Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Δ. Μαραθώνα: Στον εισαγγελέα ο φάκελος για τα... ζόμπι πάρτι


Μετά το πόρισμα του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρου Ρακιντζή, που μιλούσε για παρατυπίες στο
κοιμητήριο της Νέας Μάκρης και το κυλικείο, ο Δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης έστειλε τον φάκελο στον εισαγγελέα προκειμένου να ερευνηθεί σε βάθος η υπόθεση.

"Γινόταν ζόμπι πάρτυ όπως τα έλεγε ο πρώην δήμαρχος" είχε πει ο δήμαρχος Μαραθώνα καταγγέλλοντας περίεργα πράγματα στον Δήμο. "Αυτή είναι η αρχή. Είναι η πρώτη έκθεση ελέγχου, ακολουθούν κι άλλες έρευνες βάσει των αρχικών καταγγελιών που είχαμε κάνει με το δήμαρχο", δήλωσε ο δικηγόρος του δημάρχου Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Από την άλλη πλευρά ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα Ιορδάνης Λουίζος από την πλευρά του δήλωσε: "Ευτυχώς για όλους η οικονομική κρίση δεν έχει πλήξει ακόμη και την κρίση μας. Το πάρτυ των εκατομμυρίων μεταλλάχθηκε σε 'ζόμπι πάρτυ'. Το καρναβάλι τελείωσε, ας σοβαρευτεί επιτέλους ο κ. Ψινάκης".




Τέλος, ο Ηλίας Ψινάκης κατήγγειλε και μια περίεργη διάρρηξη στο δημαρχείο, ωστόσο όπως είπε είχε φροντίσει να εξαφανίσει όλα τα αποδεικτικά στοιχεία των καταγγελιών του. "Αυτοί που μπήκαν είχαν κλειδί. Δεν την έσπασαν την πόρτα. Ευτυχώς τα χαρτιά αυτά που δεν ξέρανε ότι τα είχε ήδη στα χέρια του ο γενικός επιθεωρητής κ. Κουκάκης, ευτυχώς δεν χάθηκαν", υπογράμμισε.

www.spirospero.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου