Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Η Δούρου και οι υποσχέσεις για το ΧΥΤΑ Γραμματικού

Η Δούρου και οι υποσχέσεις για το ΧΥΤΑ Γραμματικού
Κυρία Δούρου.....
δεν θα επικαλεστώ τις πολλές προεκλογικές σας δηλώσεις για το ΧΥΤΑ Γραμματικού. Θα σταθώ μόνο σε μια ....."θα τους ταράξω στην ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ"....
και δώσατε παράταση του έργου για ένα χρόνο και συνέχιση των εργασιών .......και ξεκίνησαν εργασίες επί των ημερών σας, σε ένα έργο που είχε  λήξει η ΜΠΕ. Δεν έχει ανανεωθεί η ΑΕΠΟ και δεν έχει έγκριση εργασιών από το αρμόδιο δασαρχείο..... τις οποίες σταμάτησε το ΑΤ Μαραθώνος πριν έξι μήνες.......μετά από καταγγελία της επιτροπής (ακόμα και μέχρι σήμερα δεν υπάρχει νόμιμη αδειοδότηση και συνεχίζεται η παύση εργασιών......!!!
Πριν ένα χρόνο περίπου, μας διαβεβαιώνατε ρητά από του βήματος, στο περιφερειακό συμβούλιο.....




Η Δούρου παραμένει σταθερή στις θέσεις της και δεν αλλάζει......σε εσάς το λέω...... εκεί πάνω από το Γραμματικό.....μας κουνούσατε και το δάχτυλο θυμάμαι........!!!

Σήμερα ψηφίζετε τον νέο ΠΕΣΔΑ με το Γραμματικό εντός του σχεδιασμού ......νομιμοποιώντας με την απόφαση σας όλα όσα καταγγείλλατε πριν....!!!
Δηλώνετε στον τύπο ότι στο Γραμματικό δεν θα γίνει ΧΥΤΑ.....αλλά δεν λέτε, ότι και στο ΧΥΤΥ η ΧΥΤ.....θα θάβετε σκουπίδια, με άλλη ονομασία......και παίζετε με τις λέξεις .......!!!

Η κοινωνία του Γραμματικού δεν αποδέχεται την ένταξη του έργου στον νέο ΠΕΣΔΑ, γιατί είναι λάθος η χωροθέτηση εξ αρχής και δεν λύνει το πρόβλημα της Αττικής .....αντιθέτως θα προσθέσει περισσότερα προβλήματα σε όλη την περιφέρεια......και έδειξε εμπράκτως την αντίθεση της, δίνοντας στη Δύναμη Ζωής και σε εσάς το ποσοστό 78% στις περιφεριακές εκλογές, καταδικάζοντας την πολιτική του κ Σγουρού.......που τελικά εσείς σήμερα συνεχίζετε......!!!

Οι ψήφοι του Γραμματικού, του Μαραθώνα, της Φυλής, της Κερατέας .......είναι αυτοί που σας έδωσαν την νίκη.....θυμάστε.....???

ΥΓ .....Αυτά τα ολίγαθα σας έλεγα από του βήματος, στο Περιφεριακό συμβούλιο χθες, αν ο και αξιότιμος πρόεδρός, μου έδινε το λόγο να μιλήσω και δεν με έκοβε στη στροφή.....παρότι από μικρόφωνου και επίσημα, με ανακοίνωσε ως ομιλήτρια εκπρόσωπο των κατοίκων Γραμματικού.....!!!

Με τον ίδιο δημοκρατικό τρόπο εξαιρέθηκε...ο κ Δαμάσκος και προσπάθησε να εξαιρέσει και την κ Δρακοπούλου, δημοτικό σύμβουλο του δήμου Μαραθώνα .......κάτι που δεν κατάφερε τελικώς, λόγο τον έντονων αντιδράσεων μας.....γιατί άραγε ....?????
Αυτά τα ολίγα, γιατί από ότι διαπίστωσα από την μικρή κατ' ιδίαν συνομιλία μας χθες ....αλλά και παλαιότερα ......είστε γνώστης, σε ότι ανεβάζω για σας στο διαδίκτυο....αλήθεια προλαβαίνετε ....η σας τα μεταφέρουν......κάποια τοπικά παπαγαλάκια.....????

Dora Sideri

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου