Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Χειλουδάκη για Σπύρο: «Άντε μωρή τρελή… Ψώνιο ε ψώνιο»

Προτρέπει τα παιδιά να μην γίνουν γκέι...ήμαρτον κύριε, λες και το να γίνεις γκέι είναι κάτι που το γράφεις σε χαρτάκι πάνω στο ψυγείο Την προηγούμενη εβδομάδα η αποκάλυψη του Φώτη Σπύρου ότι θα παντρευτεί τον Οκτώβριο τον σύντροφο του έκανε το γύρο του διαδικτύου και προκάλεσε αρκετά σχόλια θετικά ή αρνητικά.
Σήμερα η Τζένη Χειλουδάκη του επιτίθεται μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook. Διαβάστε τι γράφει για την απόφαση του να δημοσιοποιήσει τον επικείμενο γάμο του:
«O Φωτης Σπυρου πηρε σβαρνα τα καναλια και μια κουρασμενος μια αλκοολιασμενος δηλωνε γκει…., μπαισεξουαλ…. οτι κατσει..και μια οτι θα ηθελε να τον αποδεχτει η κακουργα κενονια η φαμιλια του και ο 21χρονος γκομενος του που ντρεπεται… θα παει λεει στη νεα Υορκη για το γαμικο…απο την αλλη δεν ειναι πουστης μητε αδερφη λεει και προτρεπει τα παιδια να μην γινουν γκει..ημαρτον κυριε .λες και το να γινεις γκει ειναι κατι που το γραφεις σε χαρτακι πανω στο ψυγειο…α σημερα ξυπνησα και θα γινω αδερφη…αυριο κοτα…μεθαυριο ζουλου..αντε μωρη τρελη…….την ειδα την τζαζλαμαρα σου μηνες τωρα για αυτο εφαγες και το ντηλιτ σου….. ψωνιο ε ψωνιο…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου