Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Ελάχιστοι οι ομογενείς του Καναδά που ψήφισαν

Λιγότεροι αυτοί που μετέβησαν στην Ελλάδα σε σχέση με άλλες εκλογές
Με αγωνία και ενδιαφέρον παρακολουθούν από νωρίς οι Έλληνες ομογενείς του Καναδά τα εκλογικά αποτελέσματα της Ελλάδας στους δορυφορικούς δέκτες τους.
Όπως αναφέρουν πηγές από ταξιδιωτικά γραφεία, ελάχιστοι ψηφοφόροι μετέβησαν στην Ελλάδα για να ψηφίσουν, σε σχέση με άλλες εκλογικές αναμετρήσεις.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Μείζονος Μόντρεαλ, Νικόλας Παγώνης, χαιρέτισε τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και δήλωσε στο ΑΜΠΕ: «Οι ομογενείς του Μόντρεαλ παρακολούθησαν με αγωνία την εκλογική αναμέτρηση στην Ελλάδα. Το τι συμβαίνει στο εθνικό κέντρο, ιδιαίτερα στη σημερινή συγκυρία, ενδιαφέρει άμεσα τους ομογενείς, οι οποίοι διατηρούν ισχυρούς δεσμούς με την Ελλάδα, πονούν, αγωνιούν και ελπίζουν ότι η χώρα θα εξέλθει νικηφόρα από την κρίση και επιτέλους θα οδηγηθεί στην πρόοδο και την ανάπτυξη».

«Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ είναι απόφαση του ελληνικού λαού και απόλυτα σεβαστή. Ελπίζουμε ότι ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει και ότι η κυβέρνηση που θα προκύψει θα θέσει πάνω από όλα την ευημερία του ελληνικού λαού. Εμείς οι ομογενείς στηρίζουμε πάντα την οποιαδήποτε κυβέρνηση εκλεγεί και θα συνεχίζουμε να δείχνουμε μέγιστο ενδιαφέρον για τις εξελίξεις στην Ελλάδα και η αγωνία μας για την έξοδο της χώρας από την κρίση παραμένει αμείωτη» πρόσθεσε.

«Συγχαίρουμε τον κ. Τσίπρα και το κόμμα του για την εκλογική τους νίκη και αναμένουμε με πολύ ενδιαφέρον τις μελλοντικές κινήσεις και τον τρόπο που θα αντιμετωπιστούν οι προσδοκίες του ελληνικού λαού», κατέληξε ο κ. Παγώνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου