Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

«Οσιότητα» : Κεντρικό Θέμα των Περιφερειακών Συνελεύσεων των Μαρτύρων για το 2016

«Οσιότητα» : Κεντρικό Θέμα των Περιφερειακών Συνελεύσεων των Μαρτύρων για το 2016
Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά προσκαλούν το κοινό να παρακολουθήσει τις Περιφερειακές Συνελεύσεις τους για το 2016 με θέμα «Παραμείνετε Όσιοι στον Ιεχωβά!» Θα διεξαχθούν 4 συνελεύσεις
στις εγκαταστάσεις τους στην Μαλακάσα Αττικής, στις ημερομηνίες: 24-26/06/3026, 01-03/07/2016, 08-10/07/2016 και 15-17/07/2016
Ο αναμενόμενος αριθμός ατόμων που θα τις παρακολουθήσουν, θα είναι περισσότεροι από 15.000 άτομα από διάφορα μέρη της Ελλάδας.




Το τριήμερο πρόγραμμα θα περιλαμβάνει 49 μέρη και το καθένα θα εξετάζει το θέμα της «οσιότητας». 
Επιπλέον, οι Μάρτυρες έχουν προετοιμάσει ειδικά για αυτό το πρόγραμμα 35 βίντεο, καθώς και δύο μικρές ταινίες οι οποίες θα προβληθούν το Σάββατο και την Κυριακή. Κάθε μέρα, το πρωινό και το απογευματινό πρόγραμμα θα αρχίζει με μουσικά βίντεο που ετοιμάστηκαν για τη συνέλευση.

Όπως έχουν κάνει και στο παρελθόν, οι Μάρτυρες θα διανείμουν μια ειδική πρόσκληση στο κοινό για να παρακολουθήσει το πρόγραμμα. Οι ημερομηνίες και η τοποθεσία της κάθε συνέλευσης έχουν αναρτηθεί στον επίσημο ιστότοπο των Μαρτύρων, jw.org

Ο Ντέιβιντ Α. Σεμόνιαν, εκπρόσωπος των Μαρτύρων του Ιεχωβά από τα παγκόσμια κεντρικά τους γραφεία, λέει:  
«Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η οσιότητα είναι απαραίτητο συστατικό σε οποιαδήποτε υγιή σχέση. Αυτόν τον χρόνο, το πρόγραμμα της συνέλευσής μας θα βοηθήσει τους ανθρώπους να αναπτύξουν πιο ισχυρούς δεσμούς με φίλους, μέλη της οικογένειας και πάνω απ’ όλα με τον Θεό. Είμαστε βέβαιοι ότι όλοι όσοι παρευρεθούν θα απολαύσουν το πρόγραμμα».

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

  • Παρασκευή: Μάθετε μέσω ομιλιών και σύντομων βίντεο πώς έθεσε ο Ιησούς Χριστός τέλειο υπόδειγμα ως «ο όσιος» του Θεού.—Πράξεις 2:27.
  • Σάββατο: Δείτε τι μας διδάσκει το Γραφικό βιβλίο του Ιώβ για το πώς να παραμένουμε όσιοι παρά τις μεγάλες αντιξοότητες. Στις 11:45 μ.μ. θα λάβει χώρα το Βάπτισμα νέων Μαρτύρων του Ιεχωβά.
  • Κυριακή: Παρακολουθήστε μια συναρπαστική ταινία για το πώς ο Βασιλιάς Εζεκίας «έμεινε προσκολλημένος στον Ιεχωβά» ενώ τον πολιορκούσαν οι εχθροί του.—2 Βασιλέων 18:6. Στις 11:20 μ.μ. θα εκφωνηθεί η Δημόσια Γραφική Διάλεξη, με το πολύ επίκαιρο θέμα: «Πότε θα Θριαμβεύσει η Όσια Αγάπη Επί του Μίσους;»

ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ;

Όλοι.
Η είσοδος είναι ελεύθερη και δεν περιφέρεται δίσκος.
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα και παρακολουθήστε τρέιλερ από δύο βίντεο που θα προβληθούν στη συνέλευση.



Για περαιτέρω ενημέρωση και λεπτομερέστερη πληροφόρηση σας παρακαλούμε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.jw.org, στην καρτέλα «Αίθουσα Σύνταξης», όπου θα βρείτε το αντίστοιχο ενημερωτικό υλικό για δημοσίευση, στην οποία προσδοκούμε ότι θα προβείτε.
Τέλος παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο στο email: ath.perif.media@gmail.com, για οποιαδήποτε διευκρίνηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου