Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Πρωτότυπη κομπίνα με πλούσια λεία στη Γαστούνη

Πρωτότυπη κομπίνα με πλούσια λεία στη Γαστούνη
Ένας 65χρονος έπεσε θύμα ενός άγνωστου επιτήδειου που του συστήθηκε ως διευθυντής υποκαταστήματος τράπεζας στην πόλη και του ανακοίνωσε ότι τάχα είχε κατατεθεί στον λογαριασμό
του ποσό ύψους 27.500 ευρώ από προσωπική του υπόθεση. Ό,τι έπρεπε να είχε κάνει για να μην τον πιάσουν κορόιδο οι απατεώνες, το έκανε...




κατόπιν εορτής ένας 65χρονος από τη Γαστούνη, ο οποίος «θόλωσε» μπροστά στο εύκολο και γρήγορο κέρδος που πίστεψε ότι θα είχε! Τελικά, όμως, βρέθηκε ζημιωμένος κατά 7.000 ευρώ.

Ο 65χρονος έπεσε θύμα ενός άγνωστου επιτήδειου που του συστήθηκε ως διευθυντής υποκαταστήματος τράπεζας στην πόλη και του ανακοίνωσε ότι τάχα είχε κατατεθεί στον λογαριασμό του ποσό ύψους 27.500 ευρώ από προσωπική του υπόθεση! Του εξήγησε, όμως, ότι για να τα πάρει έπρεπε να καταθέσει δύο τηλεφωνικές επιταγές ύψους 5.000 και 2.000 ευρώ στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, ώστε να κατατεθεί σε νέο λογαριασμό το αρχικό ποσό.

Το θύμα δεν σκέφτηκε να επικοινωνήσει με τράπεζα της οποίας ο διευθυντής υποτίθεται ότι του τηλεφώνησε, αλλά πήγε κατευθείαν στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και κατέθεσε 7.000 ευρώ σε δύο λογαριασμούς! Όταν πια πήγε στο υποκατάστημα, ο... πραγματικός διευθυντής αρνήθηκε ότι επικοινώνησε μαζί του και του εξήγησε ότι τον είχαν εξαπατήσει. Η τοπική Ασφάλεια, στην οποία κατέφυγε, ξεκίνησε έρευνα για να εξιχνιάσει την υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου