Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ, ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ - «ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ...»

Καλοκαιρινή εκστρατεία Ανάγνωσης, Δημιουργικότητας και Καινοτομίας - Ένα καλοκαίρι γεμάτο εκπλήξεις!!!

Γιατί εδώ δεν είναι Βιβλιοθήκη ……!!!
Η Δανειστική Βιβλιοθήκη του Δήμου σε συνεργασία με την  Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος, τις Δημόσιες και Δημοτικές Βιβλιοθήκες της χώρας μας και με την υποστήτιξη της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας Future Library, διοργανώνει για δεύτερη φορά την καλοκαιρινή εκστρατεία που έχει σκοπό την προώθηση της ανάγνωσης, δημιουργικότητας και της καινοτομίας για παιδιά και εφήβους.




Η συμμετοχή των παιδιών είναι δωρεάν, γίνεται κατόπιν προεγγραφής τους σε συγκεκριμένα προγράμματα. 
Καλούμε τους μικρούς μας φίλους ηλικίας 4-14 ετών να δηλώσουν συμμέτοχη στις δράσεις της καλοκαιρινής εκστρατείας 2015.
Ξεκινάμε την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015.
Από 18 Ιουνίου έως 20 Ιουλίου 2015 στον χώρο της βιβλιοθήκης μαζί με τους εθελοντές μας τους οποίους και ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την πολύτιμη συμβολή τους στην υλοποίηση του προγράμματος. 
Γι' αυτό λοιπόν μην αργείς... 
Έλα να φτιάξουμε ένα κόσμο εκπλήξεων μετατρέποντας στο χώρο της βιβλιοθήκης σε παιδική χαρά, δάσος, κήπο, καράβι, μηχανή του χρόνου, μουσείο, ατελιέ, χώρα φανταστικών ζώων και ότι άλλο μπορεί να αναπτυχθεί μέσα από την φαντασία και τη δράση παιδιών, κινώντας το ενδιαφέρον τους τόσο για τα βιβλία όσο και για την ανάγνωση. 
Σε προσκαλούμε να ταξιδέψουμε με στόχο κόσμο της φαντασίας, της διασκέδασης, του γέλιου, του παιχνιδιού, της εξερεύνησης, της μάθησης, και των βιβλίων. Να ζήσουμε μαζί υπέροχες εμπειρίες ένα καλοκαίρι διασκεδαστικό, δημιουργικό όπου κυριαρχούν οι εκπλήξεις.
Α) Στην Δανειστική Βιβλιοθήκη στο Πνευματικό Κέντρο, Σταύρου Μπέκα 7 Σπάτα, 1ος όροφος, τηλ. 2106633124, email: spatalibrary@yahoo.gr.
Β) Στην Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής στην Αρτέμιδα, Αύρας 5, τηλ.22940 45566, email: dk_yp@yahoo.gr
Γ) Στο Τμήμα Προστασίας Οικογένειας, Παιδιού, Νεολαίας & Παιδείας, Βασ.Παύλου και Φλέμιγκ Σπάτα 2ος όροφος, τηλ. 2106632200, email: ky.spata@gmail.com

Ο Δήμαρχος
Δημήτριος Σπ. Μάρκου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου