Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Ο παραλογισμός των δημοσιευμάτων για το ελληνικό ζήτημα

Business Insider: Ο παραλογισμός των δημοσιευμάτων για το ελληνικό ζήτημα
«Τίποτα δεν είναι σίγουρο για το τι πρόκειται να συμβεί» γράφει ο αρθρογράφος. Το ελληνικό δράμα συνεχίζεται και όπως αναφέρει το Business Insider το ελληνικό ζήτημα θα
συνεχίσει να μας απασχολεί για πολύ ακόμα διότι όπως εξηγεί ο αρθρογράφος, πολύ απλά η ελληνική κατάσταση είναι δύσκολο να συμβαδίσει με την πραγματικότητα.




Ο αρθρογράφος του κειμένου, παραθέτει δύο τίτλους του Bloomberg που αποδεικνύουν πόσο περίπλοκη είναι η κατάσταση γύρω από το ελληνικό ζήτημα.

-Η Ελλάδα αναζητά τρόπους να καθυστερήσει την πληρωμή του ΔΝΤ τον Ιούνιο κατά 6 μήνες, σύμφωνα με την Bild (ώρα 7:06)

- Η ελληνική κυβέρνηση διαψεύδει ότι αναζητά τρόπους για να καθυστερήσει την πληρωμή του ΔΝΤ (ώρα 7:09)

Εκεί λοιπόν, που φαίνεται πως η Ελλάδα πάει να κάνει κάτι, τρία λεπτά αργότερα αυτό διαψεύδεται, σχολιάζει ο αρθρογράφος με αποτέλεσμα τίποτα να μην είναι σίγουρο στο τέλος για το τι πρόκειται να συμβεί.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι την ερχόμενη Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί Eurogroup στο οποίο η ελληνική κυβέρνηση και οι πιστωτές της θα πρέπει να καταλήξουν σε συμφωνία όπως και το ότι η πληρωμή προς το ΔΝΤ θα γίνει συγκεντρωτικά στο τέλος του μήνα. Παράλληλα, η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να πληρώσει στην ΕΚΤ 3,5 δισ. ευρώ στις 20 Ιουλίου.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου