Σάββατο 14 Μαΐου 2016

Στην ΕΥΔΑΠ ο Ψινάκης για την αξιοποίηση της λίμνης του Μαραθώνα

psinakis_eydap
Με αναρτήσεις του στην σελίδα του στο Facebook, ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψηνάκης μας ενημέρωσε για τις επαφές που είχε την Τετάρτη 11 Μαΐου με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΥΔΑΠ,
κ. Γιάννη Μπενίση και κορυφαία στελέχη της εταιρίας με θέμα την αξιοποίηση της Λίμνης του Μαραθώνα, να γίνει δηλαδή «τύπου» Central Park, με jogging, ποδηλατόδρομο, βαρκάκια και άλλες αθλητικές δραστηριότητες, καθώς επίσης την κατασκευή θεάτρου για διεθνείς και όχι μόνο παραστάσεις, αλλά και την μετατροπή του Μουσείου του Φράγματος σε BIENNALE Μαραθώνα με διεθνείς εκθέσεις.




Ακολουθούν τα αυτούσιες οι αναρτήσεις (φωτογραφίες και κείμενα) του Ηλία Ψηνάκη.

1. «Ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Γ. Μπενίσης, ο Πρόεδρος κ. Παπαδόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής κ. Κ. Βουγιουκλάκης και η απίστευτη ομάδα της ΕΥΔΑΠ που βάλαμε μπρος επιτέλους στην αξιοποίηση της Λίμνης του Μαραθωνα!!! ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!».

2. «Επιτέλους βρήκα έναν άνθρωπο να συνεννοηθώ και το όνειρο μου έγινε πραγματικότητα. Συναντήθηκα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΥΔΑΠ, κ. Γιάννη Μπενίση και δεν συμφωνήσαμε μόνο η Λίμνη του Μαραθώνα να γίνει «τύπου» Central Park, με jogging, ποδηλατόδρομο, βαρκάκια και άλλες αθλητικές δραστηριότητες, αλλά προσφέρθηκε επίσης να κατασκευάσει ένα θέατρο -που είναι τούμπανο με φόντο το Φράγμα και το ναό που βρίσκεται στη βάση του- για διεθνείς και όχι μόνο παραστάσεις, καθώς και να μετατρέψουμε το Μουσείο του Φράγματος σε BIENNALE Μαραθώνα με διεθνείς εκθέσεις. Τον ευχαριστώ, αυτόν και τους συνεργάτες του, και είμαι τρελά ευτυχισμένος που θα αξιοποιηθεί επιτέλους ένας θησαυρός που έχει μείνει αναξιοποίητος σχεδόν ένα αιώνα!!!!».

Πηγή: dimotisnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου