Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Κρήτη: Ανήλικος σε κώμα από αλκοόλ

Κρήτη: Ανήλικος σε κώμα από αλκοόλ
Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά - Eνα 16χρονο αγόρι μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο ΠΑΓΝΗ και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ευτυχώς χωρίς να
διατρέχει κίνδυνο η ζωή του - Ο 16χρονος κατανάλωσε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ σε ένα γλέντι. Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά με ανηλίκους που καταλήγουν στα νοσοκομεία της Κρήτης λόγω της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ, δείγμα ότι τίποτε δεν διδάχθηκε η νεολαία της μεγαλονήσου από την τραγωδία με τον θάνατο της 16χρονης Στέλλας Ακουμιανάκη το Μεγάλο Σάββατο του 2011 στο Ρέθυμνο.




Άλλο ένα κρούσμα καταγράφηκε στο Ηράκλειο, όπου ένα 16χρονο αγόρι μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο ΠΑΓΝΗ και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ευτυχώς χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του. Ο έφηβος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τους γονείς του, οι οποίοι ανησύχησαν επειδή δεν ξυπνούσε.

Ο 16χρονος κατανάλωσε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ σε ένα γλέντι για τον αποχαιρετισμό ενός από την παρέα του ο οποίος φεύγει για να υπηρετήσει τη θητεία του και είχε μεταφερθεί από φίλους του στο σπίτι του, έχοντας όμως τις αισθήσεις του. Για την υπόθεση ενημερώθηκε η Ασφάλεια ηρακλείου, που αναζητά αυτούς που έδωσαν οινοπνευματώδη ποτά στο ανήλικο παιδί και σχηματίζει δικογραφία και εναντίον των γονέων του για την πλημμελή εποπτεία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου