Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Βίντεο: Ρωσικό ελικόπτερο βομβαρδίζει όχημα με τζιχαντιστές

Βίντεο: Ρωσικό ελικόπτερο βομβαρδίζει όχημα με τζιχαντιστές
Οι ρωσικές δυνάμεις παραμένουν στην περιοχή, υποστηρίζοντας τις επιχειρήσεις του κυβερνητικού στρατού για την απελευθέρωση πόλεων πόλεων που έχουν περιέλθει υπό την κατοχή του Ισλαμικού Κράτους
Ο πόλεμος εναντίον του Ισλαμικού Κράτους συνεχίζεται στη Συρία, με τα ρωσικά στρατεύματα να επιχειρούν σε καθημερινή βάση, πλήττοντας στόχους της εξτρεμιστικής ισλαμιστικής οργάνωσης.




Η ηγεσία της ρωσικής αεροπορίας στην περιοχή έδωσε βίντεο στη δημοσιότητα, το οποίο παρουσιάζει ένα ελικόπτερο τύπου Mi-28NE να βομβαρδίζει ένα τζιπ που μεταφέρει τζιχαντιστές.

Στο βίντεο διακρίνεται το «λοκάρισμα» από τον πιλότο του ρωσικού ελικοπτέρου, το οποίο μπορεί να πλήξει στόχους από απόσταση ακόμη και πέντε χιλιομέτρων. Στη συνέχεια του βίντεο παρουσιάζονται και άλλοι στόχοι που έχουν πληγεί από το ίδιο ελικόπτερο.

Η Ρωσία, αν και ανακοίνωσε ότι αποσύρει τις δυνάμεις της από τη Συρία, διατηρεί ικανό αριθμό αεροσκαφών (ελικοπτέρων και αεροπλάνων), αλλά και έμψυχο δυναμικό, υποστηρίζοντας τις επιχειρήσεις του κυβερνητικούν στρατού, για την απελευθέρωση πόλεων και περιοχών που έχουν περιέλθει υπό την κατοχή των τζιχαντιστών.

Δείτε τα εντυπωσιακά πλάνα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου