Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Οι νικητές του πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ στο Σχινιά

Με άλλους τέσσερις τελικούς ολοκληρώθηκε το πρώτο φετινό τουρνουά του πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ της Βόλεϊ Λιγκ.
Μετά την Γκόλντεν, στην οποία πρώτευσαν οι Ατάμ Τσαλικιάν και ο Γιώργος Καντιώτης, έγιναν οι τελικοί και στις υπόλοιπες κατηγορίες του πρώτου φετινού τουρνουά του πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ της Βόλεϊ Λιγκ που φιλοξενήθηκε στο Καράβι του Σχινιά.




Ο Χρήστος Ρέγκος και ο Γιάννης Ζαμπιάκης κατέκτησαν τον τίτλο στο τουρνουά Σίλβερ Ανδρών, επικρατώντας με (15-13, 15-12) των Βανταράκη/Κουμανταρέα με 2-0.

Οι νικητές δεν αγωνίζονται στη σάλα αλλά παίζουν μόνο μπιτς βόλεϊ, ενώ ο Βανταράκης είναι κεντρικός στον Έσπερο Καλλιθέας και ο Κουμανταρέας την τελευταία σεζόν ήταν στον Οδυσσέα.

Στο μικτό, στην κατηγορία Γκόλντεν πρώτευσαν οι Μαύρος/Σακελλαρίδη που στον τελικό κέρδισαν με 2-1 (12-15, 15-11, 11-9) τους Χούτο/Γεωργαντά, ενώ στην κατηγορία Σίλβερ νίκησαν οι Βούλγαρη/Μαγριππής μετά τη νίκη τους με 2-0 (15-13, 15-11) επί των Καστορίνη/Μανιουδάκη.

Τέλος, η ομάδα των Γρίσπου/Μπιτσάκου κατέκτησε τον τίτλο στην κατηγορία Σίλβερ Γυναικών, η οποία στον τελικό ξεπέρασε με άνεση των εμπόδιο των Oζοκουέρε/Νικολακοπούλου, με 2-0 (15-8, 15-2).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου