Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Φωτιά στο Δημαρχείο Παλλήνης - Τραγική καταστροφή

Φωτιά στο Δημαρχείο Παλλήνης - Τραγική καταστροφή
Μαύρη μέρα η χθεσινή (19.12.2015) για τον Γέρακα... Στο στολίδι της Αν. Αττικής, ένα από τα πρότυπα βιοκλιματικά κτήρια μοναδικό στο είδος του, το Δημαρχείο μας για άγνωστο ακόμα λόγο, προκλήθηκε πυρκαϊά η οποία κατέστρεψε ολοσχερώς το μεγαλύτερο μέρος της δεξιάς πλευράς του ισογείου.




Η φωτιά ξεκίνησε πιθανόν από το χώρο της έκθεσης που λειτουργούσε στο ισόγειο, γεμίζοντας με λύπη όλους όσους συμμετείχαν σε αυτήν, αφού όλα τα χειροποίητα εκθέματα αποτελούσαν τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς.
Η φωτιά, λόγω της φύσης των υλικών που έκαψε, γέμισε μαύρους καπνούς και όλους τους υπόλοιπους χώρους.
Φωτιά στο Δημαρχείο Παλλήνης - Τραγική καταστροφή
Είναι άγνωστο ακόμα εάν οι υπηρεσίες θα μπορέσουν λειτουργήσουν από Δευτέρα, όχι λόγω της καταστροφής αλλά λόγω της έντονης μυρωδιάς και καπνίλας στους τοίχους που δημιουργούν ακατάλληλες συνθήκες για εργασία.

Όπως και να έχει ο Γέρακας δυστυχώς μετράει μία καταστροφή, σε πολύ δύσκολους οικονομικά καιρούς, σε μια υποδομή του για την οποία ήταν υπερήφανος και φέρει την υπογραφή του πρώην Δημάρχου Γιάννη Παπαδογεωργάκη. Όμως επειδή οι λύπες δεν προσφέρουν κάτι χειροπιαστό, ας φροντίσουμε να συνέλθουμε γρήγορα, να ανασκουμπωθούμε και ενωμένοι πια, αυτή την καταστροφή να την αφήσουμε πίσω μας σαν ένα κακό εφιάλτη!

Κείμενο και φωτογραφίες Βασίλης Δημητριάδης.
Περισσότερες φωτογραφίες στο: www.dimitriskarras.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου