Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΏΝΑ - ΑΔΕΙΕΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΥΣ ΑΝΟΧΗΣ

Μετά από όσα συνέβησαν στο προσυμβούλιο της πλειοψηφίας του Δήμου Μαραθώνα, το βράδυ της Δευτέρας 26/1, και με την απειλή των αιρετών προς τον δήμαρχο κ. Ηλία Ψηνάκη
ότι θα καταψηφίσουν το θέμα της Χορήγησης άδειας Λειτουργίας ΟΙΚΟΥ ΑΝΟΧΗΣ στον Δήμο Μαραθώνα, φθάσαμε στην αναβολή του σημερινού Δημοτικού Συμβουλίου (στην αρχή υπήρχε η σκέψη να αποσυρθεί το θέμα αλλά το κλίμα είναι πολύ βαρύ τόσο στις τάξεις της πλειοψηφίας όσο και στην κοινή γνώμη και οι φήμες μιλούσαν για δυναμική παρέμβαση πολιτων στο Δ.Σ.)!!!
Τώρα τοποθετήσεις όπως του δημάρχου Μαραθώνα που οι πληροφορίες μας λένε ότι είπε: «... θα κάνουμε τον Μαραθώνα Αμβέρσα (Ολλανδία) ιδρύοντας 100+ Οίκους Ανοχής και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να ανέβει!!! η κίνηση στην περιοχή» ή «να δώσουμε μόνο 2 άδειες» όπως είπε κάποια κυρία, τις αφήνω στην κρίση σας!!!
Περαστικά μας!!!

3 σχόλια:

  1. Προβλέπω να ...στοιχειώνουν και να ξανασηκώνονται οι ένδοξοι πεσόντες της ιστορικής αυτής περιοχής προκειμένου να μας βγάλουν τα μάτια με τα ένδοξα δόρατά τους, κινούμενοι από ιερή αγανάκτηση!
    Αν ο μπερτοφόρος μάνατζερ ονειρεύεται να κάνει τον Μαραθώνα Αμβέρσα, τότε χρειάζεται...κομπρέσσα! Και όσοι τον ψήφισαν, εγκεφαλικά καταπλάσματα για αναζωογόνηση των εγκεφαλικών τους κυττάρων!
    Η μπουρδολογία και η ασχετοσύνη, σε όλο της το μεγαλείο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετα το ΧΥΤΑ που προβλέπεται να λειτουργήσει στο Δήμο μας σε σύντομο χρονικό διάστημα (και τα απορριματοφόρα των άλλων ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ -> που θα κυκλοφορούν στη Λ. Μαραθώνος).. τωρα και οι ΟΙΚΟΙ αυτοι θα δώσουν μεγαλύτερη υποβάθμιση στην περιοχή μας.

    Αντι να αναβαθμίσουμε την ποιότητα της ζωής μας όσο και να "ομορφυνουμε" τον τόπο μας.. κάνουμε ενέργειες με αντίθετα και πολύπλευρα αρνητικά αποτελέσματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kύριε Ψηνάκη,
    Περιμέναμε έργα,όχι κλεμμένα λόγια,εικόνες και sms !!!!
    Λίγη ντροπή !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου