Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Απολογείται ο δάσκαλος που κατηγορείται για παρενόχληση οκτώ μαθητριών

Απολογείται ο δάσκαλος που κατηγορείται για παρενόχληση οκτώ μαθητριών
Η οικογένεια του 52χρονου κατηγορούμενου δεν πιστεύει ότι οι καταγγελίες για ασέλγεια σε
βάρος των παιδιών έχουν βάσηΣήμερα αναμένεται να προσαχθεί στον ανακριτή Πλημμελειοδικών Τρικάλων ο 52χρονος δάσκαλος ο οποίος κατηγορείται από τους γονείς οκτώ μαθητριών ηλικίας 10 και 11 χρόνων ότι τις παρενοχλούσε με ερωτικά χάδια. Ο ίδιος, πάντως, αρνείται τις κατηγορίες και δηλώνει ότι ποτέ δεν πείραξε τα κοριτσάκια.






Ο δάσκαλος είχε συλληφθεί την περασμένη Παρασκευή σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρικκαίων, μετά την καταγγελία που υπέβαλαν οκτώ γονείς ανήλικων μαθητριών του. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν θα μπορούσε να κάνει αυτά για τα οποία κατηγορείται μπροστά σε όλους τους μαθητές σε ώρα μαθήματος. Η έρευνα της τοπικής Αστυνομίας στο σπίτι του κρατούμενου εκπαιδευτικού, που είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών τα οποία είναι μαθητές Λυκείου δεν έφερε στο φως κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο.

Η οικογένεια του 52χρονου κατηγορούμενου δεν πιστεύει ότι οι καταγγελίες για ασέλγεια σε βάρος των παιδιών έχουν βάση, αλλά ότι πιθανότατα παρεξηγήθηκε η διαχυτικότητά του, ενώ επισημαίνει ότι είναι καλός οικογενειάρχης και τον στηρίζει στη δύσκολη κατάσταση που έχει περιέλθει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου