Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Αίγιο: Διέρρηξε 25 αυτοκίνητα μέσα σε τέσσερις μήνες

Αίγιο: Διέρρηξε 25 αυτοκίνητα μέσα σε τέσσερις μήνες
Ο 38χρονος είχε κλέψει χρήματα, κινητά, κάμερες, φορητούς υπολογιστές και άλλα
αντικείμενα συνολικής αξίας άνω των 4.500 ευρώ.Σε «εφιάλτη» για τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων είχε μετατραπεί το παρκάρισμα σε δημοτικούς χώρους στάθμευσης στο Αίγιο, εξ αιτίας ενός 38χρονου διαρρήκτη που καραδοκούσε. Μέσα στους τελευταίους τέσσερις μήνες, είχε «χτυπήσει» τουλάχιστον 25 οχήματα!





Τέλος στη δράση του έβαλαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που τον συνέλαβαν λίγα λεπτά μετά την τελευταία κλοπή του, παρ' όλο που το έβαλε στα πόδια. Ήταν μέρα- μεσημέρι, όταν ο 38χρονος έσπασε το τζάμι του οδηγού ενός σταθμευμένου αυτοκινήτου και άρπαξε από μέσα μια τσάντα που είχε μέσα 100 ευρώ, δύο κινητά και μία ψηφιακή συσκευή αναπαραγωγής μουσικής. Όλα βρέθηκαν και επιστράφηκαν στην ιδιοκτήτρια του Ι.Χ.

Από την προανάκριση διαπιστώθηκε ότι ο δράστης είχε διαπράξει με τον ίδιο τρόπο άλλες 24 κλοπές από οχήματα και είχε κλέψει χρήματα, κινητά, κάμερες, φορητούς υπολογιστές και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας άνω των 4.500 ευρώ. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αιγίου στον οποίο οδηγήθηκε, του άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές κατ’ εξακολούθηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου