Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ: «Τελικά πόσο θέλεις να μας τρελάνεις Δήμαρχε;»

Πρώτη Δημοσίευση: 19.2.2016

Κάνοντας έναν απολογισμό για τους 18 μήνες της Δημαρχίας του Δημήτρη Μάρκου, σαν Δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης, τολμώ να πω ότι ο θεσμός του Δημοτικού Συμβούλου και η θέση του είναι περισσότερο διακοσμητική παρά πρακτική και ουσιαστική. Έφτασα σε αυτό το συμπέρασμα, χωρίς να έχω μια εμπεριστατωμένη και μακρόχρονη εμπειρία αυτής της θέσης.
Από την αρχή της θητείας μου,   πριν 18 μήνες, και τιμώντας την ψήφο των συνδημοτών μου και της οικογένειάς μου, θέλησα να προσφέρω ότι καλύτερο μπορούσα για να βοηθήσω τον Δήμαρχο και
την Δημοτική αρχή να κάνει ένα έργο το οποίο θα μπορούσε να ωφελήσει την καθημερινότητά μας.
Έχοντας ακούσει τις προεκλογικές εξαγγελίες του Δημήτρη Μάρκου, άσχετα αν  ανήκα σε αντίπαλη παράταξη, πίστεψα ότι όλοι, ο καθένας από την θέση του θα μπορούσαμε να δουλέψουμε για το καλό του κοινωνικού συνόλου και ήμουν σίγουρος ότι θα έχουμε μια εποικοδομητική συνεργασία που θα παρήγαγε οφέλη για τον τόπο.
Ήταν τραγική για μένα η διαπίστωση της ανικανότητάς του να εφαρμόσει κάτι καλό για τον τόπο. Όσο περνούσε ο καιρός αυτό γινόταν όλο και πιο κραυγαλέο, ειδικά στα τελευταία Δημοτικά Συμβούλια, όπου άρχισε να διαφαίνεται μια στρεβλή και ψεύτικη τοποθέτηση για την πλειονότητα των θεμάτων. Εξηγούμαι:

Θέλησε να φτιάξει την καθημερινότητα της πόλης μας με τις πλατείες, τις διαμορφώσεις πάρκων, και δημιουργίες καινούργιων αθλητικών χώρων.
Διαπίστωσα ότι αρκετοί Δημοτικοί Σύμβουλοι από την αντιπολίτευση, όπως η Άννα η Ραφτοπούλου,  η Ελένη Τσάκαλη, ο Νίκος  Δάρδαλης, η Λία η Ντελάκη και ειδικά ο Χρήστος ο Τσαντήλας, στην αρχή έδωσαν μια ψήφο ανοχής , και χείρα βοηθείας, στον Δήμαρχο. Έδιναν λύσεις για πράγματα και ανέπτυξαν μια ήπια συμβουλευτική δράση, ξεχωριστά από μένα. Δυστυχώς, όμως, όλα αυτά τα απαξίωσε και τα "έγραψε", στην κυριολεξία, "στα παλιά του τα παπούτσια", τόσο,  που γρήγορα κατάλαβα ότι μας κορόιδευε.
Έκαναν προτάσεις όπως ίδρυση νέου Δημαρχείου.
Τον συμβούλεψαν ότι είναι αδύνατον να κατασκευαστούν οι αθλητικές εγκαταστάσεις που έφερε για ψήφιση στο Ο.Τ. 334 της Δημοτική κοινότητας Αρτέμιδος χωρίς σοβαρές πολεοδομικές παραβάσεις.
Τον συμβούλεψαν αποτρεπτικά για την αγορά του παλιοχώραφου που θα το πληρώναμε χρυσό (1 Εκατομμύριο Ευρώ) για ανέγερση σχολείου που ήταν αδύνατη να γίνει στον συγκεκριμένο, άχρηστο χώρο. Εντούτοις, εκείνος κατάφερε να ξεγελάσει ολόκληρο το Δημοτικό Συμβούλιο και την πόλη για την ψήφιση αυτής της αγοράς, 1 εκατομμυρίου Ευρώ, που τελικά από ότι φαίνεται,  αυτή η απόφαση μάλλον  εξυπηρετούσε φίλους ή τσέπες φίλων και επ' ουδενί το κοινό καλό -την ανέγερση ενός σχολείου που τόσο πολύ χρειάζεται η μαθητική κοινότητα.
Ευτυχώς, όμως που η πολιτεία και ο νομοθέτης έχει προβλέψει την λειτουργία οργάνων,  που έχουν την δικαιοδοσία και την εξουσία να ελέγξουν και να ακυρώσουν τέτοιες εγκληματικές αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου -παρά τις πυρετώδεις προσπάθειες του Δημάρχου έως και σήμερα, για το αντίθετο.
Διαβάστε ολόκληρη την απόφαση στην Διαύγεια: ΑΔΑ: 709Ξ0Ρ1Κ-Α6Ι
 
Έτσι ο δήμαρχος πρέπει, νόμιμα και σοβαρά  να ψάξει να βρει επιτελούς, ένα οικόπεδο για την στέγαση του 7ου δημοτικού για το οποίο εκμεταλλεύεται την  ανάγκη ,  βιασύνη και λευκή επιταγή των δημοτών, κάνοντας ότι του καπνίσει!!!!!!!!!!
Πέρα από αυτή την άθλια απόφαση που πάρθηκε εκβιαστικά από το Δημοτικό Συμβούλιο για την αγορά αυτού του παλιοχώραφου στο οποίο ήταν αδύνατον να χτιστεί σχολείο, έφτασε η απόφαση για το περιβόητο ΚΕΛ!!!!!!!!

ΕΔΩ ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ...
Ήταν πολύ εύστοχη η διαπίστωση "διπολικής συμπεριφοράς"! Στην αρχή φέρνει και παίρνει, από το δημοτικό Συμβούλιο, απόφαση για σύνδεση με την Ψυττάλεια (330/2015). Αλλά λίγο μετά, μαθαίνουμε ότι έχει υπογράψει κοινή πρόταση με τον Δήμαρχο της Ραφήνας για χωροθέτηση στην Θέση Λακαθέλα, χωρίς να ρωτήσει κανέναν.
Αφού έγινε μεγάλη αναταραχή στον Δήμο έφερε το Θέμα (μετά από τον Δήμαρχο Ραφήνας) για ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο εκθειάζοντας την θέση αυτή και παροτρύνοντας την ψήφισή της, πράγμα που έγινε. Όμως, χωρίς κανείς να είναι ενήμερος, την ίδια ακριβώς στιγμή υπογράφει χωροθέτηση στο "Πλατύ Χωράφι" με το "Σύμφωνο Συναντίληψης" που στο τέλος θα μας το κάνει "Σύμφωνο Συμβίωσης", αφού θα μας αναγκάσει να παντρευτούμε ένα ΚΕΛ που δεν θα εξυπηρετεί την πλειονότητα των δημοτών αφού δεν υπάρχει ούτε καν δίκτυο.
Μετά από όλα αυτά, στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο είπε ότι θέλει -άκουσον, άκουσον- να φέρει και πρόταση στο δημοτικό Συμβούλιο στην επόμενη Συνεδρίαση για σύνδεση με την Ψυττάλεια,   ΞΑΝΑ, μια απόφαση που έχει ήδη στα χέρια του την 330/2015.

Τελικά πόσο θέλει να μας τρελάνει; Είναι δυνατόν ένας τόσο νέος άνθρωπος να σκέφτεται και να ενεργεί σαν προ-κατοχικός γέρος; Ή έχει παρανοήσει από την εξουσία ή παγιδεύτηκε στις ανασφάλειες του και υποκύπτει σε κάθε πίεση ή τον ενδιαφέρει μόνο ο εαυτός του και επικεντρωμένος σε αυτό δεν μπορεί να δει τίποτα καθαρά. Η μόνη βέβαιη διαπίστωση είναι ότι και αυτός ο Δήμαρχος βάζει πολύ, πάρα πολύ εύκολα την υπογραφή του , όπου βρει , χωρίς να σκέπτεται τις συνέπειες.

Αυτά που κάνει είναι Ντροπή! Ντροπή και Τρέλα....

18 σχόλια:

  1. Καλα τα λες κ Μαρλαντη.Δυστυχως μπλεξαμε.Πολυ παρα πολυ ΛΙΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oxi μονο λιγος και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΣΕ ΜΑΡΛΑΝΤΗ ΚΑΤΙ ΠΑΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΑΛΛΑ Η ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ.ΑΝ ΗΘΕΛΕ Η ΑΝΝΑ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΕΚΠΩΤΟΣ ΑΝ ΟΧΙ Κ ΦΥΛΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΠΩΣ Η ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΔΕΧΘΗ?

      Διαγραφή
  4. Μας έμπλεξε ο προηγούμενος δυστυχώς αν εννοείς για ΚΕΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενοω τον Δ Μαρκου αυτος υπεγραψε ΚΕΛ στην ΛΑΚΑΘΕΛΑ και μετα ΚΕΛ στο πλατυ χωραφι με τα λυματα στην θαλα;σσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οσοι υπογραψουν ΚΕΛ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ να πνυγουν μεσα στα λυμματα αλλοιως θα τους πνιξουμε εμεις μνεσα στα λυμματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να πας να βοηθήσεις τον κύριο δήμαρχο που προσπαθεί με όλα τα μέσα απο το να κάθεσαι να γράφεις οτι σου κατέβει στον υπολογιστή αν δεν θέλεις τα λύμματα. Ο δήμαρχος δυο χρόνια αντιστέκεται έχει κάνει ενα σωρό επιστολές, αν ήταν άλλος όπως τον προηγουμένο θα το είχε φτιάξει απο την πρώτη μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Kυρε Μαρλαντη Αυτος οπως λες ενδιαφερεται για τον εαυτο του!! Εσυ αραγε για ποιον ενδιαφερεσαι? Λυπαμαι αλλα δεν το εχεις δειξει , για προσπαθησε λιγο ακομη.γιατι ο εαυτος μας ειναι ωραιο πραγμα ποσο μαλλον οταν ειμασται και ωραιοι!!! ανοητε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και βεβαια .Εχει επισεις υπογραψει για ΚΕΛ στην αρτεμιδα με τα λυμματα στημ θαλασσα [Λακαθελα].ΟΙ επιστολες ειναι για να θολωνει τα νερα σαν ΣΟΥΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο κυριος χαχαχα ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ-ΛΑΜΟΓΙΟ-ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΟΘΟΥΛΑΚΑ ΖΗΤΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΟΣΑ ΑΡΠΑΞΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΓΙΑ ΡΙΞΕΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΣΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΑ ΘΑ ΔΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΠΟΣΑ ΘΑ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο ΑΡΧΙΛΗΣΤΗΣ.ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΣΚΑΤΟ ΜΕ ΓΚΟΥΒΑ ΑΥΤΟΣ Κ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι κύριος, είναι δήμαρχος και συνήγορος του καταναλωτή δεν είναι κανένας χουλιγκάνος των γηπέδων.

      Διαγραφή
  11. Για ποιός είναι ληστής και απατεώνας αυτό είναι δουλειά της δικαιοσύνης όσο δεν υπάρχει καταδικαστική απόφαση είναι κύριος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΧΟΧΟΧΟ.....ΞΕΧΑΣΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΕΣ-ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ Κ ΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟΠΑΠΑΤΕΩΝΑΣ-ΑΝΙΚΑΝΟΣ-ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΥΝ.ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ.ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΟΧΗ ΗΤΑΝ ΜΟΥΓΚΗ ΑΝΤ/ΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΚΗΣΤΕΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟΑΝΙΚΑΝΟ-ΛΑΜΟΓΙΟ ΗΤΑΝΕ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΟΥΤΕ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ?ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΛΑΜΟΓΙΟ. "δεν είναι κανένας χουλιγκάνος των γηπέδων."ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ Κ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.ΞΥΠΝΑ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΠΡΩΤΗ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΜΟΝΟ ΤΟΜΑΡΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΜΑΙΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΝΘΡΩ[ΠΟΣ ΕΙΝΑΙ.ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΖΕΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ.Η ΗΘΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΛΑ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΦΡΑΓΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΗΝ ΠΙΤΣΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΙΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΛΠ. ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΤΑ ΣΟΧΩΡΙΑ ΜΙΑ ΛΑΜΠΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΚΕΛ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και ομως τα καταφερε.Εφερε το ΚΕΛ στην αρτεμιδα με τα λυμματα στην θαλασσα .Το ψησαν και δεν ντρεπονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΠΙΤΣΙ ΤΣΙΤΣΙ ΑΧΟΡΤΑΓΑΚΗ ΑΡΠΑΧΤΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΑ 49-50 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΡΠΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟ ΘΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΙΑ Κ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ Κ ΤΩΡΑ ΤΙ ΑΡΠΑΞΑΝ Κ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΑΚΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου