕΙΜΟ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ? Η ΚΙΡΚΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΑΡΑΠΑΚΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ.ΤΟ ΚΕΛ ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ Ο ΣΚΥΛΟΜΑΣΕΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΑ 200 ΕΚΤ €,ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΛΗΣΤΗΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕ ΣΤΑ 400ΕΚΤ € ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΟΛΠΟ ΓΙΝΟΜΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΑ.ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΚΕΛ ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΗΜΕΡΩΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΛΑ ΜΟΝΟ ΠΟΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι αποτέλεσμα συγκεκριμένων κερδοσκοπικών επιλογών που δεν θέλουν την συνολική λύση Ψυτάλλειας ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ,ΚΑΘΑΡΗ,ΦΘΗΝΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΙΜΗ χωρίς μεγάλες δυνατότητες λαμογιάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΤΣΟΥΡΆΠΩ ΓΥΡΟΛΟΓΑ, ΠΟΥ ΟΠΟΙΑ ΣΚΑΤΟΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΗΚΩΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ, ΠΕΙΡΕ ΤΑ 5.000 ΖΕΣΤΑ ΚΑΙ ΕΠΑΘΕ ΜΟΥΓΓΑΜΑΡΑ ΚΑΘΟΤΙ ΜΟΥΓΓΟΣ ΜΟΥΓΓΟΥ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ.
    ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΕΛ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΠΟΝΔΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΟΙ ΑΣΠΟΝΥΛΟΙ ΨΕΥΤΟΣΥΛΛΟΓΙΣΚΟΙ ΘΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΟΛΥΜΠΑΜΕ ΣΤΑ Σ@@@@ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΜΑΣ.
    ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου