Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ - Game Over Hlias! Αδυνατεί να εκλέξει Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου ο Manager...(video)

Μετά την παραίτηση του Λιβαθηνού νόμιζε ο Ψηνάκης ότι όλα καλά θα του πάνε και ότι την πλειοψηφία την έχει στο τσεπάκι και δεν τρέχει τίποτα.
Δυστυχώς ή Ευτυχώς ο Ψηνάκης και η παράταξη ΠΟΛΙΤΕΣ που βγήκαν με ποσοστό 53% στις εκλογές του 2014 αυτή τη στιγμή είναι ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μαραθώνα και έχουν αρχίσει να αυξάνονται τα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ έδρανα!




Μετά από τρεις διαδοχικές ψηφοφορίες και αφού είχε γίνει αποδεκτή η παραίτηση του κου Λιβαθηνού με ένα παρόν του Γιάννη Ζαγάρη (δεν ήταν στο προηγούμενο Δ.Σ), το αποτέλεσμα στην μοναδική υποψηφιότητα για την θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν 15 υπέρ, 14 κατά και 2 Λευκά/Άκυρα σε σύνολο 31 παρόντων μελών!
Τα λευκά/άκυρα θεωρούνται αρνητική ψήφος σύμφωνα με πρόσφατη εγκύκλιο του ΥΠΕΣ συνεπώς ο Ψηνάκης χάνει την πλειοψηφία και επίσημα! Νόμιζε ότι θα έχει ένα εύκολο βράδυ απόψε και ότι θα πάρει αυτό που ήθελε αλλά ευτυχώς δεν το πήρε! Είναι λυπηρό να δοκιμάζονται οι σχέσεις των δημοτικών συμβούλων μεταξύ τους και να εκτίθενται σε μία τόσο σοβαρή διαδικασία. Όσοι καταψήφισαν τον Βάιο Θανασιά ή δεν του έδωσαν την απαραίτητη πλειοψηφία πιστεύω ότι το έκαναν για να στείλουν ένα μήνυμα στον ίδιο τον Μάνατζερ και όχι για να τιμωρήσουν τον δημοτικό σύμβουλο Θανασιά Βάιο.
Νέο συμβούλιο προγραμματίζεται για την Κυριακή αλλά το αδιέξοδο είναι προφανές για τον Δήμο.
Μία λύση βλέπω στο βάθος την ειλικρινή παραίτηση του Δημάρχου και αποχώρηση από τα πράγματα μήπως και προλάβει και σωθεί ο τόπος!!!



zwanatolika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου