Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

ΑΡΤΕΜΙΣ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ στις 17.03.2014

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ 5/2015
Άρτεμις 12 –3 – 2015
ΑΠ: 7153
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Προς τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Αρτέμιδος,
Σας προσκαλούμε σε 5η συνεδρίαση την 17η του μηνός Μαρτίου του έτους 2015, ημέρα της εβδομάδος Τρίτη
και ώρα 18:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δημοτικής Κοινότητας η οποία βρίσκεται επί της Λ. Βραυρώνος – 5η στάση Αρτέμιδα, με θέματα ημερήσιας διάταξης :
  1. Χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης & λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης παρασκευής και προσφοράς πλήρους γεύματος (Οινομαγειρείο), επ’ ονόματι της κας. Αντωνοπούλου Αναστασίας, για το κατάστημα που βρίσκεται επί της Λ.Βραυρώνος 53 Ο.Τ. 2521 Π.Ε 12 - Αρτέμιδα.
  2. Χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης & λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης προχείρου γεύματος (Γαλακτοπωλείο), επ’ ονόματι της εταιρίας MARE AND YOU E.E., για το κατάστημα που βρίσκεται επί των οδών Αγ. Νικολάου & Ευβοίας Ο.Τ. 800 Π.Ε. 1-2 - Αρτέμιδα.
  3. Χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης & λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης παρασκευής & Διάθεσης Προχείρου Γεύματος & Επιχείρηση Αναψυχής προσφοράς κατά κύριο λόγο Οινοπνευματωδών Ποτών, επ’ ονόματι του κ. Χαραλαμπίδη Σαράντη του Ευθυμίου, για το κατάστημα που βρίσκεται επί της Λ. Αρτέμιδος 345 Ο.Τ.Γ. 574 - Αρτέμιδα.
  4. Χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης & λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος Παροχής υπηρεσιών ( Κομμωτήριο), επ’ ονόματι της κας Κωσταράκη Παναγιώτας του Ευαγγέλου, για το κατάστημα που βρίσκεται επί της Λ. Αρτέμιδος 5 Ο.Τ.Γ. 45 - Αρτέμιδα.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΤΣΗΣ


2 σχόλια:

  1. Ο ΑΘΛΙΟΣ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΡΘΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟ Τ.Σ. ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΤΟ Τ.Σ ΟΤΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΞΕΝΥΧΤΑΔΙΚΑ ΑΔΕΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΣΟΔΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΕΝΩ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΣΗ ΘΡΑΣΥΤΗΤΑ Ο ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΜΟΓΙΟ.ΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΑΦΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΤΟ Τ.Σ. ΑΝΤΙΠΟΛΗΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΜΑΣ ΕΔΙΩΞΑΝ,ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΑ,ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΘΕΜΙΤΟ,ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΦΥΓΑ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙ ΠΗΓΑ ΚΑΠΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΤΙ ΛΕΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ.Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΑΡΚΟΥ ΤΟΝ ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟ,ΤΟ ΚΟΛΑΔΙΚΟ ΕΧΕΙ 4ΑΔΕΙΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΞΕΝΥΧΤΑΔΙΚΟ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΣΑΝ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ,ΕΚΕΙ ΕΙΠΕ Ο ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟ ΟΤΙ Η ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΝ ΑΔΕΙΕΣ ΤΑ ΚΟΛΟΜΠΑΡΑ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ Τ.Σ. ΑΛΛΑ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ ΨΩΜΙΟΥ,ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΓΝΩΣΤΟ.ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΟΛΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΔΩΣΕΙ Ο ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΠΟΣΟ ΠΑΜΠΟΥΛΟΥΤΟΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ Η ΛΟΥΤΣΑ ΑΛΛΑ ΠΕΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ,ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΔΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΤΕ,ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΑΝΤΑ Η ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΚΑΤΣΙΑΔΑΣΕ Ο ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΟΞΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΝ ΤΣΑΚΙΣΕ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΟΒΕΤΑΙ Η ΓΡΑΜΜΗ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΓΡΑΨΩ ΝΑ ΞΕΡΕΤΑΙ ΤΙ ΠΑΛΙΟΚΑΘΙΚΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου