Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Φυλάκισαν τρεις γυναίκες και τις εξωθούσαν στην πορνεία

Φυλάκισαν τρεις γυναίκες και τις εξωθούσαν στην πορνεία 
Σε διαμερίσματα- φυλακές οι τρεις Αλβανοί μαστροποί τις χτυπούσαν και τις εξανάγκαζαν
να εκδίδονται σε πελάτες που τους έβρισκαν μεταξύ των θαμώνων ενός μπαρ Σε διαμερίσματα- κολαστήρια κρατούσαν φυλακισμένες τρεις νεαρές γυναίκες τρεις Αλβανοί μαστροποί που τις χτυπούσαν και τις εξανάγκαζαν να εκδίδονται σε πελάτες που τους έβρισκαν μεταξύ των θαμώνων ενός μπαρ στη Ρόδο, με τη συναίνεση της 30χρονης Βουλγάρας ιδιοκτήτριας που εισέπραττε μερίδιο από τα κέρδη τους!






Τα διαμερίσματα- φυλακές εντοπίστηκαν από την έρευνα της Ασφαλείας και τέθηκαν υπό παρακολούθηση. Οταν οι αστυνομικοί είδαν έναν 55χρονο Αλβανό να συνοδεύει μια 29χρονη Βουλγάρα, τους συνέλαβαν και ξετύλιξαν το κουβάρι της υπόθεσης που αποκάλυψε τη συμμετοχή άλλων δυο Αλβανών ηλικίας 26 και 34 χρόνων. Ο δεύτερος ήταν υπεύθυνος λειτουργίας του μπαρ στο οποίο εκδίδονταν η 29χρονη Βουλγάρα, άλλη μια 19χρονη ομοεθνής της και μια 21χρονη Ελληνίδα.

Σε αυτόν απευθύνθηκε ένας αστυνομικός που προσποιήθηκε τον πελάτη και πλήρωσε 90 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, για να συνευρεθεί ερωτικά με την 19χρονη αλλοδαπή στο ειδικά διαμορφωμένο διαμέρισμα που διατηρούσαν οι μαστροποί. Μόλις ο Αλβανός παρέλαβε τα χρήματα συνελήφθη, όπως και ο 26χρονος ομοεθνής του που συνόδευε την κοπέλα. Στο σπίτι του 55χρονου βρέθηκαν ένα μεταλλικό πτυσσόμενο κλομπ και ένα πλαστικό πιστόλι και σε αυτό του 26χρονου ένα μαχαίρι με μήκος λάμας 12 εκατοστών, ενώ κατασχέθηκε και ένα τετράδιο με χειρόγραφες σημειώσεις για τα έσοδα των τριών αλλοδαπών!

Οι μαστροποί οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κατηγορούμενοι για μαστροπεία, παράνομη κατακράτηση, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη διαμονή στη χώρα, η Βουλγάρα ιδιοκτήτρια του μπαρ αναζητείται με την κατηγορία της διευκόλυνσης εκδιδόμενων προσώπων, ενώ στις τρεις γυναίκες βεβαιώθηκαν παραβάσεις της νομοθεσίας περί εκδιδομένων γυναικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου