Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

ΑΡΤΕΜΙΣ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ στις 01.04.2014

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ 6/2015
Άρτεμις 26 –3 – 2015
ΑΠ: 9319
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Προς τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Αρτέμιδος,
Σας προσκαλούμε σε 6η συνεδρίαση την 1η του μηνός Απριλίου του έτους 2015, ημέρα της εβδομάδος Τετάρτη
και ώρα 20:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δημοτικής Κοινότητας η οποία βρίσκεται επί της Λ. Βραυρώνος – 5η στάση Αρτέμιδα, με θέματα ημερήσιας διάταξης :
  1. Χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης & λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης Προχείρου Γεύματος (γαλακτοπωλείο), επ’ ονόματι της κας. Κόκκαλη Μαρίας του Ιωάννη, για το κατάστημα που βρίσκεται επί της Λ.Βραυρώνος 7η στάση Ο.Τ. 2218 Π.Ε 13 - Αρτέμιδα.
  2. Χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης & λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης προχείρου γεύματος (Γαλακτοπωλείο, πρατήριο γάλακτος, άρτου και ειδών ζαχαροπλαστικής), επ’ ονόματι του κ. Λαζάρου Νεκτάριου του Ιωάννη, για το κατάστημα που βρίσκεται επί της οδού Υπαπαντής 183 Ο.Τ. 211 Π.Ε. 4 - Αρτέμιδα.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΤΣΗΣ




2 σχόλια:

  1. Πολύ "ησυχία" έχει πέσει στα τοπικά ΜΜΕ... Πάσχα ήρθε κι έφυγε. Πληροφόρηση αν τα κωλόμπαρα της παραλίας θα μας ξεκουφάνουν και φέτος (όπως κάνουν τα τελευταία 15 χρόνια) εδώ στον Άγιο Νικόλαο, δε φαίνεται να βρίσκει το δρόμο προς δημοσίευση... Υποψιάζομαι ότι και φέτος τα πράγματα θα είναι το ίδιο τραγικά και εφιαλτικά όπως τα προηγούμενα χρόνια... Οι παράνομοι "μαγαζάτορες" καταδυναστεύουν εμάς τους ταλαίπωρους που αδυνατούμε να βρούμε ανθρώπινους όρους διαβίωσης ούτε μέσα στα ίδια μας τα σπίτια από το όργιο των παράνομων ντεσιμπέλ. Ήδη τα μεγαλύτερα από τα κωλόμπαρα της παραλίας διαφημίζουν το "Opening" για τη νέα σεζόν, του 2015, όπου για τους επόμενους έξι(6) μήνες (ναι, τελικά τόσο διαρκεί η σεζόν τους -μισό έτος ασυδοσίας και ανομίας )θα τους υποστούμε... Με αϋπνία, με ντεσιμπέλ ως τα ξημερώματα, με κολασμένα Σαββατοκύριακα και αργίες που καλύτερα θα είναι να φεύγεις από το σπίτι σου από την αφόρητη ηχορύπανση... Ο δήμαρχος άφαντος κι αυτός, κάτι ψέλλισε προεκλογικά, φαίνεται ούτε ο ίδιος δε το θυμάται και άκρα σιγή επί του θέματος. Εσείς τουλάχιστον που αντιπροσωπεύετε τη ραχοκοκαλιά της ενημέρωσης σε τοπικό επίπεδο, γιατί μας αφήνετε στο σκοτάδι; Έχει ειπωθεί κάτι προς τη σωστή κατέύθυνση (υπερ των κατοίκων εννοώ κι όχι υπέρ των παρανόμων); Τι γίνεται με τις άδειες λειτουργίας των κωλόμπαρων, πήραν και φέτος αδειοδοτήσεις μουσικής παρά τις μηνύσεις και το κάκιστο παρελθόν; Ενημερώστε μας παρακαλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΑΔΙΚΟΣ ΣΤΟ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ13 Απριλίου 2015 στις 12:39 π.μ.

    ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΟΛΑ ΠΗΡΑΝ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΝΕΑ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑ.Καλά εσύ δεν ζείς εδώ? Απο την μ.Πέμτη τα κωλόμπαρα έχουν δώσει ρεσιτάλ θορύβου και παρανομίας κάποιο μάλιστα που ο Δήμαρχος και η παρέα του κάνουν τα γλέντια του,εχει άδεια απο τον ίδιο.Δέν διαβάζεις εδώ κατεβαίνει ο Ανύπαρκτος Δήμαρχος και δίνει τις άδειες χωρίς να ψηφίσει το Τοπικό Συμβούλιο,τους πήρε κάθε αρμοδιότητα μόνο το όνομα έμεινε.Το Καλοκαιρι θα γίνει ένα απέραντο κωλάδικο έχει δώσει άδεια ακόμα και στο σουβλατζίδικο του στελέχους της παράταξεως του,άδεια σε δήθεν Γαλακτοπωλείο με τραζοκαθίσματα και αλκοολ.Αυτό το τρελοκομείο που ξέραμε τέλος,τώρα ακόμα και τα σπίτια αν λαδώσουν θα πάρουν άδεια μουσικής αν δέν έχουν ήδη πάρει και μας την φυλάνε καλοκαιρινή έκπληξη.Στο BLOG τα γράφει όλα εσυ το διαβάζεις όταν έρχεσαι στην Αρτέμιδα μόνο και βρίσκεις τον πόλεμο του ΙΡΑΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου