Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Συννεφιά σε όλη τη χώρα, με τοπικές βροχές

Συννεφιά σε όλη τη χώρα, με τοπικές βροχές
Και την Τετάρτη στα ηπειρωτικά αναμένονται βροχές αλλά και καταιγίδες, οι οποίες στη Δυτική Ελλάδα και την Πελοπόννησο θα είναι κατά τόπους ισχυρές και θα συνοδεύονται
από χαλάζι. Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, με βροχές και τοπικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά και την Κρήτη περιμένουμε την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015. Τα φαινόμενα στην Κεντρική Στερεά και την Πελοπόννησο ενδέχεται να είναι κατά τόπους ισχυρά.




Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 29 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 19 έως 30 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 15 έως 28 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 19 έως 26 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 19 έως 28 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και από 20 έως 24 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο και Κεντρικό Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και στα νότια πρόσκαιρα μέτριοι 5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά τμήματα περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών όμβρων ή μεμονωμένων καταιγίδων μετά το μεσημέρι στα ορεινά τμήματα περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου