Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

ΑΝΑΣΣΑ - «Το έγκλημα "ΚΕΛ" έχει ένοχο και το όνομα του είναι Δημήτρης Μάρκου»

Άρτεμις, 24 Μαΐου 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με τίτλο «ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ» στην τελευταία συνέντευξη του ο κ. Βουγιουκλάκης, διευθυντικό στέλεχος της ΕΥΔΑΠ, στην εφημερίδα «ο Δημότης της Ανατολικής Αττικής» έρχεται να επιβεβαιώσει τόσο τους φόβους μας όσο και τις καταγγελίες μας.
Ο κ. Βουγιουκλάκης που είναι αδιάφορος για το πολιτικό κόστος (γιατί ο ίδιος δεν είναι πολιτικός) στη συνέντευξη του αυτή είναι αποκαλυπτικός παραδεχόμενος ότι το ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι προχωράει με γοργούς ρυθμούς προς την υλοποίηση του. Διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει οποιαδήποτε περίπτωση μη ολοκλήρωσης του έργου και παραδέχεται ότι ο Δήμος μας γίνεται ο λυματοσυλλέκτης των Δήμων Σπάτων, Αρτέμιδας, Ραφήνας, Πικερμίου και λοιπών γύρω περιοχών και η θάλασσα της Αρτέμιδος αποδέκτης λυμάτων.




Το έγκλημα αυτό έχει ένοχο και το όνομα του είναι Δημήτρης Μάρκου, ο οποίος εξαπάτησε και εξακολουθεί να εξαπατάει τους Δημότες με ψεύτικα λόγια την ώρα που με τις ενέργειες του οδηγεί τα πράγματα στην καταστροφική λύση του ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι. Όχι μόνο παρά τις προειδοποιήσεις μας προχώρησε στην συνεργασία με το Ε.Μ.Πολυτεχνείο με τα γνωστά αποτελέσματα , όχι μόνο πήρε απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου για οριοθέτηση ΚΕΛ εντός των ορίων του Δήμου, όχι μόνο συμφώνησε και συνυπέγραψε πως η λύση της Ψυττάλειας είναι απαγορευτική, όχι μόνο συμφώνησε και συνυπέγραψε πως η μοναδική λύση είναι το Πλατύ χωράφι αλλά και τώρα που από κάθε πλευρά και με τον πιο επίσημο τρόπο γίνεται γνωστό ότι οι μελέτες για το Πλατύ Χωράφι είναι σε προχωρημένο στάδιο αντί να κινητοποιήσει το Δημοτικό Συμβούλιο και τους Δημότες να αντιδράσουνε αδρανεί πλήρως δίνοντας απαραίτητο και πολύτιμο χρόνο να υλοποιηθούν τα εγκληματικά σχέδια.  
Σε ότι αφορά τον κ. Βουγιουκλάκη ο οποίος ισχυρίζεται ότι «η ΕΥΔΑΠ δεν είναι απέναντι από τις κοινωνίες αλλά πορεύεται με αυτές» οφείλουμε να τον ενημερώσουμε ότι η υπάρχουσα Δημοτική αρχή, από την οποία παίρνει διαβεβαιώσεις και υπογραφές, εξελέγει με προεκλογικό σύνθημα τη σύνδεση με την Ψυττάλεια, σήμερα δεν εκφράζει ούτε κατ’ ελάχιστο τη θέση των δημοτών επάνω σε αυτό το θέμα. Άρα οφείλει να γνωρίζει ότι η τοπική κοινωνία διαφωνεί και τη διαφωνία της θα την εκφράσει με πολύ δυναμικό τρόπο. Η ιστορία έχει αποδείξει δύο πράγματα: πρώτον, «όταν σχεδιάζεται ένα έργο και δεν έχει την αποδοχή των δημοτών είναι καταδικασμένο να αποτύχει» και δεύτερον, «όσες φορές η κοινωνία συγκρούστηκε με την πολιτεία νικητής ήταν πάντα η κοινωνία».

16 σχόλια:

  1. Τώρα τι κάνουμε δεν πρέπει αυτός ο άνθρωπος να τιμωρηθεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και βεβαια πρεπει και θα τιμωρηθει.Πρωτα απο ολα θα τιμωρηθει πολιτικα, θα εξαφανιστει.Το μονο παρηγορο ειναι που θα τον θυμουνται ως τον ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ Κ Ε Λ. Ασε που ακουσα οτι θα ονομαστει ΚΕΛ Δ ΜΑΡΚΟΥ

      Διαγραφή
  2. H κ.Ραφτοπούλου, αντέδρασε σε όσα άκουγε από τον Βουγιουκλάκη στην επίσκεψή της στην ΕΥΔΑΠ;; Εξέφρασε την αντίθεσή της για το Π.Χωράφι ;;Είναι απογοήτευση μετά από τόσα χρόνια ,να μή γνωρίζει ότι ο δήμος ήταν υποχρεωμένος να προτείνει εναλλακτική λύση ,εντός των ορίων του, για την αποφυγή προστίμων από την Ε.Ε.! Το "όχι σε όλα", που εφαρμόζει ,δεν πείθει .Πολύ αδύναμο δελτίο τύπου,παλιομοδίτικο και μικροπολιτικό.Πέρασαν οι εποχές που οι άνθρωποι ήταν χωρίς ενημέρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απιστευτα αυτα που λετε.Καλα γιατι ο δημαρχος ελεγε [η λακαθελα ειναι στα ορια του δημου] ηλυση ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ ειναι ενας τοιχος που θα σπασουμε τα μουτρα μας η πολιτεια δεν το βαζει καθολου στο τραπεζι, δεν το συζηταει

      Διαγραφή
  3. Τρομερό. Μόνο ένας άμυαλος άνθρωπος δεν θα διερωτηθεί διαβάζοντας την ανακοίνωση της κας Ραφτοπούλου, γιατί η ίδια και η παράταξή της χαίρεται που το Κράτος και η ΕΥΔΑΠ επιμένουν κάθετα και δηλώνουν ότι προωθούν ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι ; Μας λέει σαφέστατα η κυρία αυτή ότι επιχαίρει και μόνο που δεν δηλώνει ενθουσιασμένη για το σθένος της ΕΥΔΑΠ και του κ. Βουγιουκλάκη να κάνουν το έργο εκεί. Μας περνάει για κουτούς η κυρία ; Εδώ πήγε στη Ραφήνα τον προηγούμενο μήνα και στη συνεδρίαση του εκεί Δ.Σ. που αποφάσισε ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι, καταφέρθηκε δημόσια κατά του Δημάρχου Σπάτων – Αρτέμιδος, αφήνοντας στο απυρόβλητο τον Δήμαρχο Ραφήνας – Πικερμίου που εισηγείτο ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι, συμμαχώντας έτσι απροκάλυπτα με τους αντιπάλους του Δημήτρη Μάρκου (Κυβερνητικούς, ΕΥΔΑΠ, δημοτική αντιπολίτευση ΣΤΡΙΖΑ, Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου), γιατί άραγε ; Μα τι άλλο; Η κυρία επιθυμεί να γίνει άμεσα, τώρα ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι (να νικήσουν δηλαδή οι αντίπαλοι του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος) για να έρθει μετά αυτή και να πει φταίει ο νυν Δήμαρχος και άρα ψηφίστε με να βγω Δημαρχέσα το 2019. Αυτή είναι η αλήθεια. Κάποιοι πολίτες πρέπει να ξεσηκωθούμε απέναντι σ’ αυτού του είδους τις ξαδιάντροπες συμπεριφορές της κυρίας αυτής. Και ας ρωτήσουμε την σαλονάτη αυτή κυρία του κομμωτηρίου, γιατί αφού λέει ότι είναι υπέρ της λύσης Ψυττάλεια δεν υπέγραψε Προσφυγή κατά της απόφασης του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου που ενέκρινε ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι ;
    Σαράντα συμπολίτες της (κανένας της παράταξής της, ούτε η ίδια), ο Δήμαρχος Σπάτων – Αρτέμιδος και ο Συμπαραστάτης, καθώς επίσης πολίτες από τη Ραφήνα – Πικέρμι και η Δημοτική Σύμβουλος κα Τόκα υπέβαλαν καταγγελία και Προσφυγή για ακύρωση της χωροθέτησης στο Πλατύ Χωράφι, η κα Ραφτοπούλου γιατί ΑΠΕΙΧΕ κάνοντας πλάτη στην Κυβέρνηση και στην ΕΥΔΑΠ ; Γατί ; Ας μας απαντήσει πρώτα σ’ αυτά και μετά να συνεχίζει τις ΒΛΑΚΩΔΕΙΣ φλυαρίες της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να απαντησει? στα [βλακωδη] που γραφεις?

      Διαγραφή
  4. Οι ίντριγκες έχουν γίνει φανερές πλέον.Με στήσιμο ομαδουλας από ετεροφωτους συμβουλους ,δεν γίνεσαι δήμαρχος...Αν δέχεται την άποψη της εφημερίδας περί κλειδώματος,,παίζεται πολύ ύποπτο παιγνίδι.Ας μας πει πώς αντέδρασε στον Βουγιουκλάκη????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλά όλα αυτά, η απάντηση στο ερώτημα ποιος Δήμαρχος έφερε το ΚΕΛ ?
    αυτή θα μείνει και κανείς δεν θα θεωρεί στον ίδιο βαθμό υπεύθυνους την αντιπολίτευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποιός αποτρέπει με δικαστήρια το ΚΕΛ είναι μια καλύτερη ερώτηση; Ποιές ενέργειες έχει κάνει η κ.Ραφτοπούλου ;Το ΚΕΛ το έχουν φέρει στην περιοχή εδώ και 30 χρόνια.Θα καταλάβεις 11.25 ότι είμαστε υποχρεωμένοι από την Ε.Ε να προτείνουμε ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ πρόταση χωροθέτησης εντός των ορίων του δήμου ; Αλλιώς πέφτουν πρόστιμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το ΚΕΛ ανώνυμε12:03 είναι καθαρά ΠΟΛΙΤΙΚΗ απόφαση για αρχή και στην συνέχεια είναι τα 200εκ.ευρω συνολικά ολα τα έργα περίπου. κατάλαβες τώρα ότι όλα γίνονται για το ΧΡΗΜΑ ; όλα τα υπόλοιπα είναι ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ

      Διαγραφή
  7. ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ. Η ΑΝΝΑ ΔΕΝ ΔΙΟΙΚΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΙΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΦΑΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΕΛ. ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΝΔ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα το μετανιώσουν οι Λουτσιώτες που τον υποστηρίζουν έτσι, όταν έρθουν τα σκατά και θα κλείσουν τα μαγαζιά τους να δούμε πως θα τα κονομάνε το καλοκαίρι.

      Διαγραφή
  8. Ο Δ Μαρκου αφινει τα πραγματα να προχωρανε,κοιμιζει τον κοσμο για να γινει το ΚΕΛ που οπως λεγετε θα παρει και το ονοματου Δ ΜΑΡΚΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ , ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Δ ΜΑΡΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ . ΤΟΝ ΕΜΑΘΑΝ ΠΙΑ ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΒΗ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Η ΤΙ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν υπηρχε κσνενας λογος να παρει αποφαση ο Δήμαρχος για ΚΕΛ στην θεση Λαγκαθελα. Οπως ο ιδιος λεει στα εγγραφα του οτι τα προστιμα αφορούν το κρατος λογο αρμοδιότητας. Αυτο ανεφερε και στην επιτροπη διαβουλευσης οτι τα πρόστιμα αφορούν το κράτος οταν του ζήτησε να επικαιροποιήσουν την αποφαση για Ψυττάλεια και λογικα τον ρώτησαν τότε γιατί πριν μια εβδομαδα πήραν απόφαση για Λαγκαθέλα. Ποιός ο λογος? Ετσι και αλλιως είναι το ίδιο παρανομη με την απόφαση του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου για Πλατυ Χωράφι για τους ιδιους λόγους(μη υπαρξη μελετων κ.α). Ο μόνος που το παλευει είναι ο Ποθουλάκης. Του Γιαννατου δεν του δίνουν σημασία ούτε οι δικοί του χασχογελάνε όταν μιλάει και όταν φωνάζει και Δήμαρχος αναλόγως με ποιόν μιλάει προσωπο με προσωπο λέει αυτά που θέλει. Είμαστε μικρή κοινωνια και τιποτα δεν είναι κρυφό. Όσο για την Ραφτοπούλου λογικο να το πηγαίνει στο κοκκινο αντιπολύτευση είναι κανεί ότι έκανε ο Δήμαρχος όταν ήταν αντιπολύτευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το αστειο με το ΤΟΤΟ είναι ότι η Ευρωπαική Ένωση επιβάλει στους Δήμους να δίνουν εναλακτική χωροθετηση. Ακόμα γελάμε. Οι Δήμοι δεν έχουν αρμοδιότητα σύνταξης για την προμελέτη και μελετη της χωροθέτηση είναι του κρατους και της ΕΥΔΑΠ. Ο Δήμος απλως θα γνωμοδοτήσει όταν θα έρθει η προμελέτη χωροθέτησης και η Μελέτη Περιβαντολογικών επιπτώσεων. Δεν χρειαζόταν να πάρει απόφαση για Λαγκαθέλα δεν εχει καμια διοικητική ισχύ μόνο πολιτικη όπως και της Ραφήνας. Καλο είναι καποιες να ασχολούνται με την κουζίνα τους και καποιοι αλλοι με τα χωράφια. Για περισσότερες απορίες ρωτηστε το Ποθουλάκη ή καποιον ειδικο θα σασ στο επιβεβαιωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου