Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Έξαλλος ο Τσίπρας με τους βουλευτές του. Ελάχιστοι αρνήθηκαν το βουλευτικό αυτοκίνητο

Οργή Τσίπρα κατά βουλευτών, σχετικά με το θέμα των αυτοκινήτων. Εξακολουθεί η σύγχυση σχετικά με τον αριθμό όσων
αρνήθηκαν το συγκεκριμένο προνόμιο. Τι ζητά ο πρωθυπουργός από στενούς του συνεργάτες
Οργισμένος φέρεται να είναι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τους βουλευτές του, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος φέρεται να προέτρεψε στενούς του συνεργάτες "να μην χρησιμοποιούν βουλευτικά αυτοκίνητα".
Ο ίδιος εξέφρασε για ακόμη μια φορά τη δυσφορία του και προέβη στη θερμή παράκληση να σταματήσει οριστικά η χρήση τους από το σύνολο των βουλευτών του.





Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη, ο Σταύρος Θεοδωράκης, ακόμη τέσσερις βουλευτές του Ποταμιού, ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος και τουλάχιστον τέσσερις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκαν να παραλάβουν βουλευτικό αυτοκίνητο, στην κλήρωση που έγινε στη Βουλή για τη διανομή αυτοκινήτων στους 135 νέους βουλευτές όλων των κομμάτων.
Οι πέντε βουλευτές από το Ποτάμι, που είπαν «όχι» σε βουλευτικό αυτοκίνητο, είναι ο Σταύρος Θεοδωράκης, η Σταυρούλα Αντωνάκου, ο Γιώργος Αμυράς, ο Παναγιώτης Καρκατσούλης και η Αντιγόνη Λυμπεράκη.
Ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος ήδη από χθες έστειλε επιστολή στην πρόεδρο του Κοινοβουλίου, Ζωή Κωνσταντοπούλου, με την οποία την ενημέρωσε ότι δεν επιθυμεί βουλευτικό ΙΧ. Σήμερα ο διευθυντής του γραφείου του κ. Κουμουτσάκου το επανέλαβε κατά τη διαδικασία κλήρωσης.
Από τον ΣΥΡΙΖΑ την παραλαβή βουλευτικού αυτοκινήτου αρνήθηκαν οι νέοι βουλευτές Γιώργος Δημαράς, Ελένη Ψαρρέα και Μουσταφά Μουσταφά, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι το ΙΧ αρνήθηκε και ο κ. Νίκος Φίλης.
Για την ώρα πάντως οι Κοινοβουλευτικές Ομάδες (πλην του Ποταμιού) δεν έχουν ενημερώσει ποιοι είναι εκείνοι οι βουλευτές τους που αρνήθηκαν να παραλάβουν τα αυτοκίνητα.
Αξιωματούχος της Βουλής ρωτήθηκε πόσοι είναι ακριβώς οι βουλευτές που αρνήθηκαν να παραλάβουν αυτοκίνητο και απάντησε άτυπα πως ο αριθμός είναι κάπου ανάμεσα σε 9 και 50, χωρίς όμως να διευκρινίζει.
Σύμφωνα με άλλες πηγές, ο αριθμός των νέων βουλευτών που αρνήθηκαν το βουλευτικό ΙΧ ανεβαίνει στους 25-30.

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου