Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

ΣΠΑΤΑ, ΑΡΤΕΜΙΣ - Ένας Δήμαρχος που ξέρει "να χορεύει ΜΟΝΟ έξω από τον χορό"

Πρώτη δημοσίευση: 10/10/2015
Πριν καν αναλάβει τα καθήκοντα του Δημάρχου, ο Δημήτρης Μάρκου, πίστευε ότι ήξερε τι θα κάνει...
και κατηγορούσε για την πιθανή ανικανότητα του Χρήστου Μάρκου στην συντήρηση ενός έργου σαν το ΚΕΛ...
Μπορείτε να θαυμάσετε τα έργα του σε όλο τους το μεγαλείο!!!

Ο Θεός να δώσει να μην χρειαστεί να κάνει ΚΕΛ. Φανταστείτε τι θα κάνει... Και αυτά είναι δικά του λόγια...
Και μην αρχίσετε τα γνωστά σχόλια ότι "είναι σε ερημικό σημείο και ήταν αναμενόμενο να φτάσει σε αυτή την  κατάσταση, κάτι που το ήξερε ο προηγούμενος Δήμαρχος." Ο Δημήτρης Μάρκου τα ήξερε, επίσης όλα αυτά. Ισχυρίστηκε ότι «όταν γίνει Δήμαρχος ξέρει τι θα κάνει!!!»
Ορίστε, λοιπόν τι ξέρει!!

Οι εικόνες μιλάνε μόνες τους και δεν χρειάζονται πολλά σχόλια, αν και ο ίδιος με την συμπεριφορά του, τις αποφάσεις και τις επιλογές του με αναγκάζει να ασχολούμαι συνεχώς με αρνητικά πράγματα και θέματα, λες και σε αυτό τον τόπο δεν υπάρχουν ομορφιές να αναδείξω...




Θαυμάστε...


Και για να μην με αποκαλείτε υπερβολικό, ένας Δημοτικός Σύμβουλος -ο μόνος που κατά καιρούς πνίγεται και αναγκάζεται να μιλήσει- ο κ.Μαρλαντής, είχε αναφερθεί στην κατάσταση εγκατάλειψης και αυτού του πάρκου. Είχε γράψει το άρθρο: «Χρήστος Μαρλαντής: «Σκανδαλώδης η απαξίωση»», τον Οκτώβριο 2014 (περίπου ένα χρόνο πριν)
Είχε δημοσιεύσει, επίσης την εικόνα:
Σήμερα που μιλάμε η κατάσταση είναι ακόμη χειρότερη.
Οι φωτογραφίες και τα πλάνα έχουν τραβηχθεί τον φετινό Αύγουστο. Τότε υπήρχε, επίσης, αυξημένος κίνδυνος πυρκαγιάς λόγω της εγκατάλειψης.

5 σχόλια:

  1. Τοσα ξερει τοσα μπορει τοσα κανει .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είχαμε μια πολύ δυσάρεστη εξέλιξη τις τελευταίες μέρες στο θέμα του ΚΕΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΟΥΤΣΙΩΤΗΣ ΜΕ ΜΑΤΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ12 Οκτωβρίου 2015 στις 11:17 π.μ.

    ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ,ΨΕΥΤΗΣ,ΚΛΕΦΤΗΣ,ΛΑΜΟΓΙΟ,ΤΕΜΠΕΛΗΣ.ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΦΑΓΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20ΕΚΤ.ΕΥΡΩ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ? ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ,ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΓΕΜΙΣΑΝ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥ ΛΕΦΤΑ.ΜΑΣ ΕΠΝΙΞΑΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΛΟΥΤΣΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΑΡΟ.ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΚΡΟΣΟ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥΧΟΣ.ΚΟΡΟΙΔΑ..ΕΚΕΙΝΗ Η ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΗ Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΡΑΓΕ?ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ? ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΘΗΡΙΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΚΤΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΜΟΥΓΚΟΥ? ΠΕΡΝΕΙ Κ ΑΥΤΗ ΜΙΖΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ? ΠΟΣΑ ΘΑ ΦΑΕΙ Η ΚΑΡΑΦΛΗ ΜΑΙΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ? ΟΛΑ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δωσε πληροφοριες ποιο οικοπεδο? τι κτιζεται? που?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου