Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ - "Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΣΠΑΤΩΝ"

Πρώτη δημοσίευση: 16.12.2015
Οι μάσκες έπεσαν! 
Εχτές δημοσιεύθηκε το κοινό έγγραφο (πρόταση) του δημάρχου Σ-Α, Δ.Σπ. Μάρκου, και του δημάρχου Ρ-Π, Β. Πιστικίδη, προς τους υπουργούς κ.κ. Τσιρώνη και Κουρουμπλή για χωροθέτηση του Κ.Ε.Λ και εκβολή του, στην Βραυρώνα- Χαμολιά.

Ο δήμαρχος, που προεκλογικά είχε γεμίσει τον τόπο με αφίσες και μπλουζάκια για καθαρές θάλασσες και ακτές, και σύνδεση με την Ψυταλεια!!!!!
Ο δήμαρχος που με αυτή την σημαία βγήκε προεκλογικά και τον ψήφισαν
οι δημότες μας!!!!!!
Ο δήμαρχος που χρέωσε τον δήμο με 60.000€ για μια μελέτη με το ΕΜΠ, ενώ χρειαζόταν απλή πολιτική απόφαση που τελικά δεν είχε ποτέ το σθένος να πάρει!!!!!!
Ο δήμαρχος που πριν 15 μέρες έφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο θέμα, και πήρε απόφαση, για σύνδεση με την Ψυτάλλεια!!!!!!!!!!




Πως είναι δυνατόν αυτός ο δήμαρχος, εν κρυπτώ να αποφασίζει και να διατάζει-δεσμεύει, χωρίς καμία ενημέρωση, όλο τον δήμο σε μια προσωπική του απόφαση;
Με τι βαρύτητα και κύρος μπορεί να διαπραγματευτεί, μετά αυτή την τραγική και αντιδημοκρατική συμπεριφορά, για ένα τέτοιο έργο, για το οποίο είναι και παντελώς άσχετος;

Δήμαρχο που να θέλει το ΚΕΛ, είχαμε και μάλιστα το είχε διαπραγματευτεί και το είχε φτάσει σε σημείο που να έχει και κάποιες προδιαγραφές (πρόταση 16 σημείων του ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ).
Όμως ο Δημήτρης Μάρκου τον χλεύαζε και δίχαζε όλη την πόλη με τελεσίγραφα!!!!
Είχε δέσμευση, της παράταξης του και του Δημοτικού Συμβουλίου για σύνδεση με την Ψυτάλλεια, αντίθετη με αυτή που παίρνει τώρα!

Μετά από τέτοια κολοτούμπα και αυτό το αδιανόητο έγγραφο, αν έχει και την στοιχειώδη ευθιξία, πρέπει να παραιτηθεί και να πάει σπίτι του.




11 σχόλια:

  1. Αποστολος Περδικάκης16 Δεκεμβρίου 2015 στις 3:02 μ.μ.

    Αυτό σε μάρανε εσένα ρε "Μαντρ'Αλί".Εδώ το Τσιπρόπουλο σου έκανε τη μεγαλύτερη καρακωλοτούμπα του αιώνα του "προέδρου" σου, σε πείραξε;¿¿¿

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ ρε ποσα οικοπεδα εχεις στο πλατυ?

      Διαγραφή
    2. Φατε τα σκατα τωρα!!!και τουμπεκι

      Διαγραφή
    3. ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΘΑ ΤΟ ΦΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΑΡΚΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΕΛ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΤΕ Κ ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΛΥ ΣΚΑΤΟ Κ ΞΥΛΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ

      Διαγραφή
    4. Ο ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΤΟΠΙΚΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΔΩ ΜΕΝΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ Κ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΥ ΑΛΗΤΑΡΑ ΕΤΣΙ Κ ΤΟΛΜΗΣΕΙ Κ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΚΕΛ,ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΜΑΡΚΟΥ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΒΟΘΡΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΥΤΕΨΟΥΜΕ ΣΑΝ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.

      Διαγραφή
  2. Σωραίος ο Μαρλαντής ξεκάθαρος τσακίζει τον ανίκανο,ψεύτη.τεμπέλη,αργόμισθο Δ.Μάρκου.'Ηρθε η ώρα να φύγει ο Δ.Μάρκου τελείωσε το κεράκι του.Πολύ ωραία τα λέει ο Μαρλαντής,αλλά ειναι εντελώς βλάκας που να φύγει το λαμόγιο ο Δ.Μάρκου άνεργος είναι έφαγε του κόσμου τα λεφτά για να γίνει πλούσιος έγινε δήμαρχος οχι να φτίαξει κάτι για τον τόπο.Εχει φύγει απο τα Σπάτα πολλά χρόνια ετσι και αλλίως μόνο τα τελευταλια λεφτά θέλει να αρπάξει αλλά βλέπω πολύ ξύλο να τρώει εκτός απο τα σκατά ο Δ.Μάρκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφού δεν έχει κανέναν αντίπαλο ο Μάρκου μόνο κάποιον ξάδελφο του προηγούμενο δήμαρχο που είχε και εκείνος ΚΕΛ υπογράψει ας βγει ο ανώνυμος με τα κεφαλαία που βρίζει να βάλει αυτός για δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟΥΡΗΣ ΑΛΗΤΗΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΑΡΚΟΥ Κ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ Κ ΔΕΝ ΒΡΙΖΩ ΠΟΤΕ ΑΝ Η ΑΠΛΗ ΠΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΒΡΙΣΙΑ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥΔΙΝΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ? ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΝΑΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΧΑΙΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΞΑΓΡΙΩΘΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΦΡΑΖΩ ΕΓΩ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΤ@Ν@ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΟΛΕΣ.Ο ΚΑΤΑΣΑΛΙΡΟΣ ΛΑΜΟΓΙΟ,Ο ΨΥΤΟΜΑΡΚΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟ,ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΑΛΙΡΟ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ Ο ΨΕΥΤΟΜΑΡΚΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙΑ?ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΑΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΞΥΛΟ ΜΑΖΕΜΕΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΤΙΠΑΛΟ Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΕΧΕΙ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟ Κ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΕΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τον γυαλάκια Αμερικάνο που κάνει και τον "έξυπνο" οι κακές γλώσσες ομολογούν ότι του τα χώνει γνωστός εργολάβος.....
    Είναι αλήθεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι κωλοτούμπες είναι καθεστώς δείτε τι έγινε στο θέμα ΣΥΡΙΖΑ με Νέα Δημοκρατία και μνημόνια έτσι με το ΚΕΛ, η Λούτσα είναι μικρογραφία της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου