Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Π.ΦΙΛΙΠΠΟΥ - Εγκαίνια επταήμερης εμποροπανήγυρης στην Αρτέμιδα.


Την επταήμερη (27/5 έως 5/6) εμποροπανήγυρη που διοργανώνουν φέτος για πρώτη φορά ο Δήμος Σπάτων – Αρτέμιδος και η Ένωση Μικροπωλητών Ελλάδος εγκαινίασαν ο Δήμαρχος Σπάτων
– Αρτέμιδος Δημήτρης Μάρκου και ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου τη Δευτέρα 30 Μαΐου στον χώρο παραπλεύρως του γηπέδου Αρτέμιδος.




Στόχος του μεγάλου αυτού παζαριού (100 περίπου πάγκοι) είναι η τόνωση της εμπορικής δραστηριότητας στην Αρτέμιδα αλλά και την ευρύτερη περιοχή με τη διάθεση προς πώληση οικονομικών και συνάμα ποιοτικών προϊόντων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σημαντικό μέρος των εσόδων της εμποροπανήγυρης θα διατεθούν για την ανακούφιση των προσφύγων που διαμένουν στη χώρα μας.

Η Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής επιδεικνύοντας για ακόμα μια φορά ευαισθησία στο προσφυγικό ζήτημα, ανταποκρίθηκε από την πρώτη στιγμή στο κάλεσμα του Δημάρχου Σπάτων – Αρτέμιδος και ενημέρωσε μέσω του «Κέντρου διαχείρισης, αποθήκευσης και εφοδιασμού ειδών πρώτης ανάγκης των σημείων διαμονής προσφύγων» που λειτουργεί η Περιφέρεια Αττικής στο Φάληρο (χώρος Εσπλανάδα) για τις ανάγκες των κέντρων φιλοξενίας προσφύγων σε ιατροφαρμακευτικό υλικό, ρουχισμό, τρόφιμα ή άλλα είδη πρώτης ανάγκης.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Φιλίππου συγχάρηκε τους διοργανωτές για την ανάληψη της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας, ευχήθηκε να στεφθεί από επιτυχία η εμποροπανήγυρη και να γίνει θεσμός και παράλληλα έκανε ειδική αναφορά στην ευαισθησία των διοργανωτών που θέλησαν να συμβάλλουν με αυτόν τον τρόπο στην ενίσχυση των δομών υποδοχής και φιλοξενίας προσφύγων.

12 σχόλια:

  1. τα "θερμα μου συγχαρητηρια" στη διοικηση του Δημου μας που θελει να αποτελειωσει τους επαγγελματιες της Αρτεμιδας με αυτο το γυφτοπαραζο με τυχαρπαστους πανηγυρτζιδες, διχως να υπολογισει κανεις του ποσο ματωνουν αυτοι οι ανθρωποι για να μπορεσουν απλα να βγαλουν τα καθημερινα εξοδα των καταστηματων τους, αλλα δυστυχως δεν φταινε αυτοι που μας διοικουν αλλα αυτοι που τους ψηφισαν και τους εδωσαν τις καρεκλες και την δυνατοτητα να αποτελειωσουν τη ΠΟΛΗ ΜΑΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θεός ο δήμαρχος μέσα στο καλοκαίρι κλείνει όλη την κεντρική παραλία με ένα γυφτοπάζαρο λες και δεν υπήρχαν άλλα μέρη να το κάνει, κλείνει και την πρόσβαση στο εκκλησάκι όπως είπε κάποιος άλλος σχολιαστής. Είναι πραγματικά μεγάλη περίπτωση αυτός ο άνθρωπος αλλά βρίσκει και τα κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΗΡΘΕ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΤΕ.!!!
    ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΚΕΛ ΤΕΛΙΚΑ.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παπαστεφάνου Γιώργος1 Ιουνίου 2016 στις 9:42 π.μ.

    Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την πόλη σου όπως την θέλεις,
    τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
    όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απαράδεκτη κίνηση ελεγχόμενου παραεμπορίου και τουλάχιστον αφελής παρουσία του πανεξυπνου κ.Π.Φιλίππου.Με ποιές αποδαφάσεις δ.συμβουλίου ,ποιές άδειες και ποια εφαρμογή νόμιμων διαδικασιών δεν μάθαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ. ΕΔΩ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΥΠΟΔΙΚΟΥΣ. ΕΔΩ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΣΕ ΟΤΙ ΤΙΜΗ ΘΕΛΟΥΝ.ΕΔΩ ΕΝΙΚΟΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΤΙΜΗ ΘΕΛΟΥΝ.ΕΔΩ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝ ΓΗΠΕΔΑ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ.ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ 'ΤΡΟΧΟΥΣ' ΣΕ ΚΕΛ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ Δ.Σ ΤΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΘΕΣΗ. ΕΔΩ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΤΑΝ.!!

      Διαγραφή
    2. Αχ! αγαπητοί μου πολίτες. Από την στιγμή που καθιερώθη η αρχή της ελεημοσύνης και όχι της νοημοσύνης, Από τότε που κατεργήθη η Θρησκεία και καθιερώθη η α-Θρησκεία, Από το 2010 που η φιλοπατρία μετετράπει σε φιλαργυρία, και από το 2014, όπου ο Κομμουνιστής-ιδεαλιστής έγινε ικονομοιδεαληστής, η τύχη της Αρτέμιδας ήταν αναμενόμενη. Εξεδίωξαν τους ρακένδυτους (Γύφτους) από τα Σπάτα και τους έφεραν όλους στην Αρτέμιδα.
      Από τούδε και εις το εξής, τα γυφτοπανηγύρια (αλλά και κάθε άλλης μορφής)θα είναι προ ημερησίας διατάξεως.
      Τελικά θα μας καταντήσουν "μία πόλη για τα πανηγύρια".
      Θαυμάστε τους... Δοξάστε τους... ξανα-ψηφίστε τους.....!!!!!

      Διαγραφή
  6. Ο Δήμαρχος ξεπερνάει σιγά -σιγά όλους τους προκατόχους του στο θέμα της παραλίας! Την ωραιότερη παραλία της Αττικής την παραδίσει στην πλήρη υποβάθμιση.
    Δεν του καίγεται καρφί για τη βρώμα, την καταπάτηση, την άθλια ηχορύπανση από τους αλήτες των κέντρων, τώρα το ριξε και στην εμποροπανήγυρη! Άντε, με το καλό φέρε Δήμαρχε και μια ....ζωοπανήγυρη!
    Μιλάμε για κατρακύλα. ΤΗΝ κατρακύλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΑ ΟΙ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΙΧΑΝ? ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τελείωσε και αυτό το φιάσκο με το γυφτοπάζαρο να δούμε τώρα τι άλλο θα σκεφτεί ο δήμαρχος για να ξανακλείσει την παραλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε παιδιά μην είσαστε τόσο αυστηροί όλα γίνονται για το καλό μας. Ακόμα και η Ομο-σφουγκο-ία είναι στο κόλπο. Γιατί συγχίζεσεστε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 5 μέρες χωρίς σχόλιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου