Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Έκλεψαν... πάπιες από πάρκο στο Ναύπλιο

Έκλεψαν... πάπιες από πάρκο στο Ναύπλιο
Έκπληκτοι, όσοι έκαναν βόλτα στο σημείο το πρωί της Πέμπτης, διαπίστωσαν ότι τα νεογέννητα παπάκια που η παρουσία τους είχε δώσει χαρά σε εκατοντάδες μικρά παιδιά, ήταν πολύ λιγότερα από όσα υπήρχαν
Στο πόδι έχουν βρεθεί οι αστυνομικοί και υπεύθυνοι του δήμου στο Ναύπλιο, για να ανακαλύψουν ποιοι κρύβονται πίσω από την απίστευτη κλοπή που έγινε στο πάρκο της πόλης με λεία τα... παπάκια που είχαν γεννηθεί πρόσφατα και στόλιζαν τη λίμνη!




Έκπληκτοι, όσοι έκαναν βόλτα στο σημείο το πρωί της Πέμπτης, διαπίστωσαν ότι τα νεογέννητα παπάκια που η παρουσία τους είχε δώσει χαρά σε εκατοντάδες μικρά παιδιά, ήταν πολύ λιγότερα από όσα υπήρχαν. Τα μετρούσαν και τα ξαναμετρούσαν, αλλά δεν έβρισκαν περισσότερα από πέντε να κολυμπούν στη λίμνη του πάρκου.

Όμως, προς απογοήτευση των μικρών παιδιών, τα όμορφα πουλερικά ήταν συνολικά έντεκα κι αυτό σήμαινε ότι κάποιοι άγνωστοι επιτήδειοι είχαν κλέψει τα υπόλοιπα έξι! Η κλοπή, που καταγγέλθηκε αμέσως στην Αστυνομία η οποία αναζητά τους δράστες, υπολογίζεται ότι έγινε το βράδυ της Τετάρτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου