Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΕΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ - ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ Χ.Α. ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΑΝ.ΕΛ.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΞΑΣΕΛΙΔΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΜΟΥ ΤΗΝ 6η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΜΕ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ Χ.Α.
κ. ΝΙΚΟΛΑΟ ΛΕΜΟΝΤΖΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΟΝ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΜΟΥ ΕΠΙ ΠΟΛΛΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΝ ΩΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ <<ΚΟΜΜΑΤΟΣ>> ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Χ.Α. ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2014, ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΥΜΒΑΝ ΤΗΣ ΜΗ ΕΚΛΕΓΕΙΣΗΣ κ. ΕΛΕΝΗΣ ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΕΙΣ ΤΗΝ Β' ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝ ΤΟΥΤΟΙΣ ΕΙΣΟΔΟΝ ΤΗΣ ΕΙΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ ΜΟΥ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ <<ΚΟΜΜΑ>> ΤΗΣ Χ.Α. ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝ.ΕΛ. ΤΟΥ κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΕΡΓΩ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!!! ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ. ΕΣΗΜΕΙΩΘΗ ΤΗΝ 24ην ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015! ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥΤΟΥ ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΤΡΩΑ ΤΗΣ Χ.Α. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΩ ΗΔΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΡΚΟΥ!!

Υ.Γ. ΔΙΑΤΗΡΩ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ.
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΕΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ





15 σχόλια:

  1. Πιστευω θα υποβαλεις την παραιτηση σου απο δημοτικος συμβουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιστευω θα υποβαλεις την παραιτηση σου απο δημοτικος συμβουλος κ ΠΡΟΔΟΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος είναι ο προδότης να ρωτήσετε τους φυλακισμένους αρχηγο και τα τσιράκια του. Το γερoπιλάφι προεκλογικά δινατε 30-40%, βουλιάξε στην ανυπαρξία το πιο Συγγενικο κομμα, που υπάρχει ειναι οι ΑΝΕΛ, Ο Δημήτρης και το μεγαλύτερο ποσοστό του κοπαδιού του ειναι ΑΝΕΛ, θα πάει στην στάνη του Δημήτρη έχουν περάσει και οι έξι μήνες που χρειάζεται για να σουτάρει κάποιον αντιδήμαρχο και θα γίνει και αντιδήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΡΥΣΟΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΣΑΣ ΤΗΣ ΚΛ@ΝΙΑΣ,ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΝΤΟ ΤΗΣ ΚΛΑΨΑΣ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΕΣΤΕΙ ΣΤΟ ΚΟΛΕΓΙΟ,ΚΛΑΙΝΕ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΤΑ ΑΤΝΡΑΚΙΑ,ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΤΟΙΧΟ ΤΟΙΧΟ ΜΗΝ ΤΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΟΙ ΛΙΡΑΤΕΣ.ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ.ΘΑ ΣΑΣ Γ@ΜΗΣ@@Ν ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξεφτίλαααααααααααααα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Και περισσότερη τιμή τούς πρέπει
      όταν προβλέπουν (και πολλοί προβλέπουν)
      πως ο Εφιάλτης θα φανεί στο τέλος,
      κ’ οι Μήδοι επί τέλους θα διαβούνε."
      Θερμοπύλες -Κ.Π.Καβάφης

      Διαγραφή
  6. Ο κύριος που αναζητά προδότες ας απευθυνθεί στο πολυώροφο κτίριο της λεωφ. Μεσογείων!!! Διατίθενται αρκετοί και σε πολύ καλές τιμές.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολλα λογια λιγη ουσια.Βεβαιως ο κυριος εχει δικαιωμα να αναθεωρει τις αποψεις του. ΟΜΩΣ αφου εξελεγει με τους ψηφους της Χ Α. [Δεν την ψηφισα] δεν πρεπει να παραδωσει την εδρα? ΕΛΕΟΣ

      Διαγραφή
    2. "...Τα λόγια τ' άκουσα και τ' όνομά μου.
      Σκάνε και τρίβονται τα κόκαλά μου.
      Κρύβομαι, χώνομαι όσο μπορώ
      βαθιά στο λάκο μου, να μη τους δω."
      Ο Βρυκόλακας - Αριστοτέλης Βαλαωρίτης

      Διαγραφή
  7. Αγαπητέ 7:01 η ουσία προφανώς και δεν βρίσκεται στις ύβρεις; που εκτοξεύονται.... Όσο για την έδρα, είστε σίγουρος ότι οι συν-δημότες ψήφισαν τον κ. Γρηγόρη Γερακόπουλο επειδή ήταν υποψήφιος με την Ελληνική Αυγή;;;; Θέλω να πω ότι γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο τοπικές αυτοδιοικητικές εκλογές ενέχουν τοπικό(και πολλές φορές τοπικιστικό....) χαρακτήρα. Εξ'άλλου όποιος παρακολουθεί τα δρώμενα στον Δήμο Σπάτων-Αρτέμδος βλέπει ότι από την πρώτη στιγμή ο κ. Γερακόπουλος ψηφίζει με βάση το δημοτικό συμφέρον ΕΚΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ!!!! Γιατί το παραβλέπετε αυτό;;;;; Πολλές φορές δε ήρθε σε σύγκρουση με τα στελέχη της Χ.Α. διότι άλλα ευαγγελίζονταν προεκλογικά και άλλα έλεγαν μετεκλογικά! Ούτε εγώ θα ανεχόμουν τις παλλινωδίες της συγκεκριμένης δημοτικής παράταξης, οπότε γιατί να μην εξαιρέσει εαυτόν και δευτερευόντως γιατί να παραδώσει την έδρα του;;; Δεν κορόιδεψε ο κ. Γερακόπουλος τους δημότες, το αντίθετο συνέβη, λάβετέ το υπ' όψιν σας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ Η ΑΝΕΛ Η ΧΑ Η ΟΤΙ ΣΚ@Τ@ ΝΑ ΑΥΤΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ.ΕΝΑΣ ΑΧΡΗΣΤΟ ΠΤΩΜΑ ΗΥΑΝΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ,ΑΥΤΑ ΣΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΑ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣ ΙΛ ΜΑΡΚ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΛΙ ΑΡΧΗΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι εγινε ρε παιδια?Διαβασα οτι το Δημαρχιο μεταφερετε στο κτιριο της κ Τσουρη και Β ΜΑΡΚΟΥ συγγενεις του Δημαρχου Σπατων Αρτεμιδος .Μηπως Ξεπληρωνεται καποιο γραμματιο? Λεω μηπως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "Σφαλερὸν δρόμον, ἄθλιε,
    ἐδιάλεξας· οἱ Ἕλληνες
    ποὺ ἐπρόδωσας θαυμάζονται
    ἀπὸ τὴν οἰκουμένην
    κ᾿ ἥρωες καλοῦνται."
    Ανδρέα Κάλβου-ΩΔΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ελα πολλα λογια για εναν αλητη ρατσιστη νεοναζι που βρηκε στους νεοφασιστες ΑΝΕΛ καταφυγιο.Αυτον τον αλητηριο θα τον κανει και Αντιδημαρχο ο ανικανος Μαρκου.Οταν τον κανει θα θυμηθητε οτι το εγραψα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γερακόπουλε γερά....πάρτους τα λεφτά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου