Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Αθανάσιος Αυγερινός - «Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά!»

Ως Έλληνας πολίτης και κάτοικος της Αττικής, έχω ζήσει από πολύ κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σημερινός παραγωγός. Γνωρίζω καλά ότι εκτός από τις συνέπειες της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, υπάρχουν και άλλα προβλήματα που ταλανίζουν συμπαθείς και σκληρά εργαζόμενους παραγωγούς, όπως για παράδειγμα αυτά που αντιμετωπίζει
ένας μελισσοκόμος.
Συμμετέχοντας και εγώ στον κλάδο αυτό επί σειρά ετών ως παραγωγός, με πολύ αγάπη για τη μέλισσα αν και όχι σαν βασική μου ασχολία, όπως όλοι οι μελισσοκόμοι ζω κι εγώ καθημερινά τον εφιάλτη των κλοπών και των δηλητηριάσεων, και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η μελισσοκομία σήμερα.

Όμως πάντα όσο πολύπλοκο κι αν είναι ένα πρόβλημα, η λύση μπορεί να βρεθεί μόνο όταν το μελετήσουμε με προσοχή και συζητήσουμε με εκείνους που το αντιμετωπίζουν.
Άλλωστε αυτό ακριβώς είναι και το καθήκον του βουλευτή, δηλαδή να βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τους συμπολίτες του και να μεταφέρει τα προβλήματά τους και τις προτάσεις τους στη Βουλή των Ελλήνων. Μόνον έτσι μπορεί να λειτουργήσει πραγματικά η Δημοκρατία και να αναπτυχθεί η κοινωνία μας προς κάθε κατεύθυνση.
Είναι βέβαιο ότι σύντομα θα έρθουν καλύτερες μέρες σε αυτόν τον τόπο και ας φαίνονται σήμερα όλα μαύρα. Με πολλή δουλειά και αισιοδοξία, όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου