Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Πείτε μας την γνώμη σας για την απόφαση του Eurogroup στις 20.2.2015

Πείτε μας την γνώμη σας για την απόφαση του Eurogroup στις 20.2.2015
Οι ανακοινώσεις μετά την ολοκλήρωση του Eurogroup έχουν κατακλύσει τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης και όλοι εκφράζουν
τους φόβους, τις ανησυχίες, την ελπίδα και την προσμονή για κάτι καλύτερο.




Πείτε μας την δική σας γνώμη για αυτό το πρόσφατο, τόσο κρίσιμο για την χώρα μας γεγονός.

4 σχόλια:

  1. Ο Βαρουφάκης ειναι πιθανόν ακρωτηριασμένος στο αριστερό χέρι, παρόλα αυτά ζει και έχει το δεξί!
    Εχθές το βράδυ ο γερο Σόιμπλε, άφησε να εννοηθεί ότι ο Έλληνας έκανε υποχωρήσεις υπέρ της Γερμανικής θέσης.
    Πιστεύω ότι καλός έπραξε ο Έλληνας, για να πάρει το χρόνο, τον έχει απόλυτη ανάγκη. Μέχρι να μαζέψει τα ασυμμάζευτα στο υπουργείο του και να βρει λεφτά από μέσα. Επίσης δε θα ειναι αυτός που η Ευρώπη θα δείχνει με το δάχτυλο χαιρέκακα ότι έσπασε την αλυσίδα. Προς το παρόν φυσικά!! Αν κυλίσει ο χρόνος και δεν βρεθεί η σωστή λύση, για το εξωτερικό χρέος, η αλυσίδα θα σπάσει σύντομα, με την δικαιολογία του "εμείς σας το είπαμε ότι δε θα τα ισοπεδώσουμε όλα", οπότε πάμε παρακάτω με άλλες λύσεις. Δίνει χρόνο και στην Αμερική να ανασυγκροτήσει της θέσεις της στη Μεσόγειο, μιας που όλα ειναι λίγο μπάχαλο, με τον Πούτιν να κάνει συμμαχίες με Αίγυπτο και την Ουκρανία να παραπαίει. Ο Αμερικάνος μπαμπάς μας κοιτάει πάντα τα συμφέροντά μας και ένα 2 Μάρσαλ ειναι πολύ πιθανό να καταφτάσει στην ψωροκώσταινα για το καλό του ΝΑΤΟ με το αζημίωτο!! Και με "αριστερή" κυβέρνηση ( που λέει ο λόγος, γιατί αριστερή δε την λες, αυτό το ονειρεύεται μόνο ο Αλέξης αν και όταν ξυπνάει ξέρει ότι ειναι ψέμα ) πάλι η Αμερική μας αγαπά, ειναι μεγάλος ο έρωτας ετούτος. Οπότε πατριωτάκια μην κωλώνετε, αν δε έχετε φράγκα, τίποτα κακό δε θα πάθετε, όσοι έχετε ξέρετε χιλιάδες τρόπους να μην τα χάσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Μπαρουφάκης και το Τσιπρόπουλο αν δεν είχανε την πίεση την πολιτική από κάτι τέτοιους σαν και εσένα που δήθεν" υπερπατριώτες "αλλού τρώω και πίνω και αλλού πάω και το δίνω" θα είχανε πετύχει πολλά περισσότερα. Έχετε χάσει κάθε έννοια διαπραγμάτευση σημαίνει κάτι δίνω κάτι παίρνω. Αλλά εσείς δεν θέλατε διαπραγμάτευση θέλατε Ο Μπαρουφάκης να μπορεί να μιλά σαν Σόιμπλε και το Τσιπρόπουλο σαν Μέρκελ. Αυτό δε γίνεται δεν ξέρω αν ποτέ θα γίνει. Ή κυβέρνηση αυτή πήγε χειροπόδαρα δεμένη στο Eurogroup από την προηγούμενη κι αυτό που πήρε είναι τεράστιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από αυτή την παρτίδα Ο Σόιμπλε βγήκε εντελώς κατεστραμμένος. Ο Σόιμπλε έχει μια τεράστια νίκη ήδη στο ενεργητικό του με το ξέσκισμα της Κύπρου. Μέσα στη Γερμανία έχει τσακίσει όλους τους αντιπάλους του και ουσιαστικά έχει βαλει και την Γερμανία στην φτώχεια. Μέχρι τώρα με την Ελλάδα δεν χρειαζότανε κάν να μιλήσει ότι φανταζότανε ότι μπορεί να μη του αρέσει έβαζε μια γραμματεα και εστείλνε ένα e-mail που έλεγε στα γιουσουφάκια του τι θέλει και πως το θέλει. Τώρα αυτό το πράγμα να είναι υποχρεωμένος Ο Σόιμπλε να δώσει εξηγήσεις και να πρεπεί να συζητά με τον έλληνα υπουργό οικονομικών αύτο πια να τον είχαν καταραστεί δεν περίμενα να το πάθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στη Γιάλτα Ο Στάλιν πούλησε το οικόπεδο Ελλάδα στους Βρετανους που λόγω φτώχειας το πούλησαν στους Αμερικανούς. Λυσεις έξω από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ δεν υπάρχουν γιατί αμέσως παθαίνεις πόλεμο. Πρέπει να πεισεις μέσα σε αυτούς τους οργανισμούς ότι εσύ έχεις δίκιο. Τα λεφτά τα πήραμε τα σκορπίσαμε δυστυχώς και δεν έχουμε καμιά υποδομή γιατί δεν την φτιάξαμε. Αλλά ούτε αυτή κυβέρνηση έχει πρόγραμμα ανάπτυξης μέχρι τώρα. Όλα αυτά που επαγγέλεται είναι για αυτόυς που επλήγησαν στο παρελθόν, δεν λέει τι θα κάνει για το σήμερα και το αύριο του τοπου. Πάντως μέχρι τώρα δείχνουν πολύ καλύτεροι από όλους όσους έχουν περάσει στα 70 χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου