Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

ΣΟΚ! Ο ΨΥΧΑΡΗΣ…..πλήρωσε ληξιπρόθεσμη δόση 3.500.000€ πριν το υπόμνημά του!!

Για να τύχει καλύτερης ποινικής μεταχείρισης από τους εισαγγελείς!!
Λίγα εικοσιτετράωρα πριν καταθέσει το υπόμνημα έγγραφων εξηγήσεών του στους οικονομικούς εισαγγελείς Παναγιώτη Αθανασίου και Γαληνό Μπρη, ο επικεφαλής του
Δημοσιογραφικού Ομίλου Λαμπράκη (ΔΟΛ) Σταύρος Ψυχάρης πλήρωσε, σύμφωνα με πληροφορίες της «Δημοκρατίας», ληξιπρόθεσμη δόση δανείου, ύψους 3.500.000 ευρώ, που είχε καταληκτική ημερομηνία την 31η Δεκεμβρίου 2015!






Νομικοί κύκλοι εκτιμούν ότι η κίνηση αυτή του επικεφαλής του ΔΟΛ έγινε στο πλαίσιο ενός τακτικού ελιγμού προκειμένου να τύχει καλύτερης ποινικής μεταχείρισης.

Υπενθυμίζεται ότι κινδυνεύει να βρεθεί αντιμέτωπος με την άσκηση σε βάρος του ποινικής δίωξης για το κακούργημα της ηθικής αυτουργίας σε απιστία όσον αφορά τις δανειοδοτήσεις - περίπου 200.000.000 ευρώ - που έχουν χορηγηθεί στον ΔΟΛ από τραπεζικά ιδρύματα.

Ο κ. Ψυχάρης πλήρωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, τη ληξιπρόθεσμη δόση την προηγούμενη Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016, ενώ τις έγγραφες εξηγήσεις του τις κατέθεσε διά πληρεξούσιου δικηγόρου στους οικονομικούς εισαγγελείς τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου.

Η δόση αφορούσε μη επαρκώς εξασφαλισμένο δάνειο, ύψους 96.000.000 ευρώ, στο οποίο είχε ήδη γίνει αναχρηματοδότηση.

Μάλιστα, ο κ. Ψυχάρης φέρεται ότι προχώρησε άρον άρον στην καταβολή της δόσης προκειμένου το δάνειο να φαίνεται ενήμερο εν όψει των εξηγήσεών του στους οικονομικούς εισαγγελείς.

Για να το πετύχει αυτό άφησε σε δεύτερη μοίρα μια σειρά σημαντικών υποχρεώσεων του ΔΟΛ, επιτείνοντας την ανησυχία σχετικά με το μέλλον του μεγάλου και ιστορικού συγκροτήματος!

kifisiapress.info

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου