Κυριακή 12 Απριλίου 2015

Ο Τζάστιν Τίμπερλέικ έγινε μπαμπάς

Ο Τζάστιν Τίμπερλέικ έγινε μπαμπάς
O Αμερικανός τραγουδιστής Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και η ηθοποιός Τζέσικα Μπίελ απέκτησαν, χθες, το πρώτο τους παιδί,
ένα αγοράκι που θα ονομάσουν Σίλας Ράνταλ, επιβεβαίωσε η οικογένεια και μετέδωσαν μέσα ενημέρωσης.
Η γιαγιά του μωρού και μητέρα του τραγουδιστή, Λιν Χάρλες, ανάρτησε στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook ένα μήνυμα όπου γνωστοποιούσε τα χαρμόσυνα νέα.




«Ο εκπληκτικός γιος μου και η αξιολάτρευτη σύζυγός του μας προσέφεραν το ομορφότερο δώρο του κόσμου! Τον Σίλας Ράνταλ Τίμπερλεϊκ», το όνομα του οποίου επιλέχθηκε προς τιμή του παππού και του πατέρα του παιδιού, εξήγησε η ίδια.

Η μητέρα και το βρέφος χαίρουν άκρας υγείας και ο τραγουδιστής βρίσκεται σε κατάσταση «ευφορίας» ανυπομονώντας να αναλάβει το νέο του ρόλο, αυτόν του πατέρα, έγραψε το περιοδικό People, επικαλούμενο τους ατζέντηδες των δύο καλλιτεχνών.

Το διάσημο ζευγάρι είναι μαζί από το 2007 και παντρεύτηκε το 2012.

Έπειτα από μήνες έντονης φημολογίας και διαψεύσεων για κάτι που θεωρούνταν πλέον ένα κοινό μυστικό, ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ επιβεβαίωσε την είδηση της εγκυμοσύνης της συντρόφου του ανήμερα των 34ων γενεθλίων του την 31η Ιανουαρίου.

«Αυτήν την χρονιά θα μου κάνουν το ομορφότερο δώρο. Δε μπορώ πλέον να περιμένω» είχε γράψει στο λογαριασμό του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Instagram όπου ανήρτησε μία φωτογραφία με εκείνον να αγκαλιάζει την κοιλιά της συζύγου του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου