Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Απόψε στις 21:30: Δείτε ζωντανά απο υπολογιστή, tablet, κινητό, το Red Bull X-Fighters


  
Clinton Moore of Australia performs during the qualifying of the second stop of the Red Bull X-Fighters World Tour at the Dionyssos Marble Quarry in Athens, Greece on June 11, 2015.





Τι και αν δεν καταφέρατε να είστε ένας από τους λίγους τυχερούς που θα βρεθούν στο Λατομείο Μαρμάρου του Διονύσου; Δείτε το μοναδικό θέαμα ζωντανά την Παρασκευή στις 21.30…


Πάντα κοντά σε όλα τα μεγάλα γεγονότα του κόσμου του αυτοκινήτου και του μηχανοκίνητου αθλητισμού, το NewsAuto θα αναμεταδώσει LIVE το επικό Red Bull X-Fighters της Αθήνας! Την Παρασκευή 12 Ιουνίου στις 21:30, συντονιστείτε στο αγαπημένο σας website για να απολαύσετε μοναδικό θέαμα από τον δεύτερο γύρο του θεσμού, που λαμβάνει χώρα στο Λατομείο Μαρμάρου Διονύσου.

Οι 12 καλύτεροι freestyle riders του κόσμου υπόσχονται έντονες συγκινήσεις και πτήσεις πέρα από κάθε φαντασία, στην πρώτη πολυεπίπεδη πίστα στην ιστορία του θεσμού!


Σε αυτό το εντυπωσιακό πεδίο μάχης θα αναδειχθεί ο νικητής του πρώτου αγώνα του Red Bull X-Fighters Tour που διεξάγεται στη χώρα μας

Είναι η πρώτη φορά που το κορυφαίο πρωτάθλημα FMX παγκοσμίως έρχεται στη χώρα μας και δυστυχώς, αν θέλετε να δείτε από κοντά όσα θα συμβούν στον αγώνα της Αθήνας, αυτός είναι προ πολλού sold out!

Δείτε το λοιπόν LIVE στο NewsAuto.gr! Red Bull X-Fighters, Παρασκευή 12/6 στις 21:30. Μη το χάσετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου