Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

ΑΡΤΈΜΙΔΑ - Ο διαρρήκτης με τον λοστό ξαναχτύπησε τρεις φορές!

Ο διαρρήκτης με τον λοστό ξαναχτύπησε τρεις φορές!
Ξημερώματα Παρασκευής (γύρω στις 2 μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης) ο διαρρήκτης με τον λοστό χτύπησε σε ΠΡΟΠΟτζίδικο
που βρίσκεται σε κεντρικότατο σημείο της Αρτέμιδας, επί της Λεωφόρου Καραμανλή συγκεκριμένα.




Μετά από την «επίθεση» σε κεντρικό μαγαζί στις 4 το πρωί της Τρίτης, όπου έσπασε την τζαμαρία και μπήκε μέσα, πάλι με λοστό, παρότι είχε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης με κάμερες, ακολούθησε το χτύπημα στο πρακτορείο ΠΡΟΠΟ λίγα μέτρα πιο πέρα. Ο διαρρήκτης, φορούσε λευκό φούτερ με κουκούλα και μαύρο μπουφάν κι έσπασε την τζαμαρία με λοστό.

Τα χτυπήματα ήταν τόσο δυνατά που τα γυαλιά από τα σπασμένα τζάμια εκτοξεύτηκαν μακριά. Χτύπησε όμως ο συναγερμός και μετά από ενάμιση λεπτό πετάχτηκε έξω και εξαφανίστηκε, χωρίς ευτυχώς να πάρει κάτι, μια και χρήματα τουλάχιστον δεν υπήρχαν στο μαγαζί.

Το βίντεο βρίσκεται στα χέρια της ασφάλειας και σύντομα θα γνωρίζουν ποιος είναι ο διαρρήκτης. Ενώ εξετάζεται αν ενεργεί μόνος του ή αν έχει και συνεργό. Το ΠΡΟΠΟτζίδικο βρίσκεται στο… μάτι διαρρηκτών για τέταρτη φορά!

Μετά από δυο ώρες σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του irafina.gr ο ίδιος διαρρήκτης (με την ίδια αμφίεση) χτύπησε με τον ίδιο τρόπο μια ταβέρνα και ένα σουβλατζίδικο στην περιοχή της Αρτέμιδας πάντα.

Μετά από όλα αυτά τα απανωτά χτυπήματα, προβληματισμός υπάρχει στις τάξεις της αστυνομίας τόσο στην Αρτέμιδα όπου είχαμε τα κρούσματα, αλλά και στην Ραφήνα κυρίως στα σπίτια και στα μαγαζιά που βρίσκονται κοντά στην Αρτέμιδα.

1 σχόλιο:

Αρχειοθήκη ιστολογίου