Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Μαραθώνας: Ινδοί… ζήλεψαν τη «δόξα» της συμμορίας με το σίδερο κατά Πακιστανού!

Βασανιστήρια που θυμίζουν ακόμη και… Γκουαντάναμο αλλά παραπέμπουν και στη διαβόητη συμμορία των ληστών που εισβάλλουν σε σπίτια και καίνε με το σίδερο τους
ιδιοκτήτες τους προκειμένου να τους αποσπάσουν πού βρίσκονται χρήματα και τιμαλφή, βίωσε ένας 44χρονος Πακιστανός, στον Μαραθώνα.

Δράστες Ινδοί οι οποίοι, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του notioanatolika.gr, εισέβαλαν στο σπίτι του και ζητώντας του χρήματα και το διαβατήριό του άρχισαν να τον χτυπούν με ένα σιδερένιο σωλήνα στο πρόσωπο, στο κεφάλι και στα χέρια.

Στη συνέχεια, με τη βοήθεια και τρίτου συνεργού τους, του φόρεσαν κουκούλα την οποία έδεσαν ώστε να μη βλέπει τίποτα, τον ξεγύμνωσαν από τη μέση και κάτω και τον έκαψαν με σίδερο στους γλουτούς και στην κοιλιά!

Μισολιπόθυμος ο Πακιστανός δεν μπορούσε πλέον να αντιδράσει και οι τρεις δράστες άρπαξαν τις οικονομίες του, προσωπικά έγγραφά του, μία συσκευή DVD και είκοσι δοχεία με σπόρους θερμοκηπίου.

Η ζημιά που του προκάλεσαν ήταν τέτοια ώστε ο άτυχος Πακιστανός νοσηλεύθηκε για είκοσι ημέρες σε νοσοκομείο της Αθήνας!

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που Ινδοί και Πακιστανοί «αντιπαρατίθενται» με τέτοιο σκληρό τρόπο όχι μόνο στον Μαραθώνα αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Αττικής, γεγονός που δημιουργεί εντάσεις ανάμεσα στα μέλη των δύο εθνοτήτων η οποία ξεκινά από τις εδώ και 70 χρόνια αντιπαραθέσεις των δύο λαών.

www.irafina.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου