Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Έδωσε τέλος στη ζωή του σε ένα δέντρο

Έδωσε τέλος στη ζωή του σε ένα δέντρο
Συγκλονίζει την τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου 60χρονου επαγγελματία που δραστηριοποιήθηκε στον κλάδο
των αλουμινοκατασκευών. Ο άτυχος άντρας βρέθηκε νεκρός στο αλσύλλιο της Σπιάντζας το μεσημέρι της Τετάρτης.




Είχε επιλέξει να θέσει τέλος στη ζωή του δια του απαγχονισμού, ενώ οι Αρχές εξετάζουν τα αίτια που τον οδήγησαν στην πράξη του αυτή. Ο 60χρονος Γ.Κ. αρκετά γνωστός στην τοπική κοινωνία κυρίως από την επαγγελματική του δραστηριότητα, φαίνεται πως αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα τους τελευταίους μήνες και αυτά πιθανότατα ήταν η αιτία που θέλησε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Μετά τις οκτώ το πρωί μετέβη στο χώρο του αλσυλλίου της Σπιάντζας με το αυτοκίνητό του. Σε κάποιο σημείο σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από την είσοδο του δάσους, άφησε το αυτοκίνητο και ξεκίνησε να περπατά ανάμεσα στα δέντρα. Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε μαρτυρία περίοικου πως τον είδε στο σημείο στις δέκα το πρωί. Έκτοτε εκτιμάται πως οδηγήθηκε στο απονενοημένο διάβημα.

Αστυνομικοί που περιπολούσαν στο δάσος εντόπισαν στις 2:30 το μεσημέρι τη σορό του 60χρονου, δίπλα σε ένα δέντρο. Είχε χρησιμοποιήσει μια πετσέτα θαλάσσης την οποία είχε περάσει σε ένα κλαδί πεύκου, σε ύψος περίπου δύο μέτρων. Όλα αυτά έγιναν σε απόσταση περίπου 200 μέτρων από το σημείο που είχε αφήσει ο 60χρονος το αυτοκίνητό του.

Μόλις έγινε γνωστή η ταυτότητα του αυτόχειρα, όπως αναφέρει το ilialive.gr, ενημερώθηκε η οικογένειά του και στο σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο, έφτασαν ο γιος, ο αδερφός και άλλα οικεία του πρόσωπα. Στο αυτοκίνητο βρέθηκε μια μονωτική ταινία, ένα κοπίδι και τμήμα της πετσέτας. Με γραφείο τελετών η σορός του 60χρονου μεταφέρθηκε με γραφείο τελετών στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου