Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Πώς θα λειτουργήσουν οι Δήμοι κατά τις Εκλογές

Πώς θα λειτουργήσουν οι Δήμοι κατά τις Εκλογές
Ενόψει των Βουλευτικών Εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015 και με σκοπό την εξυπηρέτηση και ενημέρωση των αντιπροσώπων της δικαστικής Αρχής, καθώς και των
εκλογέων, οι Yπηρεσίες που εμπλέκονται στη διενέργεια των Βουλευτικών Εκλογών θα παραμείνουν ανοικτές το Σάββατο και την Κυριακή 19 και 20 Σεπτεμβρίου 2015, αντίστοιχα.




Επίσης, ανοιχτές θα είναι, κατά τις ίδιες αυτές ημέρες, και οι Υπηρεσίες των Δήμων της Χώρας, που εμπλέκονται στη διενέργεια των Εκλογών.

Υπενθυμίζεται ότι, τα γραφεία ταυτοτήτων των υφιστάμενων Αρχών έκδοσης, κατά τις ημέρες Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015 και Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015, θα εκδίδουν δελτία ταυτότητας. Για το λόγο αυτό, οι Υπηρεσίες των Δήμων θα συνδράμουν στο έργο αυτό, εκδίδοντας τα απαραίτητα πιστοποιητικά γέννησης, τα οποία θα αποστέλλουν με FAX στην αρμόδια Υπηρεσία.

Τέλος, την Κυριακή, ημέρα διενέργειας της ψηφοφορίας, τα καταστήματα των ΟΤΑ θα παραμείνουν ανοικτά, έως την ολοκλήρωση της μετάδοσης των αποτελεσμάτων από όλα τα εκλογικά τμήματα της περιοχής τους, όπου εκτείνεται η χωρική τους αρμοδιότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου