Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

ΔΕΜΕΝΟΣ ΣΚΥΛΟΣ στην ερημιά, εξω από το Σπήλαιο της Παιανίας

ΔΕΜΕΝΟΣ ΣΚΥΛΟΣ στην ερημιά κάτι πρέπει να γίνει. Έξω από το Σπήλαιο της Παιανίας που επισκέφθηκα, υπάρχει ένας υπέροχος σκύλος που έχουν αναγκασθεί οι υπάλληλοι να
δέσουν διότι λένε πως επιτέθηκε σε άλλα δύο σκυλιά (θηλυκά) που τριγυρνούν εκεί και τα ταΐζουν.
Οι άνθρωποι αυτοί, καλοσύνη τους, με αγάπη και φυσικά με τον πενιχρό μισθό τους, από το υστέρημά τους τα ταΐζουν και τα τρία. Επειδή δεν βρίσκουν άλλο τρόπο τον έχουν δέσει με αλυσίδα διότι φοβούνται να τον αφήσουν ελεύθερο δεδομένου ότι μετά το πέρας των ωρών επισκέψεων του Σπηλαίου συχνά πηγαίνουν άνθρωποι που περπατούν, για βόλτα.




Όμως είναι θλιβερό ένας σκύλος να είναι δεμένος σχεδόν όλη τη μέρα με αλυσίδα (εκτός από μερικά λεπτά που τον λύνουν και τον ταΐζουν). Δεν μπορώ να ησυχάσω από προχθές που τον είδα δεμένο. Είναι καλό ζώο και πρέπει κι αυτό να επιβιώσει.
Όταν τον έλυσαν μπροστά μου να τον ταΐσει μία κυρία υπάλληλος στο Σπήλαιο, κουνούσε την ουρά του ευτυχισμένος. Για λίγα λεπτά μόνο γιατί μετά τον ξαναδέσανε. Εξ άλλου οι άνθρωποι αυτοί δεν μπορούν όπως μου είπαν να ταΐζουν κανένα πια. Σας παρακαλώ μπορείτε να βοηθείσετε?
Λέγομαι Μίνα Παπαχρήστου, τηλ. 6932566454. Απευθύνθηκα στην SOSzoo και τώρα σε σας νομίζω ότι είσθε το κοντινότερο σωματείο, η Παιανία ανήκει στην Παλλήνη, έτσι δεν είναι?

Ευχ. εκ των προτέρων.

Με εκτίμηση,
ΜΙΝΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου