Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Τα Σπάτα γίνονται δικά της...

 Τα Σπάτα γίνονται δικά της...
Θέμα μηνών είναι η ΑΕΚ να έχει το δικό της προπονητικό κέντρο χωρίς να χρειάζεται να καταβάλλει ενοίκιο INTIMEsports.
Την αγορά του προπονητικού κέντρου των Σπάτων προωθεί ο Δ. Μελισσανίδης! Σύμφωνα με πληροφορίες του «ΕΘΝΟΣΠΟΡ», πρόκειται για μια σκέψη που «γεννήθηκε» τον περασμένο Γενάρη, παίρνοντας «σάρκα και οστά» κυρίως το τελευταίο διάστημα. Ιδιες πηγές αναφέρουν πως η διαδικασία έγινε μέσω επιστολής που απέστειλε από τη Ν. Υόρκη ο Ν. Νοτιάς προς την Τράπεζα Πειραιώς, εξουσιοδοτώντας τον Δ. Μελισσανίδη να προχωρήσει τη διαπραγμάτευση. Μάλιστα, λέγεται πως το «άνοιγμα», απόρροια του δανείων που δεν έχουν αποπληρωθεί, ανέρχεται σε αρκετά εκατομμύρια ευρώ και ενδεχομένως να γίνει προσπάθεια για «κούρεμα» του συνολικού ποσού. «Στόχος μου είναι βοηθήσω τόσο τον Νίκο (σ.σ.: Νοτιάς) όσο και την ΑΕΚ», φέρεται να διεμήνυσε στο περιβάλλον του ο Δ. Μελισσανίδης. «Κιτρινόμαυρες» εκτιμήσεις, δε, θέλουν τις διαδικασίες να «τρέχουν» με γοργούς ρυθμούς προκειμένου το ζήτημα να έχει «κλείσει», ει δυνατόν, μέχρι τον προσεχή Μάιο.
Η συμφωνία
Προς το παρόν πάντως η συμφωνία, όπως αυτή είχε προκύψει από τις επαφές των δύο πλευρών και τίθεται σε ισχύ από την 1η Αυγούστου και για διάστημα εξαετίας, κάνει λόγο για μηνιαίο μίσθωμα χρήσης του προπονητικού κέντρου ύψους 30.000 ευρώ.
Η αγορά από τον Ν. Νοτιά έκτασης 70 στρεμμάτων (εκ των οποίων χρησιμοποιήθηκαν μόνο τα 32) είχε γίνει γνωστή τον Σεπτέμβρη του 2008 και δόθηκε προς χρήση (με την αποπεράτωση των έργων) τον Δεκέμβρη του 2010. Η σύμβαση της εταιρείας «Μεσογαία Α.Ε.» -συμφερόντων του Νεοϋρκέζου επιχειρηματία- με την τότε ΠΑΕ ΑΕΚ είχε 12ετή ισχύ έναντι 600.000 ευρώ το χρόνο (σ.σ.: υπήρξε όρος αναπροσαρμογής του ποσού καταβολής ανά έτος χρήσης), αλλά η τελευταία δεν κατέβαλε ποτέ ούτε ευρώ!
Αγωνιστικά, προβληματισμένος παρουσιάστηκε, λόγω της αβεβαιότητας που επικρατεί με την έναρξη των πλέι οφ, στη χθεσινή προπόνηση ο Τρ. Δέλλας. «Δυστυχώς δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσουν, αλλά εμείς πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας», ανέφερε προς τους ποδοσφαιριστές. Ο «Κολοσσός», θέλοντας να κρατήσει τους παίχτες του «ζεστούς», προγραμμάτισε φιλικά τεστ «κεκλεισμένων των θυρών» κόντρα σε Καλλιθέα (17/4 στα Σπάτα) και Αχαρναϊκό (18/4 Σπάτα η ΟΑΚΑ) αντίστοιχα.
ΧΡ. ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ, www.ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου