Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

ΑΡΤΕΜΙΣ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 16ης Συνεδρίασης ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ στις 07.08.2015

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ 16/2015
Άρτεμις 03-08-2015
ΑΠ: 15390
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Προς τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Αρτέμιδος,
Σας προσκαλούμε σε 16η συνεδρίαση την 7η του μηνός Αυγούστου του έτους 2015, ημέρα της εβδομάδος Παρασκευή και ώρα 20:00
στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δημοτικής Κοινότητας η οποία βρίσκεται επί της Λ. Βραυρώνος – 5η στάση Αρτέμιδα, με θέματα ημερήσιας διάταξης:




  1. Χορήγηση άδειας μουσικής –μουσικών οργάνων για ένα (1) έτος στον κ. Κωνσταντινίδη Παναγιώτη, για τον εσωτερικό χώρο του καταστήματος του Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης Παρασκευής & Διάθεσης Πλήρους Γεύματος» με τον διακριτικό τίτλο ΝΙΣΑΚΙΑ, που βρίσκεται στην οδό Καρύστου αρ.29 στην Αρτέμιδα.
  2. Προέγκριση άδειας ίδρυσης & λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ-ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ (ΓΑΛΑΚΤΟΠΩΛΕΙΟ)» επ’ ονόματι της κας Κόκκαλη Μαρίας του Ιωάννη , για το κατάστημα που βρίσκεται επί της οδού Λ. Βραυρώνος 7η στάση Ο.Τ. 2218 – Αρτέμιδα.
  3. Χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικής – μουσικών οργάνων για ένα (1) έτος για τον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο του καταστήματος, για το κατάστημα ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ- ΜΠΑΡ με ΟPEN BAR με διακριτικό τίτλο «SEA SIDE KRYSTAL» στη συμβολή της Λεωφόρου Αρτέμιδος Ανατ. Θράκης – Αρτέμιδα.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΤΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου