Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Απίστευτο «ξεκατίνιασμα» on air μεταξύ Σεφερλή και Ουγγαρέζου

Απίστευτο «ξεκατίνιασμα» on air μεταξύ Σεφερλή και Ουγγαρέζου
Η δήλωση για τον «καλύτερο παρουσιαστή Λιάγκα», η «αποκάλυψη» για τη μετεγγραφή
Ουγγαρέζου στον ΑΝΤ1, η ατάκα για τον χωρισμό με την Τσαβαλιά και όλα τα ασύλληπτα που ακούστηκαν το πρωί στην εκπομπή.Ένας απίστευτος διάλογος έλαβε χώρα, σήμερα το πρωί, μεταξύ του Μάρκου Σεφερλή και του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην εκπομπή Πρωινό Mega.





Λίγο μετά την προβολή του «Oυγκα Challenge» στο οποίο η καλεσμένη Κατερίνα Καινούργιου βγήκε και δήλωσε πως θεωρεί την Ελένη Μενεγάκη και τον Γιώργο Λιάγκα τους καλύτερους Έλληνες παρουσιαστές, ο Μάρκος Σεφερλής έδωσε τα «συγχαρητήρια» του στον Δημήτρη για τη μεταγραφή του στον ΑΝΤ1.

«Νομίζω ότι δεν είναι μόνο η Κατερίνα Καινούργιου που έχει εξελιχθεί στη showbiz τόσα χρόνια, είναι και άλλος άνθρωπος. Και μιλάω για την είδηση που έχει σκάσει τα τελευταία μερόνυχτα, την μεταγραφή του Δημήτρη στον ΑΝΤ1 για την οποία δεν έχουμε μιλήσει. Τι ρεπορτάζ κάνεις; Έχει βουίξει ο τόπος εδώ πέρα. Εγώ χάρηκα ιδιαίτερα, πραγματικά για τη μεταγραφή στον ΑΝΤ1» είπε ο Μάρκος Σεφερλής.

Αμήχανος και αποσβολωμένος, ο Ουγγαρέζος του απάντησε:

«Είμαι στο MEGA κανονικά. Με φέρνεις σε δύσκολη θέση. Υπάρχει ενεργό συμβόλαιο, τι να συζητήσουμε; Να συζητάω στον αέρα της εκπομπής από την οποία πληρώνομαι για το τι θα κάνω τον επόμενο μήνα, αν θα κάνω».

«Στον αέρα του πρωινού ακούμε διάφορα. Εδώ ακούσαμε ότι ο καλύτερος παρουσιαστής είναι ο Λιάγκας του άλλου πρωινού, όχι ότι μας πείραξε. Στον αέρα του πρωινού βγαίνει οτιδήποτε. Εγώ παραδέχομαι ότι ο Λιάγκας είναι ο καλύτερος» του ανταπάντησε ο Σεφερλής.

«Από τους καλεσμένους μπορεί να βγει οτιδήποτε. Από εμάς είναι το θέμα τι βγαίνει» ήταν το σχόλιο του Ουγγαρέζου.

«Δεν το λέω για κακό» του είπε ο Σεφερλής.

«Εγώ το εκλαμβάνω ως κακό. Με φέρνεις σε δύσκολη θέση. Δεν τίθεται τέτοιο θέμα σε καμία περίπτωση. Είμαι στο MEGA» τόνισε ο Ουγγαρέζος, με τον Σεφερλή να επιμένει:

«Εγώ πάντως χαίρομαι ειλικρινά για την εξέλιξη αυτή. Όταν παίζει η είδηση και γράφεται παντού».

Σε εμφανώς πιο έντονο ύφος, ο Ουγγαρέζος του απάντησε:

«Δεν τίθεται τέτοιο θέμα! Αυτή την στιγμή πληρώνομαι από το Mega. Με έπιασες εξαπίνης και δεν υπήρχε κανένας λόγος να γίνει αυτό».

«Καλή επιτυχία σου εύχομαι. Ο,τι και να γίνει θα αποδειχθεί στην πορεία. Απλά εδώ στο πρωινό είμαστε ανοιχτοί και λέμε τα πάντα!» συνέχισε ακάθεκτος ο Σεφερλής, με τον Ουγγαρέζο να «σκάει» και να του λέει:

«Τι λες ρε Μάρκο! Παίζεται η είδηση ότι είσαι χωρισμένος με την Έλενα, θα κάτσουμε να συζητήσουμε αυτό το πράγμα;».

Αποτέλεσμα ήταν ο Μάρκος Σεφερλής να ρίξει διαφημίσεις, λέγοντας «πάμε να χαλαρώσουμε και επιστρέφουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου