Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

ΑΡΤΕΜΙΣ: Μπουνιές και κλωτσιές σε υποκατάστημα της Εθνικής για τα 300 ευρώ

Φαίνεται πως η υπομονή των κατοίκων της Λούτσας έχει εξαντληθεί περιμένοντας στις ατελείωτες ουρές των ΑΤΜ
Μπουνιές, κλωτσιές και πανικός σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στη Λούτσα με ανθρώπους να είναι στημένοι σε ουρά πολλών μέτρων για τα 300 ευρώ, καταγγέλλει κάτοικος της περιοχής, ζητώντας παρέμβαση της αστυνομίας




Μάχη σώμα με σώμα από νωρίς τα ξημερώματα ως φαίνεται δίνουν κάτοικοι στην περιοχή της Λούτσας προκειμένου να εξασφαλίσουν καλύτερη θέση μπροστά στο ΑΤΜ του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας, για να κάνουν την ανάληψη των 300 ευρώ.

Δυστυχώς οι φωνές, οι παρεξηγήσεις και ο εκνευρισμός άναψαν τα αίματα και προκλήθηκε πανικός.

Σύμφωνα με καταγγελία γυναίκας που διαμένει στην περιοχή, η κατάσταση ξέφυγε, με ανθρώπους στριμωγμένους σε μία ατελείωτη ουρά να βρίζονται και να μαλώνουν προκειμένου να πάρουν καλύτερη θέση.
Η ίδια σημειώνει ότι η κατάσταση δεν ελέγχεται εδώ και μέρες στην περιοχή όμως το σημερινό περιστατικό ήταν το... κερασάκι στην τούρτα, όπως λέει χαρακτηριστικά, που την ανάγκασε να καλέσει την αστυνομία για να αποφευχθεί δυσάρεστο περιστατικό με ξυλοδαρμούς.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες που έκαναν πολίτες στο protothema.gr, στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Αρτέμιδα που βρίσκεται στη λεωφόρο Αρτέμιδος οι πολίτες καθημερινά δίνουν μάχη για να προλάβουν τη σειρά στην ουρά έξω απο την είσοδο της τράπεζας.
Στην καταγγελία τους, πολίτες της περιοχής αναφέρουν ότι από τις 2:30 τα ξημερώματα έρχονται για να προλάβουν τη σειρά και να εξυπηρετηθούν πρώτοι. Μάλιστα, λένε οτι χτυπήθηκαν με μπουνιές ηλικιωμένοι, καθώς ο ένας προσπαθούσε να πάρει τη σειρά του αλλού.

«Ένας χαμός, οι παππούδες να σφάζονται αναμεταξύ τους, ο ένας να βρίζει τον άλλον, να πέφτουν μπουνιές, να πέφτουν κλωτσιές. Και αυτό είναι καθημερινό, δεν ειναι τωρινό, από εκείνη την ημέρα που ξεκίνησαν και έκαναν αυτό το αναθεματισμένο πράγμα με τις τράπεζες, αυτο το πράγμα γίνεται. Αυτά πρέπει να δείξετε και όχι τι κάνει ο Τσίπρας και οι υπόλοιποι, αυτοί έχουν να φάνε, τον κόσμο τον ρωτούν άμα έχει να φάει; Εμένα με ρωτάνε; Έχω άτομο με ειδικές ανάγκες. Να πάρει 420 να τα κάνει τι, μόνο 500 ειναι τα φάρμακά του» τόνισε χαρακτηριστικά στο protothema.gr η κυρία Γιάννα, κάτοικος Αρτέμιδας.
«Έφυγα, ξανάρθα. Στις 6 ώρα το πρωί περίμεναν πάνω απο 500 άτομα» λέει ένας ηλικιωμένος συνταξιούχος.


Στρατής Λημνιός, Χρήστος Χατζησπύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου